Bedenk naam voor nieuw zwembad Windesheim

Zwolle – Windesheim schrijft een prijsvraag uit voor een naam voor het nieuwe, multifunctionele zwembad op de Campus dat eind 2012 in gebruik wordt genomen. De bedenker van de meest originele, passende naam wint een duikbrevetcursus of een jaar gratis zwemmen voor twee personen in het gloednieuwe zwembad.

zwembad.jpg

De hogeschool nodigt iedereen uit om mee te doen aan de prijsvraag. Deelnemers kunnen hun creatieve ideeën voor de prijs tot 15 oktober sturen naar info@windesheim.nl  of deponeren in een prijsvraagbrievenbus bij het huidige zwembad van Windesheim op de Campus in Zwolle. Bij de inzending moeten de contactgegevens, leeftijd en voorkeur voor prijs worden vermeld.

De jurysamenstelling is niet mis! Onderstaande juryleden gaan zich over de inzendingen buigen en een winnaar kiezen: – Henk Jan Meijer, burgemeester van Zwolle – Albert Cornelissen, voorzitter College van Bestuur van Windesheim – René Dekker, opleidings- en zwemdocent aan de School of Human Movement & Sports van Windesheim en chef d’equipe van het Olympisch zwemteam – Student, Erik van der Heide

Het nieuwe zwembad gaat ruimte bieden aan twee instructiebaden (25×12,5 en 20×10 meter) en een therapiebad (15×10 meter). Het bad heeft niet alleen een onderwijsfunctie, maar wordt ook opengesteld voor doelgroep-, instructie-, school- en banenzwemmen.

Artikel delen:
Reacties 9

Reageer