SBO De Brug viert jubileum met ‘Circus op school’

Zwolle – SBO De Brug viert vandaag 1 oktober haar 50-jarig bestaan. Dit doet de school aan de Ruiterlaan met de voorstelling ‘Circus op school’ en een reunie voor oud-leerlingen en oud-leerkrachten.

01-10-2010_circus_middag_school_de_brug_4.jpg

In de buurt van de school, bij het Engelse Werk, stond vrijdagmiddag een circustent opgesteld. De leerlingen van De Brug werden uitgenodigd om deze feestelijke voorstelling mee te maken. Circus op school maakte met alle leerlingen van de school een circusvoorstelling. Alle groepen traden op met bijvoorbeeld een paardendressuur, een Zuid-Amerikaanse limboshow, een clownsnummer, een jongleeract of bouwden een menselijke piramide. De voorstelling begon voor de leerlingen en werd afgesloten met een voorstelling door de leerlingen voor de ouders.

01-10-2010_circus_middag_school_de_brug_1.jpg

01-10-2010_circus_middag_school_de_brug_2.jpg

De Brug is een school voor Speciaal Basisonderwijs aan moeilijk lerende kinderen en kinderen met leer- en opvoedingsproblemen. Dit zijn de oude MLK en LOM scholen, die in het kader van WSNS geïntegreerd zijn tot een nieuwe school voor Speciaal Basisonderwijs. Aan de school is sinds 1986 ook een afdeling voor Jonge Risico Kinderen (JRK) verbonden. Deze kleutergroepen zijn gehuisvest aan de Reggelaan, in de Aa-landen. De Brug is een van de 15 scholen die aangesloten zijn bij stichting Vivente.

01-10-2010_circus_middag_school_de_brug_3.jpg

Artikel delen:
Reacties 2
  1. het was een fantastische dag! wat knap dat “onze” kinderen zo flexibel zijn dat ze een hele dag workshops en circus acts kunnen oefenen, en ’s middags een prachtige voorstelling laten zien. Ik ben écht trots op ze!!!


    Maak melding

Reageer