FC Zwolle gaat voor de eerste periodetitel

Zwolle – Komende vrijdag speelt FC Zwolle de zeer belangrijke wedstrijd uit bij RKC Waalwijk. Bij winst is FC Zwolle zeker van de eerste periodetitel. Ook bij een gelijkspel is de kans zeer groot dat de periode alsnog binnengehaald zal worden (Volendam mag dan niet ruim winnen uit bij Sparta). Zelfs bij verlies zijn er nog mogelijkheden om de periode binnen te halen. Kortom, voldoende redenen om vrijdag mee te reizen met de FC naar Waalwijk, zegt de Supportsclub van FC Zwolle.
Helaas zijn de Kassa’s bij het uitvak in Waalwijk gesloten, FC Zwolle Supporters zullen deze week dus vast hun toegangsbewijs moeten aanschaffen, maar dit mag geen belemmering zijn om niet te gaan. Koop je kaarten voor de autocombi of geef je op voor de gezellige busreis. Steun FC Zwolle in ook Waalwijk. Supporters die met de auto gaan graag zoveel mogelijk bij elkaar in de auto ivm beperkte parkeermogelijkheden bij het uitvak. Per auto zal door FC Zwolle een parkeerkaart worden verstrekt. De Supportersclub hoopt achteraf met de spelers een feestje in het Jupiler Supporterscafé te gaan vieren.

Bij deze wedstrijd geldt een verplichte bus-/autocombiregeling.

Inschrijving autocombi
De verkoop en inschrijving van autocombikaarten vindt plaats op:
– Woensdag 29 september van 19.00 uur tot 21.00 uur in het Supporterscafé
– Donderdag 30 september gehele dag en vrijdag 1 oktober tot 16.00 uur bij de receptie van FC Zwolle

Alleen seizoenkaart- en clubkaarthouders kunnen zich inschrijven voor de autocombi. Een kaart voor de autocombi kost € 9,-. Het omwisselen van de omwisselbiljetten voor de toegangskaarten vindt plaats vanaf vrijdag 1 oktober 17.15 bij de receptie van FC Zwolle.

Businschrijving
Bij voldoende inschrijving zal er een supportersbus rijden. De verkoop en inschrijving vindt ook plaats op woensdag 29 september van 19.00 uur tot 21.00 uur in het Supporterscafé.

Mensen die naast seizoenkaart- of clubkaarthouder ook lid zijn van de supportersclub krijgen korting op de busreis. Leden van de supportersclub betalen € 20,-. Voor niet-leden bedraagt de prijs € 25,-. Uitkaarthouders betalen slechts € 15,-!

De bus vertrekt om 17.45 uur. Verzamelen om 17.30 uur.

De kassa’s bij het gastenvak zijn gesloten!

Extra informatie vanuit Waalwijk.
Parkeren in Waalwijk
Er is plaats voor 12 bussen (680 personen) of 60 personenwagens (240 personen) in bussluis.  Een combinatie is mogelijk met de regel dat er per bus 5 personenwagens vervallen. Dubbeldekkers zijn mogelijk. FC Zwolle supporters zijn verplicht om in de bussluis te parkeren. Bij het omwisselen ontvangen zij een parkeerkaart voor de bussluis: geen p-kaart geen toegang tot het stadion! Het is van belang dat er zoveel mogelijk FC Zwolle supporters samen reizen zodat de capaciteit van de bussluis optimaal benut kan worden. Op de heenreis is een alcoholverbod van toepassing. In de gemeente Waalwijk zal hier op gecontroleerd worden.

Artikel delen:
Reacties 25
 1. Ik ben erbij! Zeer belangrijke wedstrijd, om te zien hoe zwolle het doet zonder Eric en Said! En natuurlijk (weer) een directe concurrent als tegenstander…
  Forza Zwolle 🙂


  ⚠️ Meld

 2. Ongelooflijk wat een jaartje eredivisie met een club doet. Verplichte combi’s zijn alleen bedoeld om het eigen falen (van RKC) op veiligheid te maskeren.
  Weer zo’n geval van supporters pesten.
  >:(


  ⚠️ Meld

 3. @ Edwin, ik dacht dat het met zo’n bussluis behoorlijk geregeld was.
  Zou je het leuk vinden als je bij je auto komt en hij is behoorlijk verbouwd.
  En dat is echt niet iets van de laatste jaren. Ook wij hebben het meegemaakt toen nog PEC Zwolle. Een auto waar een sticker uit Zwolle op zat. Behoorlijk verbouwd. Je had toen noeg maar bij weinig wedstrijden dat je met de bus kon.


  ⚠️ Meld

 4. hihihi, en zo gingen ze vroeger ook met stickers uit zwolle naar deventer op een wedstrijd dag en plakten ze die stickers op de auto’s van mensen uit deventer. 🙂


  ⚠️ Meld

 5. Voetbalsupporters hebben tegenwoordig geen kenmerken van de club of stad op of in hun auto Ingrid, dat is dus heel bewust om dat soort dingen te verkomen.

  En ja ook aan de kentekenplaat houders is gedacht, tenminste, bij Edwin wel, wij moeten hem nog steeds veranderen;D

  Ons plan is om te gaan Edwin, ga jij het ook redden?


  ⚠️ Meld

 6. Verwacht de FC de kaartverkoop voor de bekerpot tegen Twente nog voor vrijdagmiddag vrij te geven? Of moet ik dan eerst naar .org?

  Ik verwacht dat scc houders en leden voor gaan en dat pas daarna de evt vrije verkoop begint die hoogstwaarschijnlijk weer op geboorte of woonplaats geselecteerd wordt.


  ⚠️ Meld

 7. Dus in het weekend vrijgave? Sh*t dat zitten wij (met G….die nu net geen seizoenkaart heeft dit seizoen) in ‘Utten’Eugte… Zou het wel tof vinden om de nr. 2 van de deze competitie aan het werk te zien tegen dé kampioenskandidaat van de Jupiler Leaugue (beetje bluf mag wel bij de FC vind ik, jij ook?)


  ⚠️ Meld

 8. Maandag 4 oktober start kaartverkoop FC Zwolle – FC Twente

  Aanstaande maandag 4 oktober start de kaartverkoop voor de wedstrijd FC Zwolle – FC Twente. De blauw-witten gaan op dinsdag 9 november de strijd aan met de landskampioen, om de achtste finales van de KNVB Beker te bereiken. Sta als twaalfde man, net zoals bij de wedstrijd tegen Willem II achter onze FC en schreeuw ze naar de overwinning!

  Seizoenkaarthouders
  De seizoenkaarten 2010-2011 zijn niet geldig. Seizoenkaarthouders hebben tot en met woensdag 13 oktober de mogelijkheid de eigen stoel te kopen. Dit is op vertoon van de seizoenkaart mogelijk bij alle TicketBoxverkooppunten en bij de receptie van FC Zwolle. Na 13 oktober vervallen de reserveringen en komen alle stoelen in de vrije verkoop.

  Seizoenkaarthouders van FC Zwolle kunnen op vertoon van hun seizoenkaart twee toegangskaarten kopen, dit is inclusief de eigen stoel.

  Internet
  De kaartverkoop via internet gaat maandag 4 oktober van start. Ga naar http://www.fc-zwolle.voetbalticket-shop.nl. Doorloop het stappenplan en koop uw kaart voor deze wedstrijd. Er kunnen twee kaarten gekocht worden per seizoenkaart/clubcard van FC Zwolle.

  TicketBox
  De kaartverkoop bij TicketBox gaat maandag 4 oktober van start. Bij de gebruikelijke verkooppunten kunt u volgens de daar geldende openingstijden kaarten kopen voor dit duel. Zowel seizoenkaarthouders als clubcardhouders van FC Zwolle kunnen op vertoon van hun seizoenkaart/clubcard twee toegangskaarten kopen.

  Receptie FC Zwolle
  De kaartverkoop bij de receptie van FC Zwolle gaat maandag 4 oktober van start. Zowel seizoenkaarthouders als clubcardhouders van FC Zwolle kunnen op vertoon van hun seizoenkaart/clubcard twee toegangskaarten kopen. Op vertoon van een geldig legitimatiebewijs uit de regio Zwolle, kan er één toegangskaart gekocht worden.

  Groepen
  Indien je met een groep de wedstrijd wilt bezoeken, kun je contact opnemen met FC Zwolle via info@fczwolle.nl of via 038 – 453 49 48.

  Wedstrijddag
  Op de wedstrijddag zijn de stadionkassa’s geopend vanaf 19.15 uur tot 21.00 uur. Op vertoon van een geldig legitimatiebewijs uit de regio Zwolle, kan er één toegangskaart gekocht worden.

  – EINDE BERICHT –  ⚠️ Meld

 9. Bericht door ingrid, op 29 september 2010 om 08:52
  @ Edwin, ik dacht dat het met zo’n bussluis behoorlijk geregeld was

  Ik val niet over de bussluis, maar wel over de verplichte combi. Ik moet op woensdag beslissen of ik vrijdag naar de voetbal wil. Daar pas ik voor. Drukke baan en de complete familie snotterig.  ⚠️ Meld

 10. Ons plan is om te gaan Edwin, ga jij het ook redden?

  Lang leve eredivisie live, ik had me voorbereid op een avondje teleteksten.;)
  :D:D:D


  ⚠️ Meld

Reageer