Algemeen Log 180

Dit is een Algemeen Log. Wil je iets kwijt wat niet van toepassing is op een van de vele nieuwsberichten, dan kan dat hier.

De redactie probeert dit Algemeen Log na ongeveer 250 reacties van een vervolg ( Algemeen Log 181 ) te voorzien. Dus, heb je een tip, nieuws of iets anders dat je kwijt wilt: ga gerust je gang!

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

304 gedachten over “Algemeen Log 180”

  1. Wij van de felicitatiedienst feliciteren;

    Blauwtje met haar 1ste goudenplak 😀 😀 😀

    Eregalerij:

    met 3: JanD, Verdieping en Plantje

    met 5: Bernard. Koko Hattem en Wim

    met 6: Gezellig, Natascha, ja-tsja, Appie en Eva

    met 8: drama en ingrid

    met 10 :Tim

    met 12: Derk

    met 15: Joppuh

    met 17: Assendörper

    :D:D:D

  2. bron: Parool

    De Amsterdamse politiecommissaris Leen Schaap en officier van justitie Otto van der Bijl worden bedreigd door krakers die het oneens zijn met het kraakverbod. Het huis van Van der Bijl is beklad en op een krakerswebsite wordt opgeroepen een bom onder de auto van Schaap te leggen.

    ———————————————–
    ’t zijn zulke aardige mensen, die krakers. Eerst hebben ze wat moeite met mijn en dijn; als dat wettelijk geregeld wordt per 1 10 2010 kunnen ze het niet zo goed begrijpen. Sneu.

  3. Natasch ik heb alleen kanaal 1 maar moet vanavond toch optreden op de Henri Dunant.Krijg wel telefonisch gebibber in mijn broek als er een goal valt.Je wilt toch bij blijven he

  4. Drama en Assendörper,
    Vanmiddag kwam ik door assendorp en kon gelukkig de man net ontwijken.
    persoon gaf aan wel te wonen in assendorp maar kwam moeilijk uit zijn woorden, oude fiets, deed een poging tot zingen en slingerend over de weg en had het over zijn kat die ziek was.

    Kennen jullie iemand die hier aan voldoet?
    Gelukkig hebben we in .attem niet van dat soort figuren
    :D:D

  5. Derk er wonen overal wel markante personen maar dit.
    Ik dacht vraag het ff aan twee assendorpers, die zullen hem wel vaker hebben gezien.

  6. Denk het niet was een vroegere collega van mij. Hij had vroeger in Holtenbroek (zwolle) een winkel, een soort (hoe zal ik het noemen) srv winkeltje. Nu is hij met de vut/pensioen. Ging regelmatig biljarten in het café op de hoek (bestaat niet meer) t.o de chinees.

  7. Ik zal hier eens vragen in de buurt, hij woont er nu niet meer want dan had ik het wel geweten. Hier is het de ABC-Buurt Azalia, Begonia en Crocusstraat

  8. Helaas voor WLZ:

    Anna Bakker uit Luttenberg en de Voedselbank Deventer hebben de Overijsselse vrijwilligersprijs 2010 gewonnen.

    Anna Bakker wordt vooral geroemd voor haar brede inzet in de Luttenbergse gemeenschap. De Voedselbank Deventer geeft met tientallen vrijwilligers tijdelijke steun aan gezinnen onder de armoedegrens. Dit jaar zijn er voor het eerst stimuleringsprijzen uitgereikt. Jelmer Schutte van TV Enschede FM en Rukiye Yolcu uit Raalte zijn de winnaars. De publieksprijs ging naar Willy Polthuis uit Oldenzaal voor zijn inzet voor voetbalvereniging Quick ’20 en naar De Waterspetters uit Nijverdal, een zwemvereniging voor mensen met een beperking.

    Van: RTV Oost

  9. Nee, weet bijna zeker dat het een ander is. Als het dezelfde man is die bij mij regelmatig in een slakke tempo als slingeren door de wijk fietst dan is hih het zeker niet.

  10. Koko niet hoor, klaar wakker. Vrouw koko zet net wat toast en andere hapjes op tafel. Altijd gezellig met de kinderen op vrijdagavond lekker snaaien.

  11. Ja, Koko, inderdaad de mijne zitten in Waalwijk. Als ze wat ouder worden dan zit je steeds vaker s’avonds met zijn tweeën op de bank.

