Algemeen Log 181

Dit is een Algemeen Log. Wil je iets kwijt wat niet van toepassing is op een van de vele nieuwsberichten, dan kan dat hier.

De redactie probeert dit Algemeen Log na ongeveer 250 reacties van een vervolg ( Algemeen Log 182 ) te voorzien. Dus, heb je een tip, nieuws of iets anders dat je kwijt wilt: ga gerust je gang!

Artikel delen:
Reacties 278
 1. Loesje
  W: 270px

  Fokke & Sukke
  Voor Fokke & Sukke hier[/url] klikken.

  Sigmund
  Voor Sigmund hier klikken.

  Garfield
  Voor Garfield hier klikken.

  Indien comics het niet doen, probeer het dan later nog eens, de data is dan nog niet geupdate
  ++++++

  Maar bovenal…

  GOEDEMORGEN, ZWOLLE!


  ⚠️ Meld

 2. Wij van de felicitatiedienst feliciteren;

  Koko Hattem met zijn 6de goudenplak 😀 😀 😀

  Eregalerij:

  met 3: JanD, Verdieping en Plantje

  met 5: Bernard en Wim

  met 6: Gezellig, Natascha, ja-tsja, Appie, en Koko hattem en Eva

  met 8: drama en ingrid

  met 10 :Tim

  met 12: Derk

  met 15: Joppuh

  met 17: Assendörper

  :D:D:D


  ⚠️ Meld

 3. Goedemorgen allen!

  Hier eindelijk weer aan het werk! Mooie dag om weer te beginnen!

  Zeker gezien het feit ik toch wat strakker in de uren wil zitten en wat minder lange dagen wil gaan maken!


  ⚠️ Meld

 4. Ie waar’n zelfs niet in dezelfde tied gaperT, ‘elemoale niks vör oe disse keer, maar Koko gun ik de plakke van ‘?rte! Gefilluhsuhteerd!


  ⚠️ Meld

 5. Bericht door Koko Hattem, op 3 oktober 2010 om 20:01
  Ik moet zeggen dat de rest ook aardig rustig is, Derk, Drama, Ingrid, Assendörper, Eva, Natascha, Ja-tja??? Woar bint ze toch?

  Over het algeheel post ik in het weekend maar bijzonder weinig;)


  ⚠️ Meld

 6. Bericht door Plantje, op 4 oktober 2010 om 10:17
  Goedemorgen allen!

  Hier eindelijk weer aan het werk! Mooie dag om weer te beginnen!

  Zeker gezien het feit ik toch wat strakker in de uren wil zitten en wat minder lange dagen wil gaan maken!

  Lijkt me een bijzonder goed voornemen Plant, succes met het bereiken!

  Koko van herte:D

  Hang ik net de was buiten, weg zon>:(


  ⚠️ Meld

 7. Bericht door Koko Hattem, op 4 oktober 2010 om 07:48
  Tim ik wil niet wijs doen maar een rijschool die les geeft in een bepaald merk “auto” zou ik niet 1 2 3 nemen

  Ik zou wel rekening houden met wat voor auto’s de rijschool werkt.

  Ik heb wel eens van mensen gehoord die per sé bij de één of de ander wilden lessen, omdat ze daar in een Mercedes konden rijden. Maar ik zou juist eerder kiezen voor een rijschool waar ze wat kleinere autootjes hebben. Is gemakkelijk bij veel bijzondere verrichtingen en je loopt minder het risico te snel op te trekken of te snel te rijden.


  ⚠️ Meld

 8. Nou plantje dat minder risico zal wel meevallen, aangezien de instructeur naast je zit en zal ingrijpen. Wel is het zo dat de bijzondere handelingen wat makkelijker zijn.


