Unicef Kids Run Zwolle

Zwolle – Op 16 oktober a.s. organiseert Loopsport Zwolle in samenwerking met SportService Zwolle en Unicef de Kids Run in Stadshagen. De Kidsrun is een onderdeel van de jaarlijkse Stadshagenrun. De Kidsrun is een 1 km – loop voor kinderen van 6 t/m 12 jaar.

kids_run_1.jpg

Er hebben zich reeds 140 kinderen ingeschreven.Inschrijven voor de Stadshagenrun is mogelijk tot 8 oktober a.s. via www.inschrijven.nl / www.stadshagenrun.nl. Er zijn drie leeftijdscategorieën voor de jongens en ook drie leeftijdscategorieën voor de meisjes. Voor alle kinderen is er een “give-away-set” en voor de snelste lopers in elke categorie zijn bekers en medailles te winnen. Tussen 10.00 en 10.30 starten de verschillende leeftijdsgroepen van kinderen. Daardoor kunnen ouders die later meedoen aan de Stadshagen Run hun kinderen ook nog aanmoedigen.

Scholencompetitie

Naast de mogelijkheid om als individu deel te nemen aan de Kidsrun, nemen dit jaar ook scholen mee aan de scholencompetitie. Voor deze competitie wordt gekeken naar de gemiddelde eindtijd per school: dit is de snelste eindtijd van de eerste 10 kinderen van elke school. Verschillende basisscholen doen reeds mee en voor de winnende school wacht een prachtige wisselbeker. 

Het evenement wordt officieel aangepakt met een chip, startschot, foto’s, startnummers, etc net zoals bij echte wedstrijden. Het is een serieus evenement waarbij alle kinderen aan kunnen mee doen.

Artikel delen:

Reageer