Drie mannen aangehouden voor overval aan Bachlaan

Zwolle – Op verdenking van een overval met geweld bij een woning aan de Bachlaan op donderdagavond 23 september zijn drie mannen aangehouden en ingesloten. Vrijdag 24 september werd een 24-jarige man uit Zwolle in de Vincent van Lubeckstraat aangehouden, zaterdagmiddag 25 september werd op de Palestrinalaan een 32-jarige man uit Zwolle aangehouden en op zondagmiddag 26 september werd een derde verdachte in deze zaak, een 22-jarige Zwollenaar, aangehouden.

Die donderdagavond werd er bij een woning aan de Bachlaan op de deur geklopt en stonden er drie mannen voor de deur. De bewoners, een 22-jarige vrouw en een 21-jarige man, waren op dat moment aanwezig. Zowel de vrouw als de man werden door de overvallers bedreigd met een vuurwapen. De overvallers vroegen om geld en doorzochten de woning. Nadat er een klein geldbedrag aan de overvallers was afgegeven, vertrok het drietal. De bewoners bleven ongedeerd en hebben aangifte gedaan. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

Eerder verschenen bericht:

Zwollenaar aangehouden voor bedreiging

Zwolle – Een 24-jarige man uit Zwolle werd vrijdag 24 september in de Vincent Lubeckstraat aangehouden en ingesloten voor bedreiging met een vuurwapen. Er kwam een melding dat iemand aan de Palestrinalaan bedreigd zou worden door drie of vier mannen. Een van hen zou hebben gedreigd met een vuurwapen. Politiemedewerkers gingen ter plaatse en zagen in de Buxtehudestraat een man die voldeed aan het opgegeven signalement. Toen hij de politiemedewerkers zag, ging hij er vandoor. Na een korte achtervolging werd hij aangehouden. De verdachte had tijdens zijn vlucht het vuurwapen van zich af gegooid. Het wapen werd, met behulp van een verklaring van een getuige, gevonden en inbeslaggenomen. De politie onderzoekt de zaak.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer