Nieuwe data wijkbijeenkomsten

Zwolle – De wijkplatforms Westenholte, Wipstrik en Kamperpoort worden uitgesteld. De bijeenkomsten stonden gepland op 13 oktober 2010 maar zijn verplaatst in verband met het geplande debat over de bezuinigingen in de Zwolse gemeenteraad.

Het wijkplatform Westenholte wordt verplaatst naar 10 november 2010. De bijeenkomst vindt plaats in Het Anker, Meester Koolenweg 10 en begint om 20.00 uur. Het wijkplatform wordt in combinatie met een informatiemarkt georganiseerd. Wijkplatform Kamperpoort wordt ook verplaatst naar 10 november 2010. De bijeenkomst wordt gehouden in het wijkcentrum Ons Eigen Huis, Hoogstraat 86 en begint om 19.00 uur. Wijkplatform Wipstrik wordt verplaatst naar 3 november 2010. De bijeenkomst vindt plaats in wijkcentrum de Bestevaer, Trompstraat 10b en begint om 19.30 uur. Vooraf wordt vanaf 19.00 uur een inloopspreekuur gehouden.

Wijkplatform

De gemeente Zwolle organiseert een aantal keren per jaar in elke wijk voor de bewoners het wijkplatform. Bewoners die geïnformeerd willen worden over de ontwikkeling in hun wijk, wensen of ideeën hebben, knelpunten willen aandragen en over oplossingen willen meepraten, zijn welkom bij het wijkplatform.

Van elke bijeenkomst wordt een verslag gemaakt die alle bezoekers van het platform ontvangen. De data van de verschillende wijkplatforms (en verslagen) zijn te vinden op de website van Zwolle, thema wonen-leven, de-wijken.

Artikel delen:

Reageer