Stressvrije thema-avond ‘De stress de baas’

Zwolle – ‘Nu even niet!’ Druk, druk, druk! Stress en burn-out zijn ingeburgerde woorden. De Landelijke Dag Psychische Gezondheid van 2010 heeft als thema ‘Stress en het voorkomen van overspannenheid en burn-out’. Elk jaar is op 10 oktober de Landelijke Dag Psychische Gezondheid. Dit is een dag waarop wereldwijd aandacht wordt besteed aan een thema binnen de psychische gezondheidszorg

Om die reden organiseert vereniging De Wegwijzer een stressvrije thema-avond ‘De stress de baas’. De thema-avond wordt gehouden op vrijdagavond 8 oktober in de Gereformeerde Hogeschool Zwolle. De avond is bedoeld voor iedereen die meer wil weten of te maken heeft met stress, burn-out en het voorkomen van overspannenheid.

Op het programma staan inspannende en ontspannende activiteiten: eten, een lezing, cabaret, muziek, workshops, een informatiemarkt en tijd om te ontspannen en te ontmoeten. Er zijn lezingen en workshops door onder andere; Pieter Dingemanse, Klaske van Laar (Eleos), Marieke Sportel (De Wegwijzer), Mw. G. van Kaam (geestelijk verzorger), Harriët van Sleen – Pijpker (Spectrum), Nel Hoogeveen (De Wegwijzer), Erica Drewes en Liesbet van Velzen (Eleos).

De avond wordt georganiseerd door de vereniging De Wegwijzer die zich inzet voor christenen met psychiatrische moeiten en de mensen om hen heen. Iedereen is welkom! Kom ook en win twee ontspannende overnachtingen in Drenthe!

Voor meer informatie en aanmelding: www.dewegwijzer.info  

Artikel delen:

Reageer