Het weer: droog

Zwolle – Woensdag verloopt de dag in het noorden zonnig en droog. In het zuiden blijft de bewolking hardnekkig aanwezig en daar zal de zon niet of nauwelijks te zien zijn. Het wordt 13 graden in het noorden en 15 in het zuiden. In de avond toenemende bewolking, gevolgd door regen.

28-09-2010_weerfoto__diezerpoortenbrug-badhuiswal_.jpg
Diezerpoortenbrug

Donderdag blijft de neerslagzone nog lang boven het land slepen. Vooral het noordoosten beleeft een regenachtige dag. In het westen wordt het in de middag droog en klaart het op. De wind draait van het zuidoosten naar het zuidwesten en is meest matig van kracht. Op de Wadden is de wind vrij krachtig, windkracht 5. De dagen daarna krijgen we te maken met veel wind, regen en bewolking. De eerste dagen van oktober zullen daarom gepaard gaan met onvervalst herfstweer.

Artikel delen:
Reacties 4
  1. @PE; Bedankt voor de tip! Heb het volgens mij toen uitgeprint (hier vandaan) maar eens kijken wanneer er een gaatje in de drukbezette agenda te vinden is. Daarna is het wel verleidelijk om met een heerlijke beugel over de gracht te turen of ff bij te praten met de gezellige waard.


    ⚠️ Meld

Reageer