  12. die Reijnen kost je de periode. tot die domme actie van hem was er niks aan de hand. gelukkig heeft sparta net gelijk gemaakt dus nog steeds niks aan de hand 😉

  13. Ingrid hoe oud ze ook worden koko zit niet op de bank:D m’n bed staat in de kamer;)
    Maar ik begrijp wat je bedoelt, hoe oud zijn jou kinderen?

  14. mandemakerskeukens=de keukenkampioen=de keukenconcurent. Raar mannetje die eigenaar Ben sluit zich vaak op in een zwarte kamer om te kunnen denken, heb 2 jaar met en voor hem gewerkt.

  15. @ Koko, de jongste heeft een uitgebreide vriendegroep die veel samen doen. En die van 18 gaat de stad in gelukkig niet ieder weekend.
    En nu zijn ze samen met een vriend van de jongste en zijn vader met de bus naar Waalwijk.

  16. Haha Derk dan heeft ie de zelfde denkwijze als koko alleen ik sluit me op in de caravan:D:D;) en dan voldoende licht om de koelkast te vinden, thuis zoek ik de rust in het kantoor;)

  17. wat een drama om afhankelijk te zijn van andere ploegen, is af en toe anders geweest

    …denkt nog eens terug aan zijn seizoenskaarttijd op de JCD tribune …tegen excelsior 1-0…

  18. Derk alsof ze hier alleen maar wetten hebben voor en tegen de islam, wat te denken met welke wetten de nederlander dagelijks mee te maken hebben.

    En volgens mij geeft die ondertiteling niet aan van wat die gast zegt, hij heb het over kokogakballen en dat die zo lekker smaken maar hij ze niet mag eten maar er niet van af kan blijven. :D:D:D

  19. nou iig de periode maar ik blijf er bij tot aan die domme actie van reijnen was er niks aan de hand. hij speelde trouwens wel erg beroerd….

  20. Koko heb jij ook wel eens last van deze foutmelding?

    ———–
    Attentie! Illustraties mogen niet breder zijn dan 470 pixels
    Redactie Weblog Zwolle

  21. Nou ik ben eindelijk thuus, wat een vreselijk drama zeg! Begrijpen mensen dan echt dat als je opgefokte mensen langer ”gevangen” houd het alleen maar erger wordt? We reden pas tegen 23 uur de bussluis uit door die mafkezen daar. Zowiezo vreemd volk, ze gingen gewoon met elkaar op de vuist daar op de tribune, ik moest er erg om lachen iig.

    Enfin ondanks een vreselijke wedstrijd, wat was het slecht zeg, toch de periode, was een rare gewaarwording, blije supporters maar raar reagerende spelers die erg ”kortaf” waren. Ik ben er zelfs een beetje gepikeerd over, er komen zoveel supporters mee ondanks de verplichte combi die mag je best anders benaderen.

  22. Ja kan me voorstellen dat je dan gepikeerd bent. Hoorde inderdaad via sms al dat het een zooitje was. Wat een raar volk. Heb de wedstrijd via live stream gevolgd. was echt een drama.

  23. Peter Erik aan j
    details weergeven 08:36 (17 uren geleden)
    Zwolle, The Netherlands
    October 1 2010

    dear friend,

    1. time difference between our countries is still 9 hours?

    2. it is not recommended to drink alcohol and use soft drugs
    (never start using harddrugs) at the same time.

    3. we have spring in my country; it is possible that i have caught a cold.

    4. i am afraid that ashley is very very angry with me and i think he wants
    to let me feel that by not communicating with me.
    however: he will not get rid of me.
    you may wonder: why?
    i will tell you:
    i love him.
    Beantwoorden
    Doorsturen
    j is niet beschikbaar om te chatten
    Beantwoorden
    j w aan mij
    details weergeven 08:39 (17 uren geleden)
    it should be fall right now

    i havent had a drink since september 11th unless you count a sip
    – Tekst uit oorspronkelijke bericht weergeven –

  24. Ingrid ik vermoed dat ze een feestje gevierd hebben bij het stadion, daar had ik geen zin meer in, humeur was al naar de klote doordat we een uur na de wedstrijd pas weg konden. BAH!

  25. @Koko, gisteren, 19.08:
    “Vanmiddag kwam ik door assendorp en kon gelukkig de man net ontwijken.
    persoon gaf aan wel te wonen in assendorp maar kwam moeilijk uit zijn woorden, oude fiets, deed een poging tot zingen en slingerend over de weg en had het over zijn kat die ziek was.

