Benefietconcert voor weeshuis in Afrika

Zwolle – Carlien Jansen, oud leerling van het Carolus Clusius College,  vertrekt binnenkort naar Kaapstad om daar vrijwilligerswerk te gaan doen in een weeshuis.

Afgelopen jaar is zij geslaagd voor haar havodiploma. Carlien wil, voordat zij verder gaat met een nieuwe opleiding, een aantal maanden vrijwilligerswerk gaan doen en de afgelopen maanden heeft zij zich georiënteerd wat de diverse mogelijkheden zijn. Uiteindelijk heeft zij  gekozen voor een project van de stichting “project abrought”  en gaat zij 10 maanden naar Zuid-Afrika. Carlien wil daar niet met lege handen aankomen. Om geld in te zamelen heeft zij op maandagavond 4 oktober a.s. een benefietconcert georganiseerd  waarvan de hele opbrengst bestemd is voor de weeskinderen van het tehuis.

Schouwburg Odeon heeft zij voor deze bijzondere gelegenheid zelf afgehuurd om samen met andere leerlingen (zowel huidige- als ook oud-leerlingen) van het CCC  hun kunsten te gaan vertonen, zoals o.a. de rappers van De Alliantie(runner-up prijs winnaars van het Latent Talent concours 2010), De Bent, the Canines  en Ben & the Jerry’s”. Het belooft een gevarieerde en leuke avond te worden waarbij Carlien een power point presentatie zal geven over het project.   De avond begint om 20.00 uur . De kaarten kosten € 7,50 en zijn te koop in de schouwburg op de avond zelf of te reserveren via: carlienjansen@live.nl.

Artikel delen:
Reacties 4
 1. ik wens haar succes en sterkte en ik hoop dat haar werk vruchten afwerpt, maar verdieping is verder niet geinteresseerd. ik wordt doodmoe van goedbedoelde geldinzamelings acties.
  het is tegenwoordig al zo dat de diverse stichtingen mensen aanstralen om in hun eigen straat te gaan collecteren. dit is gemakkelijk voor de collectanten en de donateurs in spe zijn minder gauw geneigd om niets te geven.


  ⚠️ Meld

 2. ik wordt doodmoe van goedbedoelde geldinzamelings acties.

  Ik heb met je te doen, verdieping. Het is ook wat, ieder keer die berichten te moeten lezen.


  ⚠️ Meld

 3. moet wel zeggen dat ik nu al drie of vier stickers op mijn deur heb van goede doelen die ik steun. Daarnaast nog de collectes van verschillende ziektes die bestreden moeten worden.
  Valt me wel op dat alles in een keer komt…


  ⚠️ Meld

Reageer