Theatermiddag voor de Zonnebloem

Zwolle – Zaterdag 25 september genoten ruim 300 gasten van de Zonnebloem van een prachtige theatermiddag in De Buitensocieteit te Zwolle.

Voor de pauze trad het salonorkest Decadentia op en na de pauze werd men getrakteerd op Nederlandse meezingers door het smartlappenkoor Smart en Co, bestaande uit 40 vrouwen allen gekleed in het roze/wit , dat een vrolijke uitstraling gaf. De middag werd mede mogelijk gemaakt door een match op de Beursvloer met Regardz Events Center te Zwolle die de grote zaal beschikbaar stelde. Tevens hielpen 5 scholieren van de Thorbecke Scholengemeenschap mee in het kader van hun maatschappelijke stage.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Mooi initiatief,je doet de mensen er een plezier mee en laat tevens zien dat je wat als Regardz voor de maatschappij doet.Wij spelen zelf a.s Vrijdag in Kampen voor Rode Kruis en Zondag in Kampen voor De Zonnebloem.Allebei aan de kade op de boten van deze instellingen.Jammer was dat wij bekeuringen kregen bij het laatste optreden in Kampen .Het blijkt n.l dat er tot 10 uur betaald parkeren is .Wij waren ingevallen op het laatste moment en dan is er een parkeerwachter die niet om te praten was.Lekker vrijwilligers werk doen en dan zo gestraft te worden , een slechte beurt voor Kampen.


    ⚠️ Meld

Reageer