Onderhoud aan Wipstrikkerallee en Drapenierlaan

Zwolle – In opdracht van de gemeente Zwolle gaat aannemingsbedrijf Van Gelder op woensdag 6 en donderdag 7 oktober van 19.00 tot 06.00 uur wegwerkzaamheden uitvoeren aan de Wipstrikkerallee – vanaf de rotonde Hanekamp tot aan de C. Houtmanstraat – en aan de rotonde Drapenierlaan.

Het werk bestaat uit het frezen van de bestaande asfaltlaag, het opnieuw asfalteren van de rijbaan en het aanbrengen van de nieuwe markering. De activiteiten veroorzaken geluid- en verkeershinder. Borden ter plaatse geven de omleidingen aan.

Gedurende de wegwerkzaamheden op woensdag 6 en donderdag 7 oktober van 19.00 tot 06.00 uur is de Wipstrikkerallee – vanaf de rotonde Hanekamp tot aan de C. Houtmanstraat – en de Brederostraat – vanaf de Wipstrikkerallee tot aan de Tesselschadestraat – afgesloten voor al het verkeer. Het verkeer wordt omgeleid. De omleidingen worden aangegeven door borden.

Aannemingsbedrijf Van Gelder heeft in de week van 30 augustus de rotonde Drapenierlaan opnieuw geasfalteerd. Nu blijkt dat het asfalt niet goed is aangebracht, gaat het aannemingsbedrijf het asfalt herstellen. Wegens de herstelactiviteiten, zowel op de rijbaan van de rotonde als op het fietspad, wordt de rotonde Drapenierlaan op woensdag 6 en donderdag 7 oktober van 19.00 tot 06.00 uur afgesloten voor al het verkeer. Het verkeer wordt omgeleid. Omleidingen zijn aangegeven door middel van borden.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Ik wou al zeggen: ze hebben het toch net aangelegd? Maar ik dacht dan ook dat het nog niet klaar was… Er is dus meer aan de hand begrijp ik, Dennis?


    Maak melding

  2. rijd er maar eens overheen vanaf de brugzijde, dan snap je wat ik bedoel. Het nieuw aangelegde fietspad, kan volgens mij ook op de schop. Zonde van de tijd en de afsluiting.


    Maak melding

Reageer