Opening CJG Inlooppunt Assendorp

Zwolle – Maandagmiddag is het CJG Inlooppunt Assendorp in wijkcentrum de Enk door wethouder jeugd Filip van As geopend. De opening stond in het teken van gezondheid. Ouders, jongeren een kinderen waren welkom om kennis te maken met de CJG-medewerkers en tegelijkertijd meer te weten te komen over gezond opvoeden en opgroeien.

27-09-2010_opening_kind_en_gezin_in_de_enk_2.jpg

Na de opening van het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Inlooppunt Zuid en het CJG Inlooppunt bij wijkcentrum De Vlasakkers in stadsdeel Oost (Dieze, Wipstrik, Assendorp en Berkum) werd maandag Inlooppunt Assendorp geopend. Ouders, jongeren en kinderen kunnen op drie locaties voor alle opvoed- en opgroeivragen terecht. Groter groeien, iedereen doet het. Vaak lijkt het vanzelf te gaan, maar dat is lang niet altijd het geval. Elke levensfase brengt nieuwe vragen mee en de antwoorden zijn niet altijd even eenvoudig te vinden. Voor antwoorden op alle vragen die moet opvoeden en opgroeien te maken hebben, kunnen ouders, maar ook jongeren en kinderen terecht bij het CJG. De feestelijke opening van het CJG Inlooppunt Oost in Brede School het Wonderwoud vindt woensdag 29 september plaats.

27-09-2010_opening_kind_en_gezin_in_de_enk_1.jpg

27-09-2010_opening_kind_en_gezin_in_de_enk_3.jpg

CJG-krant

Ter gelegenheid van de opening is een CJG-krant uitgegeven met informatie over het CJG en verschillende opvoed- en opgroeivragen. De krant is huis aan huis in stadsdeel Oost verspreid. De krant is ook te downloaden op www.cjgzwolle.nl of af te halen bij het Informatiecentrum in het Stadskantoor aan het Lübeckplein 2.

cjg.jpg

Spreekuren

De medewerkers van Stadsdeel oost houden op drie locaties spreekuur. Op de hoofdlocatie in de Brede School het Wonderwoud en in de wijkcentra de Vlasakkers en de Enk. In Zwolle Zuid is het CJG gevestigd in het voormalige consultatiebureau aan de Democratenlaan. De hulp is gratis en een afspraak maken is niet nodig.

Meer informatie

Op de website www.cjgzwolle.nl vind je alle informatie over opvoeden en opgroeien, de adressen en openingstijden van de Zwolse Inlooppunten CJG.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer