Training Hartreanimatie met gebruik AED

Zwolle – Icare Cursussen en Stichting Reanimatie Groningen organiseren in Zwolle de training Hartreanimatie met de AED (Automatische Externe Defibrillator). De training bestaat uit 2 bijeenkomsten van 2 uur en start op 11 november 2010 in Wijkcentrum Holtenbroek, Bachlaan 20 en duurt van 19:30 tot 21:30 uur. In deze training leert u de basisvaardigheden Reanimatie in combinatie met het gebruik van een AED.

Op steeds meer plaatsen en in steeds meer huishoudens treft men een Automatische Defibrillator (AED) aan. Maar hoe daar mee te werken bij een hartstilstand of hartinfarct? Een AED is een eenvoudig te bedienen hulpmiddel, maar als aanvulling is een training reanimatie noodzakelijk. Het apparaat neemt bij reanimatie een aantal taken over, maar de hulpverlenende mens zal nog steeds moeten reanimeren. Hoe doe je dat, op welke plek, hoe vaak, met welk tempo? Al deze zaken leert u in de training Hartreanimatie met de AED.

Allereerst leert u een AED gebruiken, daarna leert en oefent u hartreanimatie en beademing.

Moeilijk? Niet echt, want u oefent veel. Wel zult u daarna jaarlijks de vaardigheid moeten herhalen. Ook dat kan via Icare.

Een ervaren instructeur van de Stichting Reanimatie Groningen verzorgt de training.

Informatie en kosten.Voor informatie en aanmelding kunt u bellen met Icare Cursussen, tel: 0522-279260 (tijdens kantooruren). Aanmelden via de website www.icare.nl of per mail naar cursussen@icare.nl kan ook.Aan de training zijn kosten verbonden, leden van de Icare Ledenvereniging krijgen 50% korting. Niet-leden betalen voor de training 105 euro.

Artikel delen:
Reacties 2
 1. Ik weet dat een mensenleven niet te betalen is ,maar vind 105 euro wel veel geld.
  Zou iets dergelijks niet op scholen moeten worden bijgebracht?
  Zodat in de toekomst iedereen hier mee om kan gaan


  ⚠️ Meld

 2. Ben het volledig eens met Dineke; scholieren/schoolverlaters dit aanleren is een zeer goede zaak. Ook eens met het prijzige tarief van 105 euro!

  En in het kader van ook reclame maken (net als Icare). Wij bieden deze training aan voor 40 euro. Ook in Zwolle; in de Isala klinieken, met gecertificeerde trainers en de training is ook beschikbaar voor ‘niet werkenden in de zorg’, Iedereen is van harte welkom. Meer informatie is te vinden op de website. Bellen mag natuurlijk ook tel. (038) 424 57 11

  http://www.isala-academie.nl/opleiding/Pages/ReanimerenmetgebruikvandeAutomatischeExterneDefibrillator(AED).aspx  ⚠️ Meld

Reageer