    Koko, wij waren gisteravond buitenwijks aan het happen, vandaar nu pas mijn reactie.
    maar,

    Vanmiddag kwam ik door Assendorp, en kon gelukkig de man net ontwijken: Wij Assendorpers doen dat al jaren niet meer: ontwijken. Daar wordt niemand gelukkig van; en niet ontwijken schept een band; verbindt.

    Persoon gaf aan wel te wonen in assendorp, maar kwam moeilijk uit z’n woorden: het één: “wel te wonen in assendorp” , hoeft het ander: “kwam moeilijk uit z’n woorden” niet uit te sluiten. De meeste Assendorpers zijn wel rap van de tong, en in de wijk wordt nergens op geselecteerd; wij willen geen tweedelingen.

    oude fiets. Dat is bij ons vrij normaal. Wij schaffen pas een nieuwe aan als de oude niet meer kan worden gemaakt, of gejat is door “buitenwijkers” (vaak lui met van die busjes)

    deed een poging tot zingen. Dat is toch knap, als je net zowat bent overreden! Assendorp is een muzikale wijk!

    deed een poging tot zingen en slingerend over de weg. Dit is inderdaad een combinatie waar sommige Assendorpers nog wel eens moeite mee hebben.

    en had het over zijn kat die ziek was. Kijk, hij kwam meteen to the point. Geen koeterwaalverhaaltjes over kalfjes en koeien, maar gewoon de zaak benoemen. En dat ondanks dat hij bijna was overreden op z’n fiets, had gezongen en slingerend! Niet zelfzuchtig, (nee!), maar de ziekte van de kat met jou delen.

    “Kennen jullie iemand die hier aan voldoet?” Iemand? Ik ken heel veel Assendorpers die regelmatig op hun fiets bijna worden overreden door buitenwijkers in van die busjes, en desondanks blijven zingen en slingerend bezorgd blijven over de ziekte van hun kat.

    “Gelukkig hebben we in .attem niet van dat soort figuren.” Nou, ik ken toch zeker één uut ‘attem met zo’n bus. 😉

  26. @Derk

    we have spring in my country; it is possible that i have caught a cold.

    Ik dacht dat PE hier aan het woord was en – tenzij hij niet in “my country” – woont, dan is het hier toch echt “autumn”. Past ook beter bij het tweede deel van zijn tekst: de opkomende verkoudheid.

  27. Het is bijna 2011. er loopt geen hond meer op kistjes, laat staan datze nog te krijgen zijn. tegenwoordig lopen de kistentiepjes van weleer op blackstones en caterpillars, voor niet zo gek veel duurder.

  28. @Dame we zullen het nooit weten ik denk dat PEdV weer eens “los” van de wereld was om het zo te zeggen. 😉

    @Verdieping zijn er nog zat die op kistjes lopen hoor demonstratie van vrijdag niet gezien? 😉 Zou Plantje gaan kraken? 8)

  29. Gisteren vertelde Jorritsma, dat het heel aannemelijk is dat de dierenpolitie betaald gaat worden uit het potje waar nu het camera toezicht uit betaald wordt.

  30. Drama 11.27
    Als je er bij was geweest dan was je gaan verhuizen uut assendörp;)
    Je zou direct aan me gevraagd hebben of er in .attem nog plek voor je was.:D:D

  31. Circus is natuurlijk ook super. Kacheltje is nu nog niet nodig Derk, restaurant, snackbar en kampwinkel zijn nog gewoon open. De huisjes hier zijn ook nog druk bezet. En dat er bij, de koelkast is hier gevuld hoor dus we zingen het wel een paar dagen uit:D

  32. Bericht door Koko Hattem, op 1 oktober 2010 om 19:08
    Drama en Assendörper,
    Vanmiddag kwam ik door assendorp en kon gelukkig de man net ontwijken.
    persoon gaf aan wel te wonen in assendorp maar kwam moeilijk uit zijn woorden, oude fiets, deed een poging tot zingen en slingerend over de weg en had het over zijn kat die ziek was.

    Kennen jullie iemand die hier aan voldoet?
    Gelukkig hebben we in .attem niet van dat soort figuren

    Ha die Koko. Die persoon ken ik ook heel goed maar het is geen beroerde kerel. Drama moet hem ook kennen want ik heb al een paar keer gezien dat hij op een zaterdagmorgen met drama aan de babbel was. Kan me niet voorstellen dat hij op dat tijdstip van de dag al een snipper op had.:D:D

  33. @Assendörper ; oh, volgens mij begint er nu een muntje te vallen. Misschien een idee om a.s. woensdagavond bij een herfstbok even bij te praten?

