Muziek op schoot

Zaterdag 10 maart is er weer een Muziek op Schoot activiteit in wijkbibliotheek Zwolle Zuid. Dit keer staat het bekende prentenboek “Rupsje Nooitgenoeg” centraal. Een interactieve belevenis voor alle kinderen tot en met zes jaar.

Rupsje Nooitgenoeg, samen kijken en luisteren naar het verhaal van een rupsje dat zeven dagen lang zijn buikje rond eet en zich dan terugtrekt in een cocon. Als de zon weer gaat schijnen komt uit die cocon een prachtige vlinder. Samen met Muziek op Schoot-docente Ann Kampen kunnen kinderen genieten van dit prachtige boek.  Maar een boek kan meer zijn dan alleen lezen. De kinderen beleven het boek met al hun zintuigen: naast kijken en luisteren is er veel ruimte voor liedjes en spelletjes.

Kinderen en hun ouders zijn van harte welkom van 10.30 tot 11.30 uur of van 11.30 tot 12.30 uur in wijkbibliotheek Zwolle Zuid. Kaartjes à € 5,00 zijn vanaf heden verkrijgbaar.  Voor de muzikale en verhalende activiteiten in samenwerking met Muziek op Schoot is altijd veel belangstelling. Om teleurstelling te voorkomen, wordt aangeraden vooraf kaartjes te reserveren.

Artikel delen: