Circus in de stad!

Zwolle – Circus Renz is in de stad neergestreken. Van 28 september tot en met 3 oktober is Zwolle weer een échte circusstad. Het Nederlands Nationaal Circus Herman Renz brengt het beste van het beste op circusgebied naar Park de Wezenlanden. Met de nieuwe, zinderende show ‘Jungle Fantasy’ laat Nederlands bekendste circus zien dat betoverend circus écht bestaat.

27-09-2010_circus_herman_renz_opbouw_park_de_wezenlanden_2.jpg

Dertig internationale topartiesten en meer dan veertig bijzondere dieren stralen in de nieuwe circusshow. De producties van Circus Herman Renz kenmerken zich door de thematische aankleding met bijzondere kostuums, live muziek van een écht circusorkest en kleurrijke belichting. Het reizende gezelschap dat uit 85 mensen bestaat komt maandag 27 september aan in Zwolle. De eerste voorstelling is dinsdag 28 september om 20.00 uur Voor meer informatie kunt u terecht op www.renz.nl.

27-09-2010_circus_herman_renz_opbouw_park_de_wezenlanden_1.jpg

27-09-2010_circus_herman_renz_opbouw_park_de_wezenlanden_3.jpg

Circus Herman Renz met Jungle Fantasy in Zwolle Wanneer: Van 28 september tot en met 3 oktober Waar: Park de Wezenlanden

Speeltijden:

DINSDAG 28 september première 20.00 uur

WOENSDAG 29 september 15.00 uur* & 20.00 uur*

DONDERDAG 30 september 16.30 uur & 20.00 uur

VRIJDAG 01 oktober 16.30 uur & 20.00 uur

ZATERDAG 02 oktober 15.00 uur & 20.00 uur

ZONDAG 03 oktober 13.00 uur

*LET OP! Woensdag 29 september FAMILIETARIEF-DAG. Alle luxe tribunezitplaatsen kosten slechts €10,- en alle logeplaatsen €15,- p.p

Prijzen: Volwassenen €17 – €25 – €30 – €35 , Kinderen €12 – €20 – €25 – €30

Reserveren: Kaarten zijn op 3 manieren te bestellen. Online via: www.renz.nl Telefonisch: Reserveerlijn 0909-5030060 (€0,45 ct p.m.) tijdens kantooruren. Circuskassa: Op speeldagen van 11.00 – 17.00 uur en van 19.00 – 20.15 uur.

De website met uitgebreide informatie: www.renz.nl

Artikel delen:
Reacties 24
 1. Komt een zebra bij de psychiater en vraagt: ben ik nu een zwarte zebra met witte strepen of een witte zebra met zwarte strepen.
  zegt de psychiater: jij bent een witte zebra met zwarte strepen.
  Vraagt die zebra: hoe weet u dat zo?
  Nou zegt die psychiater: aners ha jij heb wwel aners gevraag jonge, weet je.


  ⚠️ Meld

 2. `Mmmmm, vorig jaar werd het circus concept van renz hier op het forum genadeloos neergesabeld. weer terugkomen in zwolle getuigd van lef en doorzettingsvermogen. ik ga zeker heen, mijn kleinkinderen zijn er dol op. zelf vind ik kunstjes met dieren maar zozo.


  ⚠️ Meld

 3. Rinus…geld ook voor dieren, helemaal mee eens.
  wat is er mis met het chinees staatscircus.
  Ik hoef geen beer op een fiets te zien oid, dat is minderwaardig en achterlijk.
  Als je dat je kinderen durft voor te schotelen moet je per direct uit de ouderlijke macht ontzet worden want wat voor lousy opvoeder ben je dan…zeker ook eentje die zijn koters voor kooien in dierentuinen laat krijsen, onder het mom van vermaak???