  34. Assendörper, hij had ook geen snipper op dat ik zo kon zien. Denk eerder dat ie nog niet zolang zonder zijwielen fietst;)
    Doet me goed dat ie bekend is en dat ie geen beroerde kerel is.
    Als ik hem nog eens tegen kom dan nodig hem wel ff uit voor een balletje bij stado.
    Ik had het best wel met hem te doen (zieke kat) hoop dat het met het beesie wat beter gaat.
    Als je hem ziet doe hem dan de groeten van die man die met z’n dochter ging zwemmen in vogellanden (zal ie vast nog wel weten.

  35. Drama ken jij die gast nu ook? Ik snap dat het even graven was, zeker als er meer mensen in assendorp op een oude fiets rijden en zeer muzikaal zijn.

    Groet uut coucancé

  36. Ben ik even met drama aan de praat en dat zit er weer zo’n mafkees uut attem met drie reacties ertussen. Ik weet niet hoe dat in attem is maar in Assendörp laten we elkaar altijd uitpraten en vallen we elkaar niet in de rede.:):)

  37. Bericht door Assendörper, op 2 oktober 2010 om 20:53
    Werd jou wat gevraagd derk?

    Nouja zeg wat een brutaal volk daar in Assendorp zeg tsssssssss.

    Assendórper wat ben je laat, liep het liep het congres vandaag uit? 😉

  38. Vriendelijke gasten daar in assendorp Derk, zal wel komen door al die inbraken daar. Volgens mij hebben ze die radio uut de busse van assendörper gestolen.

    Derk die kerel van die garage hier zit op een telefoontje van je te wachten:o

  39. Oh afspraak was dat hij me zou terugbellen, ivm vrijwaringsbewijs ( papieren liggen nl in de auto). Bel hem morgen wel even op zijn 06, oh kan niet is het zondag en dat in Koekange lijkt me geen strak plan. Ik rij maandag wel even langs ga toch naar Hoogeveen.

    Assendorp radio’s weg en illegaal wonen, is die kerk wel legaal? 😀

  40. @Koko 20:54, 20:56, 20:58, 21:00 en @derk 20:56 en 20:58 uur.
    Antwoord komt nog want ik dan de letters niet meer zo goed vinden. :'(:'(

  41. Zit ik vanmiddag ff voor de caravan een bakkie te doen zie ik dat die hond van ons aan een dood konijn zit te knabbelen. Blijkt dat er een aangevreten konijn bij de buren onder de caravan lag.
    Gemeld bij de receptie en daar kreeg ik te horen dat dit het 19e dode konijn sinds dinsdag is die hier is gevonden.

    We denken een vos.

  42. Bericht door Derk, op 2 oktober 2010 om 21:09
    Kun je de weg naar de koelkast nog wel vinden?

    Is niet meer nodig derk. Het wijnrekje staat rechts van mij.:)

  43. Oh een vos, strikjes gaan zetten Koko echt iets voor jou, of met een dubbelloops jachtgeweer tegen het duister de ronde gaan doen met je Kokoscootmobiel :D:D:D

  44. Bericht door Derk, op 2 oktober 2010 om 21:19
    Ook nog iligaal gokken in Assendorp,

    Achter de Assendörperwoonk?rke sk*ten mag ook niet maar gebeurt toch.

  45. Is met 20 graden ook prima te doen morgen. ja-tja zal zijn koekeloerder wel weer te voorschijn halen.:D:D:D Wij gaan morgen naar Nunspeet.

  46. koko wat een luxe toch! Ik moet het doen met een bak koffie maar eerst de kleine dame pap voeren. ( ja al om 7 1/2 8 ) :D:D:D en ik geniet ervan hoor1

  47. Wij gaan morgen naar Den Haag, op kraamvisite. Hoop zelf dat we ook nog even naar Scheveningen gaan. Maar ja ligt er ook weer aan hoe laat de rest uit bed te kijgen is.

  48. Hallo mensen, ik binne weer thuus.

    Wat een pracht weer zeg. Niet de mussen vielen dood van het dak maar de konijnen op de camping legden het loodje.