  ⚠️ Meld

 9. Afgelopen nacht zat ik wel in de kopgroep maar werd in de eindsprint verslagen door Koko. Ik kreeg met het verversen iedere keer een schermpje in beeld die ik eerst weg moest klikken. Toen het nieuwe Log er was, zag ik dat er al één gereageerd had en hoopte toen nog in dezelfde tijd te kunnen openen maar dat werd me zelfs niet meer gegund. :'(:'( Die gakbal uut Attem is wel moeilijk te verslaan tussen 0.00 en 6.00 uur.:D:D


  ⚠️ Meld

 10. Toen het nieuwe Log er was, kreeg ik met het verversen het schermpje niet meer in beeld. Zou Harry hier achter hebben gezeten?;)


  ⚠️ Meld

 11. Bericht door Assendörper, op 4 oktober 2010 om 16:50
  Afgelopen nacht zat ik wel in de kopgroep maar werd in de eindsprint verslagen door Koko. Ik kreeg met het verversen iedere keer een schermpje in beeld die ik eerst weg moest klikken. Toen het nieuwe Log er was, zag ik dat er al één gereageerd had en hoopte toen nog in dezelfde tijd te kunnen openen maar dat werd me zelfs niet meer gegund. smilies/cry.gifsmilies/cry.gif Die gakbal uut Attem is wel moeilijk te verslaan tussen 0.00 en 6.00 uur.

  Assendörper dat schermpje had ik ook, kwestie van geluk denk ik. Euh in jou geval van minder geluk:P


  ⚠️ Meld

 12. De provincie Drenthe moet meer aandacht schenken aan de ontwikkeling van de regio Zwolle. Dat vindt de gemeente Meppel, die samen met veertien andere gemeenten in het gebied een brief heeft gestuurd aan de provinciebesturen van Drenthe, Overijssel, Gelderland en Flevoland.

  Ze hopen ook dat politieke partijen de regio een plek geven in hun programma voor de provinciale verkiezingen van maart 2011. Volgens wethouder Dohle van Meppel staat in de huidige plannen niets over het prima ondernemersklimaat van Zwolle en de verbreding van de A28 tussen Meppel en Zwolle. Hij hoopt dat de provincie dat belang alsnog onderkent.  ⚠️ Meld

 13. Bericht door Derk, op 4 oktober 2010 om 19:17
  Ga je morgen alweer koko? Levensgenieter smilies/cheesy.gifsmilies/cheesy.gifsmilies/cheesy.gif Of ga je de knuffel ophalen ?
  [/i]

  Derk ik ben daar gewoon aan het werk hoor, oke de lokatie doet vermoeden dat het wat anders lijkt maar heb daar wel de nodige uren arbeid verricht


  ⚠️ Meld

 14. Hoe is de eerste dag bevallen van je Italiaanse week, of had je vandaag alleen een broodje salami;):D:D

  En euh knakker je bent vandaag zelf in Luik geweest (vogeltjesmarkt?) gaat met regelmaat naar berlijn / polen vliegreisje ri thailand. En Koko gaat ff een paar keer 47 km verderop (coucancé) AAN HET WERK!!!! En is levensgenieter.
  Kom je daar een bakkie doen, ik heb namelijk ook pauze daar;):D:D


  ⚠️ Meld

 15. Nee gaan morgen pas naar het zuiden en woensdag hele dag overleg in A’dam

  Ik kan je de Italaanse keuken van harte aanbevelen alleen laat het vrouw Derk niet klaarmaken want dat gaat geheid fout. Heb maar snel het werk overgenomen.


  ⚠️ Meld

 16. Nouja zeg wat een gedachten heb jij toch 😉 Maar inderdaad is het meer als eten bij de s*x bv roept ze nu vaak MamaMia en vanavond hebben we het thema de toren van Pisa :D:D:D


  ⚠️ Meld

 17. Luik heeft inderdaad een grote vlooienmarkt, maar staat meer bekend om zijn vele biersoorten die in vele bierlokalen daar te proeven zijn. Voor zover ik weet zit er geen Ferrari dealer in Luik.


  ⚠️ Meld

 18. Bericht door Koko Hattem, op 4 oktober 2010 om 20:20
  Morgen zeker : met de boot door de Venetiësloot
  😮 :D:D:D

  Zat in de planning als afsluiter voor vrijdag 😉


  ⚠️ Meld

 19. Ik erger me de laatste tijd aan -de kwaliteit van- de foto’s in de Swollenaar. De getoonde foto’s zijn donker, mat en niet scherp afgedrukt. Neem deze week de foto bij de blindganger in Holtenbroek (dat hier op Weblog Zwolle echt heel oud nieuws is), niets op de foto geeft blijk van een blindganger, Holtenbroek of Zwolle. Waardeloos!


