Kaartverkoop FC Zwolle – FC Twente start maandag

Zwolle – Aanstaande maandag 4 oktober start de kaartverkoop voor de wedstrijd FC Zwolle – FC Twente. De blauw-witten gaan op dinsdag 9 november de strijd aan met de landskampioen, om de achtste finales van de KNVB Beker te bereiken. Sta als twaalfde man, net zoals bij de wedstrijd tegen Willem II achter onze FC en schreeuw ze naar de overwinning!   
De seizoenkaarten 2010-2011 zijn niet geldig. Seizoenkaarthouders hebben tot en met woensdag 13 oktober de mogelijkheid de eigen stoel te kopen. Dit is op vertoon van de seizoenkaart mogelijk bij alle TicketBoxverkooppunten en bij de receptie van FC Zwolle. Na 13 oktober vervallen de reserveringen en komen alle stoelen in de vrije verkoop. Seizoenkaarthouders van FC Zwolle kunnen op vertoon van hun seizoenkaart twee toegangskaarten kopen, dit is inclusief de eigen stoel.

Internet

De kaartverkoop via internet gaat maandag 4 oktober van start. Ga naar www.fc-zwolle.voetbalticket-shop.nl. Doorloop het stappenplan en koop uw kaart voor deze wedstrijd. Er kunnen twee kaarten gekocht worden per seizoenkaart/clubcard van FC Zwolle.

TicketBox

De kaartverkoop bij TicketBox gaat maandag 4 oktober van start. Bij de gebruikelijke verkooppunten kunt u volgens de daar geldende openingstijden kaarten kopen voor dit duel. Zowel seizoenkaarthouders als clubcardhouders van FC Zwolle kunnen op vertoon van hun seizoenkaart/clubcard twee toegangskaarten kopen.

Receptie FC Zwolle

De kaartverkoop bij de receptie van FC Zwolle gaat maandag 4 oktober van start. Zowel seizoenkaarthouders als clubcardhouders van FC Zwolle kunnen op vertoon van hun seizoenkaart/clubcard twee toegangskaarten kopen. Op vertoon van een geldig legitimatiebewijs uit de regio Zwolle, kan er één toegangskaart gekocht worden.

Groepen

Indien je met een groep de wedstrijd wilt bezoeken, kun je contact opnemen met FC Zwolle via info@fczwolle.nl of via 038 – 453 49 48.

Wedstrijddag

Op de wedstrijddag zijn de stadionkassa’s geopend vanaf 19.15 uur tot 21.00 uur. Op vertoon van een geldig legitimatiebewijs uit de regio Zwolle, kan er één toegangskaart gekocht worden.

Artikel delen:
Reacties 5
 1. Zie wel de CC-verplichting maar ook deze zin:
  Op vertoon van een geldig legitimatiebewijs uit de regio Zwolle, kan er één toegangskaart gekocht worden…??


  ⚠️ Meld

 2. Op de wedstrijddag zijn de stadionkassa’s geopend vanaf 19.15 uur tot 21.00 uur. Op vertoon van een geldig legitimatiebewijs uit de regio Zwolle, kan er één toegangskaart gekocht worden.

  Dus wel bij de stadionkassa’s 😀


  ⚠️ Meld

 3. ja maar de kassa,s gaan die wel open

  dan zullen ze kaarten achter moeten houden,

  stadion zwolle kan dik en dik uitverkocht :):):)  ⚠️ Meld

 4. Echt vol is dan de ….eerste keer?? Zelfs met Jaap Stam zat het niet vol (was ook nog niet af)

  Niemand een sponsorkaartje over zeker.. >:( haha


  ⚠️ Meld

Reageer