Een hal vol stoffen

Zwolle – Zo’n 8.000 voornamelijk vrouwen waren woensdag te vinden op de najaarseditie van het Stoffenspektakel in de IJsselhallen van Zwolle. Tijdens dit Stoffenspektakel presenteerden vele bekende en onbekende stoffenleveranciers uit heel Nederland, België en Duitsland via hun dealers de nieuwste herfst en wintercollecties stoffen van dit najaar aan het grote publiek.

29-09-2010_stoffenspektakel_ijsselhallen_4.jpg

Meer dan 250 kramen waren gevuld zijn met alles wat de zelfmaaknaaister zich kan wensen. Tijdens deze première konden bezoekers de nieuwste herfst en winterstoffen als eerste bekijken, voelen en kopen. Het Stoffenspektakel in Zwolle wordt inmiddels door duizenden mensen bezocht uit Nederland, België en Duitsland. Speciaal op dit Stoffenspektakel waren de ruime omvang van de nieuwste stoffen die voor het eerst dit seizoen gepresenteerd werden. De keuze was zeer divers. Zo waren er koopjes, maar ook haute couture stoffen uit hogere prijsklassen.

29-09-2010_stoffenspektakel_ijsselhallen_1.jpg

29-09-2010_stoffenspektakel_ijsselhallen_2.jpg

29-09-2010_stoffenspektakel_ijsselhallen_3.jpg

Artikel delen:
Reacties 12
  1. En de gemeente Zwolle denkt nog nieuw leven in de weekmarkt te kunnen blazen. Bovenstaand artikel bewijst dat de wereld is veranderd.


    ⚠️ Meld

  2. Weet niet wat de omzet van de weekmarkt in zuid is maar deze loopt sinds hun nieuwe plek toch volgens mij weer aardig. Er staat overigens geen stoffenkraam.


    ⚠️ Meld

Reageer