  ⚠️ Meld

 20. Echt wel een Ferrari dealer daar, aan de oude weg ri Sprimont. Zeker weten.
  Misschien dat ze vanwege de crises zijn overgegaan op ALFA? ;);):o


  ⚠️ Meld

 21. Cees, wat denk je van een ‘nee-nee’-sticker: bespaart je de ergernis en een hoop papier, terwijl je de informartie online ook wel vindt.


  ⚠️ Meld

 22. De fotograaf is waarschijnlijk in the ‘blind’ naar Holtenbroek gegaan, en moest daar ‘ergens’ een foto maken. Zoiets.

  Dat is een goede tip Dame. Hoef ik me ook niet meer te ergeren aan dat reclameblaadje. Maar mis dan ook drukwerk wat ik wel in zou willen kijken.


  ⚠️ Meld

 23. Eindstand: (Vrouwen) Willem II – VVV-Venlo, 1-1.
  30′ [0-1] Stuart.
  32′ [1-1] Donk.
  Wedstrijd was vorige keer gestaakt na 39 minuten, wegens hevig onweer.
  Resterende 51 minuten werd vandaag om 19.30 uur uitgespeeld in Tilburg.


  ⚠️ Meld

 24. Goh Derk, dank je wel. Ik heb je linkje geopend en blijk de MILJOENSTE bezoeker te zijn. Even kijken welke mooie prijs mij dat oplevert.:)


  ⚠️ Meld

 25. Vorig jaar op vakantie in Engeland, belandden we in Sevenoaks. Aan het eind van een onooglijk wat shabby straatje zat een Ferraridealer.

  Welcome to JM – Lancaster Ferrari (Sevenoaks)

  If you are looking for quality used cars in and around 143 St Johns Hill,Sevenoaks,Kent then look no further than JM – Lancaster Ferrari (Sevenoaks) . Feel free to call JM – Lancaster Ferrari (Sevenoaks) at any time where they will be happy to talk to you about any of the used cars they have for sale.  ⚠️ Meld

 26. ik zou voor de 612 Scaglietti gaan

  Nog even zeker weten dat nieuwe kabinet er komt en ik met 130 km/u door het land van tankstation naar tankstation mag knallen.


  ⚠️ Meld

 27. Tot 4 jaar terug daar vaak langsgekomen Derk en elke keer trok die zaak mijn volle aandacht. Net als die huizen / ramen langs dat water daar:D:D


  ⚠️ Meld

 28. Bericht door Koko Hattem, op 4 oktober 2010 om 21:01
  Vanaf volgende week draait ie in de bios van Zalk Derk

  Whahahaha :D:D:D in dat zaaltje met die 37 cm scherm zekers?


  ⚠️ Meld

 29. Met FC Zwolle heren gaat het uitstekend!:D, maar met de vrouwen van FC Zwolle heel wat minder. Ze hebben de gestaakte wedstrijd in en tegen FC Utrecht ook verloren, dus alle 3de wedstrijden verloren.

  Eindstand: (Vrouwen) FC Utrecht – FC Zwolle, 3-2.
  5′ [0-1] Nabwire.
  10′ [1-1] Vughts.
  68′ [2-1] Versteegt.
  75′ [3-1] Blankensteijn.
  76′ [3-2] Vermeulen (Penalty).
  Wedstrijd was vorige keer getaakt na 27 minuten, wegens hevig onweer.
  Resterende 63 minuten werd vandaag om 19.30 uur uitgespeeld in Utrecht.


  ⚠️ Meld

 30. nee, helaas Blauwtje. Da’s nou mijn expertise..observatie, observatie en nog eens observatie. Klinische veranderingen zijn erg belangrijk. Daarom is de waarneming van groot belang


  ⚠️ Meld

 31. Eric Selles Cars heeft gisteren faillissement aangevraagd. Dat laten verschillende betrokkenen weten aan Automotive.

  Het bedrijf had na de sluiting van de vestiging Apeldoorn nog twee vestigingen over, in Zwolle en in Meppel. In Zwolle voerde hij de merken Nissan, Chevrolet, Ssangyong en Chrysler, Jeep en Dodge.

