Man breekt been bij aanrijding

Maandagmiddag fietsten twee mannen over de Assendorperstraat in de richting van het centrum. Plotseling sloeg een tegemoetkomende bestelbus voor hen linksaf. Om niet in aanraking met de bus te komen weken de twee uit naar links. Daar reed op dat moment een 65-jarige snorfietser uit Zwolle die net een fietser aan het inhalen was.

De 33-jarige fietser uit Zwolle raakte met zijn stuur de snorfietser waardoor beiden ten val kwamen. De snorfietser liep daarbij een beenbreuk op en moest worden overgebracht naar het ziekenhuis. De veroorzaker van het ongeval, de bestuurder van de bestelbus, is doorgereden. Mogelijk heeft hij of zij niks gemerkt van het ongeval. De bestuurder en/of eventuele getuigen van het ongeval worden verzocht contact op te nemen met de Zwolse politie via 0900-8844.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Die Assendorperstraat is ook niet mijn favoriet om met de auto doorheen te rijden. Veel geparkeerde auto’s, veel fietsers en brommers. Erg onoverzichtelijk allemaal. Volgens mij gebeuren hier vaak aanrijdingen.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.