    Inmiddels vanaf dinsdag 31 stuks, het zal mij benieuwen wat deze week de dagschotel is op de camping :D:D:D

  49. Wat lees ik nou? Word ik gemist? Altijd een goed teken… ;);)

    Maar ik had vandaag een kinderfeestje in de tuin. Wat een heerlijk weer was het toch! 4 Kleine banjerkindjes heerlijk keuvelend rondom het speelgoed. Af en toe stiekem een cocktailworstje of een blokje kaas jattend… Erg leuk!

  50. @Koko ik ben hier! lekker een dagje wezen wandelen in het bos heerlijk! nu zelfs nog zwoel buiten, gaat een hete nacht worden :D:D:D

  51. Dick is/was op vakantie/weekendje weg zal nu wel thuis zijn maar nog even aan het nagenieten!

    Ben benieuwd of die geen afkick verschijnselen had omdat er geen internet was.

  52. @Koko zat net even in de keuken te kijken maar dit hing er voor aankomend weekend:

    1 konijn van ongeveer 1200 gram, versneden
    250 gram vers spek, ontzwoerd en in dobbelsteentjes
    2 flinke uien, in ringen
    2 takjes verse tijm
    1 laurierblad
    een bosje peterselie
    enkel zwarte peperkorrels
    1 fles Leffe bruin (75 cl)
    boter
    zwarte peper uit de molen
    zout

    Bereidingswijze voor Grootmoeders konijn
    Smelt een flinke klont boter in een ruime pan en fruit hierin de spekblokjes kort aan. Neem uit de pan en houd opzij. Laat nu in dezelfde pan de konijnenstukken aan alle kanten mooi bruin kleuren. Doe de spekblokjes terug bij het konijn.

    Voeg vervolgens de uiringen, laurier en de peperkorrels toe. Kruid flink met peper en zout naar smaak. Overgiet met het bier en draai het vuur laag. Laat dit zo ongeveer 1 uur pruttelen onder gesloten deksel tot het vlees gaar is.

    Neem de konijnenstukken uit de pan en houd warm. Werk de saus af met sausbinder en verse peterselie. Giet over de konijnenstukken en dien onmiddellijk op.

    Serveer er gekookte (gestoomde) aardappeltjes bij en appelmoes.

  53. Altijd lastig als je namen gaat noemen je vergeet er altijd wel wat. Dame jij ook hoor;)

    Komt m’n dochter net weer naar beneden, knuffel ligt nog in de caravan. Huilen.
    Nu slaapt de hond bij haar op de kamer.

  54. Oh Dame, dan ken jij die hond nog niet, die zal nooit achterblijven die zorgt wel dat die in de picture blijft. Cookies vind die ook lekker 😉

  55. Ben vanmiddag ook lekker sportief bezig geweest. Ik wou helemaal om de wijk Pierik fietsen maar kreeg op de Hortensiastraat al een lekke band en ben op het terras van café de Pierik beland. Stado gaat de band plakken en morgenavond kan ik mijn fiets weer ophalen.

  56. @Koko hou jij die konijnen maar daar, wij hebben deze week een Italiaanse week met recepten van mijn Oma! :D:D:D Saus voor woensdag moet maandag al mee begonnen worden Heerlijk!

  57. Die hond zit / ligt als eerste in de kokobus, als we nu naar de camping gaan of weer naar huis.

    Hiervoor hadden we ook een boxer die ook graag in andere auto’s sprong waar de klep van los stond, wel lastig als je tegenover een kerkhof woont:o:o

  58. Goedeavond,
    Wat een weertje was het vandaag. Naar Den Haag geweest. Kraamvisite. Lekker in de tuin kunnen zitten. Wilden eigenlijk nog ff in Scheveningen wat gaan eten. Maar de jongste besloot op het laatst om niet mee te gaan. Dus tien maar niet naar Scheveningen gegaan, en hier wat te eten gehaald, bij de indische toko op de thomas ? kempisstraat. Was toch ook wel erg lekker.

  59. Hiervoor hadden we ook een boxer die ook graag in andere auto’s sprong waar de klep van los stond, wel lastig als je tegenover een kerkhof woont

    Intrigerende tekst. Je wilt toch niet zeggen dat ie in een lijkauto springt? Ik zie het al wel helemaal voor me: beetje Louis de Funes-achtig.;D

  60. Bericht door Koko Hattem, op 3 oktober 2010 om 20:48
    Een Italiaanse week, en dan eet je konijn? Wat is daar nu Italiaans aan? Zeker die dobbelsteentjes van de gokmafia uit napels

    Geen konijn wel os en tomaten en heerlijke kruiden met zelf gemaakte pasta! Kom je een hapje proeven?