  De twee vestigingen zijn inmiddels gesloten en leeggehaald.

  De medewerkers hebben een brief ontvangen waarin staat dat “ondanks een positieve ontwikkeling in omzet onze financier het vertrouwen in ons opgezegd”.

  Selles is onbereikbaar voor commentaar. Eerder al vertelde hij dat de veranderende grijskenteken-wetgeving in 2005, de slurptaks en de faillissementen van Kroymans (Ssangyong) en General Motors een behoorlijke impact hadden op zijn bedrijf.


  ⚠️ Meld

 32. Eva wat dacht je van kolk Westenholte e.o.Vanaf mijn huis kun je prachtige plaatjes schieten .Je bent welkom.Vooral straks als er weer lammetjes geboren worden,waar nu hard aan gewerkt door de ram,gezien de gele konten van onze schapen lukt het aardig.


  ⚠️ Meld

 33. Rechters in zaak Wilders niet vervangen

  AMSTERDAM – Er komen geen nieuwe rechters in de zaak tegen PVV-voorman Geert Wilders. Dit heeft wrakingsrechter Frits Bauduin dinsdagmiddag in Amsterdam bekendgemaakt.
  Er is geen aanwijzing dat de rechters subjectief partijdig zijn, aldus Bauduin. Ook is er geen blijk van vooringenomenheid van de rechters.

  Wel noemt Bauduin de formuling van rechtbankvoorzitter Jan Moors, die zich tijdens het proces afvroeg of de proceshouding van Wilders voortkwam uit zijn door sommigen geconstateerde neiging stellingen te poneren maar de discussie uit de weg te gaan, ‘ongelukkig’.

  Advocaat Bram Moszkowicz wraakte maandag namens zijn cliënt PVV-voorman Geert Wilders maandag de hele rechtbank in Amsterdam. Dit gebeurde tijdens de rechtzaak tegen Wilders, twee uur na aanvang van het proces.

  Volgens Moszkowicz wekte de rechtbank de schijn van partijdigheid. De rechtzaak zal woensdag om negen uur ’s ochtends hervat worden.  ⚠️ Meld

 34. Afgelopen (wanneer was het ook al weer?) week naar The Voice gekeken. Zong gewoon Robert Eussen ook! Dat is een zanger gitarist waarmee ik in Zuid-Limburg jaren samen in een band heb gespeeld! Erg leuk om hem zo te zien!


  ⚠️ Meld

 35. Waart-oe! Koude oorlog met Zweden.
  bron: Elsevier.nl
  ‘Nederlands elftal speelde als een stel varkens’
  dinsdag 5 oktober 2010 14:15

  De Zweedse voetballer Ola Toivonen heeft de verhoudingen met het oog op de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Zweden en Nederland op scherp gezet. ‘Oranje speelde als een stel varkens bij het afgelopen WK,’ liet de Zweedse aanvaller en PSV’er in de aanloop naar het duel van volgende week in de krant Aftonbladet optekenen.

  ‘Ze hebben betere varkens dan alleen Robben. Op het middenveld lopen er twee die je willen opvreten,’ verwees Toivonen naar Nigel de Jong en Mark van Bommel

  ‘Velen zien Van Bommel als een varken, maar hij speelt wel heel goed. Hij betekent heel veel voor het Nederlands elftal en voor zijn club Bayern M?nchen. Maar ik vind dat hij vaak over het randje heen gaat. Hij is de leider wat betreft vuil spel. Hij traint erop om tegenstanders uit de wedstrijd te halen met zijn gemene trucjes. Daarvoor alle credits.’  ⚠️ Meld

 36. De 16-jarige Jaap van der H. uit Urk heeft bekend dat hij zijn 14-jarige plaatsgenoot Dirk Post heeft vermoord. Dat meldde het Openbaar Ministerie (OM) dinsdag.

