Verkeerscontrole Zwolle levert 77 bekeuringen op

Zwolle – Donderdag 30 september vond er tussen 18.00 en 24.00 uur een algemene verkeerscontrole plaats op diverse locaties in Zwolle.

Van de 334 bestuurders die werden gecontroleerd op alcohol had niemand teveel gedronken. In totaal werden er 77 processen-verbaal opgemaakt voor diverse overtredingen, zoals gladde banden, onverzekerd rijden, geen geldig rijbewijs, niet werkende of geen verlichting en mobiel bellen. Ook werden twee bromfietsen in beslag genomen die vermoedelijk van diefstal afkomstig zijn. Hiernaar wordt nader onderzoek gedaan.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Verkeerscontrole prima, maar ligt er wel aan waar ze bonnen voor uitschrijven.
    Zo was er een automobilist die een boete kreeg omdat zijn koplamp het niet zou doen, maar deze louter een beetje minder fel scheen dan de andere.
    Daarnaast kreeg een fietser een boete voor dat haar licht het niet zou doen, terwijl die agent zelf nog had gezien dat het licht vlak ervoor uitviel en het dus eerst wel had gedaan.


    ⚠️ Meld

  2. ik reed gister om 20:00 uur op de rotonde bij paradiso op de fiets zonder licht toen ik 2 motoragenten aanzag komen, deze lieten mij nog netjes voor omdat ik op de rotonde bleef en zij eraf moesten, geluk gehad denk ik.


    ⚠️ Meld

Reageer