  61. Dame het scheelde niet veel, nog net op tijd zagen we het en konden hem er van weerhouden.
    Wel lullig als de familie het ziet gebeuren.:o:o

  62. Geen konijn wel os en tomaten en heerlijke kruiden met zelf gemaakte pasta! Kom je een hapje proeven?

    Derk weet je zeker dat het een os is en geen vos?

  63. LOL ja echt Os, als het Vos was had ik wel een telefoontje van je verwacht. Jij hebt hem dus niet geschoten ………. maare wel met de .38 rondgelopen? Weet je wel zeker dat de knuffel van je dochter in de caravan ligt of heb je die soms voor een vos aangezien?

  64. Sterker nog Derk die knuffel is ook een konijn, ik zal ff bellen naar de camping dat ze niet denken dat er een dood konijn in onze caravan ligt.
    Zou wel een stunt zijn.

  65. 😮 ik zou inderdaad bellen anders is de knuffel aankomend weekend je maaltijd in het restaurant, konijn is zowiezo al droog maar bij deze heb je dan toch echt wel een kratje Hj nodig :D:D:D

  66. Ook goedenavond maar weer. Vanmiddag ook gefietst, zonder lekkeband, dus behouden thuiskomst. Boek/kranten gelezen in ’t zonnetje;D (kuj slaperig van worden), grasgemaaid m.b.v. kleine wolf, daarna ajax zien verliezen (erg h?) bij studio sport.
    In het lijstje van Koko 20.01 wordt ik genoemd :D:D

    Met het samenstellen van lijstjes kujnog wellis van een koude kermis thuiskomen.

    Op dit log is sprake geweest van het noemen van een herfsstbokviering, a.s. woensdagavond, in caf? Kaya. Dit n.a.v. een bokbier-posting van dick. Sommigen hebben aangegeven daar dan ook te zijn. Gezellig! Maar laat wat mij betreft duidelijk zijn: hoe meer zielen hoe meer vreugd; en laat niemand hier denken dat als je naam in dat verband niet genoemd wordt, je niet zou kunnen gaan. Iedereen is welkom.

    PS ik heb geen aandelen in ’t caf?8)

  67. Nee geen aandelen geloof ik meteen drama maare wel iedere dag een gratis lunch 😉

    Met het samenstellen van lijstjes kujnog wellis van een koude kermis thuiskomen.

    Mag ik raden? begint met mails van een afzender die vloeibaar is?

  68. @drama, ik kom woensdagavond in ieder geval even bokken. Ik heb ook geen aandelen in dat café maar heb er wel een flink aandeel in gehad dat ze zo groot zijn geworden.:'(:'(

  69. Bericht door Dame, op 3 oktober 2010 om 22:23
    Ja, Eva 21:45 uur, daar deed ik het ook voor. Beetje zielig doen helpt altijd bij mannen.

    Nouja 8) Sorry Dame en Eva klik Ik zal Koko er deze week op wijzen :D:D:D

  70. Oh Dame probeer de ballen van Koko eens, daarna wil je niets meer anders. Ik heb een hele schaal gewonnen en er slechts een van geproefd maar ik hunker weer naar die smaak. Zoek hier op het log maar eens naar kokogakbal ( meen ik hoor)

  71. Assendörper,jij zit morgenmiddag vanaf ongeveer 15.00 uur bij de Belgische Keizer op het terras.

    Is dat een belofte of een dreigement?8)

  72. Bericht door Assendörper, op 3 oktober 2010 om 23:19
    Nee drama, dat is ontspanning.

    Hmm wat een luxe leven heb je toch :D:D:D ouwe lullendag?

  73. Bericht door Koko Hattem, op 3 oktober 2010 om 23:32
    Derk moet jij morgen naar belgië?

    ja zin om mee te gaan? Of moet ik wat voor je meenemen? Ik moet in Luik wezen rond 9 uur

  74. Bericht door Assendörper, op 3 oktober 2010 om 23:51
    Een tijdje geleden had ik wel 10 reageerders tegen me in.

    Heerlijk!!!!!!!!!!

  75. Vrouw derk sleept me nu zowat echt aan de haren naar boven. Maare de 26ste zijn jullie uitgenodigd op dr verjaardag of regel jij wat bij Strates (pierik) Assendörper ?

Reacties zijn gesloten.