  Het OM heeft dinsdag een jaar jeugddetentie en jeugdtbs geëist tegen Van der H. omdat hij Dirk met meerdere messteken om het leven heeft gebracht.  ⚠️ Meld

 37. Marcello; in aansluiting op jou post – 16:49- op Cnn gaat het bij Anderson Cooper deze hele week in een thema-uitzending over ‘bullying’ en waar dat toe kan leiden.Aanleiding hiervoor is het relaas van een 11-jarige jongen die zich verhangen heeft na een tijd lang gepest en getreiterd te zijn op school.
  Voor info; http://www.cnn.com


  ⚠️ Meld

 38. Las het

  Schuurman alweer weg bij Sparta Nijkerk

  De Zwolse trainer Raymond Schuurman heeft zijn contract bij topklasser Sparta Nijkerk laten ontbinden. Maandagavond hebben club en trainer besloten om niet langer met elkaar door te gaan. Sparta Nijkerk is hekkensluiter in de zaterdagtopklasse met vier punten uit acht wedstrijden.

  Schuurman begon in de zomer aan zijn klus bij de zaterdagtopklasser. Hij werd in november 2009 ontslagen bij Go Ahead Kampen, destijds uitkomend in de zaterdag hoofdklasse C. Schuurman trainde Go Ahead Kampen ruim vijf jaar. Eerder stond de Zwollenaar aan het roer bij Berkum en SV Zwolle.

  Heeft zo wel wat clubs gehad. Kan mooi bijkomen in Stadshagen. Onder de deskundige visie van Rijk van A.


  ⚠️ Meld

 39. Ja Natas dat klopt, alle Achmea gebouwen schijnen dat te hebben gedaan. Ben wel benieuwd hoe dat vanaf de snelweg uitziet.
  Toen ze van RKC vrijdag terug kwamen hadden ze het gezien.


  ⚠️ Meld

 40. Owww wat heerlijk die oude Koot & Bietjes…maar toch zo tijdloos. Kees kan overigens ook goed schrijven Derk. Modernismen, meer modernismen, meest modernismen zitten vol humor en blijven boeien.


  ⚠️ Meld

 41. Dick je collumn gelezen WVF.Leuk.Toch vind ik dat digitale wat minder ,je leest het niet zo makkelijk dan eerder toen het nog een mooi Blauw -Wit papieren boekje was.Wat vragen ze veel vrijwilligers .Nog nooit zo erg geweest.


  ⚠️ Meld

 42. @ Wichert; mooi. Vind het ook helemaal nixxx dat digitale. Had het er laatst met de Nijmert ook over, die voelde zich bij allerlei dingen niet betrokken. Nu sturen ze alle leden geloof ik een Kroniek-link? Ze moesten ook nog redacteuren hebben en idd wat zoeken ze veel mensen. Zou zelf nog wat van Willem S. horen. Trainer van Tim is ook al weg (deed ook A2).

  Op de site staat ook een uitnodiging voor een bijeenkomst over de reunie. Misschien ga ik daar nog wel even kijken.


  ⚠️ Meld

 43. Dick jij kunt l*llen als Brugman ,die aktie voor de Bingoloterij kost je maar drie uurtjes is geknipt voor jou.KIJK op de site van WVF


  ⚠️ Meld

 44. In dit topic doen we niet aan medailles maar zoals een politicus behoort een stropdas ( voor de dames een sjaal)

  Deze is voor jou Assendörper;  ⚠️ Meld

 45. Voor de mensen die liever lezen:

  Rood is al lang het rood niet meer
  Het rood van rode rozen
  De kleur van liefde van weleer
  Lijkt door de haat gekozen

  Dat mooie rood was ooit voor mij
  Een kleur van passie en van wijn
  Ik wil haar terug, die mooie tijd
  Maar zij lijkt lang vervlogen

  En alle beelden op tv
  Van bloed en oorlog om ons heen
  Werken daar ook niet echt aan mee

  Dus ik neem heel bewust het besluit
  De krant leg ik weg
  En de tv gaat uit

  Vandaag is rood de kleur van jouw lippen
  Vandaag is rood wat rood hoort te zijn
  Vandaag is rood
  Het rood van rood wit blauw
  Van heel mijn hart voor jou
  Schreeuw van de roodbedekte daken dat ik van je hou
  Vandaag is rood gewoon weer liefde tussen jou en mij

  Ik loop de deur door en naar buiten waar de zon begint te schijnen
  Laat alles achter, kijk vooruit en met mijn laatste rooie cent
  Koop ik een veel te grote bos met honderdvijftig rode rozen
  Een voor elk jaar waarvan ik hoop dat jij nog bij me bent

  Vandaag is rood de kleur van jouw lippen
  Vandaag is rood wat rood hoort te zijn
  Vandaag is rood
  Het rood van rood wit blauw
  Van heel mijn hart voor jou
  Schreeuw van de roodbedekte daken dat ik van je hou
  Vandaag is rood gewoon weer liefde tussen jou en mij

  En nu sta je hier zo voor me
  De rode avondzon streelt jouw gezicht
  Je bent een wonder voor me
  Denk ik, terwijl een doorn mijn vinger prikt

  Rood is mijn bloed dat valt op de grond
  En even lijk ik verloren
  Maar jij brengt mijn vingers naar je mond

  En je kust ze
  En ik weet

  Vandaag is rood de kleur van jouw lippen
  Vandaag is rood wat rood hoort te zijn
  Vandaag is rood
  Het rood van rood wit blauw
  Van heel mijn hart voor jou
  Schreeuw van de roodbedekte daken dat ik van je hou
  Vandaag is rood gewoon weer liefde tussen jou en mij

  Vandaag… is rood

  Gooi de loper uit
  En drink een goed glas wijn
  Pluk de dag want het kan zo ineens de laatste zijn
  Vandaag is rood gewoon weer liefde tussen jou en mij

  Vandaag staat rood weer voor de liefde
  Tussen jou en mij  ⚠️ Meld

 46. @derk, ik wou laatst een bakkie doen bij verdieping maar hij had de luxaflex dicht. Dat betekent bij hem dat ik niet welkom was.


  ⚠️ Meld

 47. Bericht door Assendörper, op 5 oktober 2010 om 22:30
  @derk, ik wou laatst een bakkie doen bij verdieping maar hij had de luxaflex dicht. Dat betekent bij hem dat ik niet welkom was.

  Meen je niet 😮 Doet mij denken aan wat anders, was zekers ook veel onkruid in de tuin/stoep?


  ⚠️ Meld

 48. Zwolsche Boys – FC Zwolle 1-9 (0-6). 6. Gilian Justiana 0-1, 11. Sjoerd Ars 0-2, 27. Ars 0-3 (strafschop), 36. Ars 0-4, 41. Ars 0-5, 43. Wahe Davtyan 0-6, 62. Pepijn Kluin 0-7, 85. Thijs Giesbers 0-8 (eigen doel), 87. Jarno van der Wal 0-9, 89. Frank Beekers 1-9.


  ⚠️ Meld

 49. Ach papa als het een natuurtuin is heeft die in ieder geval brandnetels om thee te zetten tegen de maagzuur van het veelvuldig azijn drinken 😉


  ⚠️ Meld

 50. Bericht door Assendörper, op 5 oktober 2010 om 22:45
  Het zag er wel netjes uit derk. Volgens mij heeft hij een tuinman.

  Moet ook wel he met een Bently voor de deur, zijn bediende was natuurlijk net weg met de Hummer! ( sorry verdieping maar we mogen toch wel lol hebben?)


  ⚠️ Meld

 51. Bericht door Papa, op 5 oktober 2010 om 22:48
  Wel van de topjes Derk.

  Ik weet het papa net als jonge berken bladjes kauwen. Goed voor de bloedsomloop. Ooit eens van een oude duitse boer geleerd.


  ⚠️ Meld

 52. Hahahaha Die PEdV toch jij wilt snoepen van jonge blaadjes. Foei toch! 😉 Nog een uurtje wachten en dan is het 18+ log open.

  Trouwens ik dacht dat jij alleen maar van ouwe gedroogde blaadjes hield? 😉


  ⚠️ Meld

 53. Nee dick, mensen die een beroep op de man doen kunnen zelfs niet verder produceren en moeten zijn uitspraak voor lief nemen. Van de NCRV toch of zit ik nu fout?


