Deltionleraar genomineerd voor beste leraar

Zwolle – Deltionleraar Gert van Loenen is afgelopen zaterdag tot  één van de tien beste leraren van Nederland gekozen. De uitslag van deze landelijke verkiezing ‘Leraar van het Jaar’, werd bekend gemaakt in Studio 21 in Hilversum. Het Deltion College is trots op deze bijzondere prestatie van Gert, en viert dat vanmiddag op de campus met een feestje voor collega’s en studenten.

Gert van Loenen werd genomineerd door zijn eigen studenten, die ook bij de uitslag aanwezig waren. ‘Hartstikke leuk dat meneer van Loenen ook op Deltion gehuldigd wordt!’ zegt Celine Dijkstra, één van de studenten die hem genomineerd heeft. De huldiging vindt plaats in Plein15, een café op de Deltioncampus. Leraren staan deze week vaker in the picture bij Deltion. Op 5 oktober is het Dag van de Leraar, waar ook Deltion aan mee doet. Deltionstudenten zetten op deze dag hun leraar in de picture onder het mom ‘Nu bent u eens aan de beurt’.

De verkiezing ‘Leraar van het Jaar’ werd georganiseerd door de Stichting Beroepsgroep Leraren (SBL). De uitslag werd afgelopen zaterdag bekend gemaakt door demissionair minister van OCW André Rouvoet. Deze uitslag is ook te zien tijdens de Avond van het Onderwijs op Nederland 2.

Artikel delen:

Reageer