  ⚠️ Meld

 4. pffff, wat een gezeur. Neem aan dat alle circussen wel gecontroleerd worden op dierenleed/mishandeling? De tijd van de “dansende beer met tamboerijn” is toch voorbij? Het blijven wilde dieren dat zie je wel weer als er zo’n tijger bv zijn dag niet heeft, maar dat komt amper nog voor.
  Als je er niet naar wilt kijken dan ga je toch niet?
  Word een beetje dierenleed moe van al die filmpjes en die commerciele drang om vooral eerst schokkende beelden te laten zien en daarna een giro nummer. Sommige dieren zijn beter in een circus af dan in het wild. Die in gevangenschap bijvoorbeeld. Die zouden het geen dag uithouden en ineens “wild” vlees moeten gaan vangen en eten. Moeten die dan maar afgemaakt worden? Nee, dat is lekker diervriendelijk…


  ⚠️ Meld

 5. Ik vind het altijd zo mooi he het circus, echt hoor en als die man dan zijn hoofd in die mond van de leeuw doet prachtig! Echt sensatie

  Ohja zouden die dieren onder de Ritalin zitten? 8)


  ⚠️ Meld

 6. met het chinees staatscircus is een heleboel mis, daar zou ik mijn kinderen dus beslist niet mee naartoe nemen.
  kinderen die vanaf hun geboorte gedrilled worden om op te treden in het circus. en dan zien we in het circus enkel de overblijvers. de afvallers, die vaak te kampen krijgen met allerlei lichamelijke ongemakken verdwijnen als ze geluk hebben in revalidatie centra.


  ⚠️ Meld

 7. sjonge jonge wat een gezeur toch allemaal om een circus… als je het niets vind dan ga je toch lekker niet… en om mensen uit de ouderlijke macht te zetten gaat wel heel erg ver misschien een idee voor jezelf


  ⚠️ Meld

 8. Bericht door Mama_J, op 28 september 2010 om 12:04
  en om mensen uit de ouderlijke macht te zetten gaat wel heel erg ver misschien een idee voor jezelf
  😮

  Trouwens naar wie was dit bedoeld?


  ⚠️ Meld

 9. Ik vind dat dieren in de natuur/buiten horen. Vrijheid en toch beschermd.
  Maar ja, morgen loopt mijn kat bij de buren in de tuin of over de schutting dan is het land te klein.
  Hoezo vrijheid?


  ⚠️ Meld

 10. Altijd kritiek afdoen als “gezeur” vind ik zo irritant. Vraag eens aan die beesten die met stokken geslagen en geprikt worden of die het ook gezeur vinden…. >:(


  ⚠️ Meld

 11. En ineens is QuestionMaster er stil van geworden.
  Soms schaam ik me gewoon om nederlander te zijn.. er is altijd wel iets te zeuren zeiken.
  Ik ga ook met me kleine nichtje lekker naar t circus. Gewoon om een bijdrage bij te leveren aan de circus. 😀


  ⚠️ Meld

 12. Wat een leugens dat deze beesten worden geslagen, zijn altijd de zelfde die met
  dergelijke onzin komen. Ze worden uitstekend verzord en gecontroleerd door
  dierenartsen en leden van dierenwelzijn organisaties.De tijd van apen en dansende beren is gelukkig voorbij. Ik zie liever een olifant die optreed in het circus,dan beelden van olifanten die wekelijks worden gedoood voor het ivoor.


  ⚠️ Meld

 13. jan d…die olifant ziet zichzelf liever lopen over de savannes in pakweg toronto zoo, dan avond aan avond op te moeten treden voor geestelijk minderwaardig volk wat nog minder hersens heeft dan de popcorn die het opvreet.


  ⚠️ Meld

 14. En ik nodig iedereen uit die het over ‘gezeur’ heeft om zelf door een brandende hoepel te springen…over stil zijn gesproken.Waarom deze cultuurbabarij niet op dvd opgenomen, kunnen ze lekker in hun rijtjeshuis naar dierenleed kijken onder mom van vermaak.Ze hebben er immers recht op, en hun zielige entreegeld vergoed blijkbaar het misbruiken van dieren, zo laag zinken sommigen nou eenmaal.Blij dat ik niet zo ben.:)


  ⚠️ Meld

 15. Bericht door QuestionMaster, op 28 september 2010 om 16:58
  jan d…die olifant ziet zichzelf liever lopen over de savannes in pakweg toronto zoo, dan avond aan avond op te moeten treden voor geestelijk minderwaardig volk wat nog minder hersens heeft dan de popcorn die het opvreet.

  Oke iets om mee rekening me te houden, jij hebt dus het verstand van een olifant. Fijne avond Brrrrrrrrrr


  ⚠️ Meld

Reageer