  ⚠️ Meld

 54. Proest! Deze zaak ging over een FIETS!!!!
  Een man die afstand had gedaan van een fiets, wist dat de fiets naar de ijzerboer zou gaan, ging daarmee akkoord. In plaats daarvan wordt de fiets aan een bekende gegeven, die het helemaal opknapt. De -zeg maar- vorige eigenaar ziet de -zeg maar- nieuwe eigenaar nu regelmatig fietsen op “zijn” fiets. Kan dat niet verkroppen en schakelt de Rijdende Rechter in!
  Prachtige leedvermaak tv!
  Dankzij de een zijn leed heeft die andere vent nu een fiets onder zijn reet!!!!
  Waar GÁÁT HET OVER!!!!
  ROFL!!!!


  ⚠️ Meld

 55. ook gewroken worden

  Gewraakt niet, maar misschien in de toekomst – als dat onverhoopt om een of andere reden nodig mocht zijn – wel gewroken…:D


  ⚠️ Meld

 56. Ja, klopt. Rijdende Rechter is van de NCRV. Is “echt” recht, dwz de uitspraak is echt bindend. Maar wel met de kleinste, zieligste zaakjes. Zoals een tak die te ver over de schutting hangt, bijvoorbeeld.
  Deze keer ging het over een FIETS van nog geen 50 euro waarde!
  Een man die zijn fiets naar de ijzerboer had bedoeld, maar vervolgens een ander steeds op zijn fiets ziet rijden en dat niet kan hebben.
  Prachtig!!! Ik houd daar van!!!!! De kleinzieligheid van sommige mensen die het echt BLOEDSERIEUS bedoelen.
  Ik lig dan echt gierend onder tafel!!
  Plaatsvervangende schaamte, zeg maar…


  ⚠️ Meld

 57. Ah, mn vorige posting was dus wel geplaatst…. Ik ging al helemaal uit van een fout mijnerzijds, dat ik het hele verhaal getypt had, maar niet had verzonden en vervolgens de pagina had ververst. Dus ik daarna het hele verhaal weer overnieuw getypt…
  Vraag ik me toch af, waar de vertraging dan in zat…


  ⚠️ Meld

 58. Och Derk, ik heb vandaag met mn meissie een happy meal gehaald… Het speeltje is deze week meesterlijk!!!
  Het is een softballetje met binnenin een klankkastje op batterijtjes. Iedere keer als het balletje iets raakt, hoor je boink. Marcel en ik hebben vanavond even met het balletje zitten spelen. En terwijl we al melig waren om De Rijdende Rechter, leek het nu echt alsof we iets gerookt hadden…. Geweldig!


  ⚠️ Meld

 59. He bah moet ik van de week ook nog naar de Mac, hmmm we zijn in Kampen bij die Mac geweest maare weinig zitplaats en het eten hmm voor 2 maand heb ik Mac gehad hoor. kampen kan ik jullie dus niet aanbevelen Ze hebben er geen eens een ballenbak ja een glazenkooi met wat speelgoed.


  ⚠️ Meld

 60. Nee Koko ik heb een speeltje voor de vrouw meegenomen echt Italiaans hoor. Tenminste dat stond er op made in Italya. Vandaag ook Italiaans gehad, piza bij de bezorg service :D:D:D Kijk als je het niet zelf klaar kan maken moet je het ergens anders weghalen, dus de dag herhaald zich ik vanochtend wat en ……………… :D:D:D


  ⚠️ Meld

 61. En dan hou ik wederom deze nacht mn ogen wel open.
  Afgelopen nacht erug druk, de tijd vloog voorbij! Ook voordeel van zo’n nachtdienst


  ⚠️ Meld

 62. Ik ben nog niet in de Mac in Kampen geweest. Vreemd eigenlijk, want mijn ouders wonen er vlakbij… Ben vandaag nog bij mn ouders geweest. Heb het wel vanuit de auto bekeken, maar het trekt me eigenlijk ook niet zo…
  Vandaag in Batavia Stad bij de Mac geweest.


  ⚠️ Meld

 63. Oke ik zal het je vertellen maar dat is voor vrijdag, twee maskers met van die vleugels lingerie en een binnenboordmotor. We gaan die avond nl uit. ssssTTTTTTTTT :D:D:D


  ⚠️ Meld

 64. Oke cijfer Koko, een magere 5? Waren het weer van die ballen standaard en in heet water met een beetje jus? Als je hier nu eens bent voor 18.00 uur haal ik er een paar bij de slager echt heerlijk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


  ⚠️ Meld

 65. Loesje
  W: 270px

  Fokke & Sukke
  Voor Fokke & Sukke hier[/url] klikken.

  Sigmund
  Voor Sigmund hier klikken.

  Garfield
  Voor Garfield hier klikken.

  Indien comics het niet doen, probeer het dan later nog eens, de data is dan nog niet geupdate
  ++++++

  Maar bovenal…

  GOEDEMORGEN, ZWOLLE!


  ⚠️ Meld

 66. hahaha KOKO hoe weet jij dat? Lol ik ga naar bedje morgen om 7 uur weer weg. Hoop dat je je rust krijgt vannacht en lekker kan slapen. En ga nou niet weer het log vol kliederen om hans uit zijn slaap te houden 😉


  ⚠️ Meld

 67. Bericht door Eva, op 6 oktober 2010 om 00:33
  @Derk; Bedankt, nou kan ik niet meer slapen. Heb nu een raar beeld voor ogen…
  Nou ga daar maar lekker van dromen Truste allen!


  ⚠️ Meld

 68. Bericht door Nachtbroeder, op 6 oktober 2010 om 00:36
  ik denk dat ik vannacht maar eens voor de tosties ga! Natuurlijk met de nodige ketchup

  Goed voor je cholesterol ach altijd beter als curry, zo nu ben ik echt weg.


  ⚠️ Meld

 69. Ook mijn nachtdienst is ingegaan Nachtbroeder, ik heb hier een geopereerd katje, dat nog niet op eigen kracht kan eten en gevoerd moet worden.


  ⚠️ Meld

 70. Nee, geen mosterd. Dat hoort bij een kroket. Ach, zo heeft een ieder zn eigen voedingsgewoontes.
  Ik drink zelf zelden thee, zeg vaak: Thee is voor zieken. Op het moment dat ik geen koffie lust en thee drink…dan ben ik echt ziek. Heb daar maar een paar keer last van gehad.
  Tosties heeeeeerlijk, hoe vetter hoe better! haha. Ach, verder eet ik doorgaans gezond, eet twee keer per dag vers fruit en op z’n tijd drink ik een heerlijk wijntje of biertje. (zo’n palmpje is echt wel lekker)


  ⚠️ Meld

 71. enne, nee tim ik zeg niet waar ik zit…anders moet ik mn tostie delen 😉
  Normaal geen problemen mee om te delen behalve met tosties 😛


  ⚠️ Meld

 72. Iets anders, krijg over een paar daagjes mn nieuwe speeltje: panasonic plasma tv 107 cm. Kan er nu al slapelose nachten van krijgen. Maar ja, dat is nu niet zo erg met die nachtdiensten die ik deze week draai


  ⚠️ Meld

 73. Ja Tim, ik ben nog zeeeeer helder van Geest, heb (nog) geen last van woordvindeingsproblemen! Mijn patienten helaas soms wel


  ⚠️ Meld

 74. 107 cm plasma scherm, zo kan ik niks meer missen op tv. Mn ogen zijn (nu) nog goed en dat valt ws dan minder op met zo’n groot scherm. Onze kijkafstand vanuit onze zit/hangbank is bijna 4 meter


  ⚠️ Meld

 75. Koko, da’s nou typisch een gevalletje van geheimhoudingsplicht 😉 In ieder geval niet iemand uit A’dam of Stadskanaal 🙂


  ⚠️ Meld

 76. maar 499,- voor een nieuwe plasma is echt een kooppie! Met heel veel kijkplezier. Panasonic schijnt goed aan de weg te timmeren met die plasmaschermen en hun betrouwbaarheid als merk in combi kwaliteit


  ⚠️ Meld

Reageer