Eerste Zwolse Dameszitting een feit

Zwolle – De Zwolse Dameszitting, de tegenhanger van de Sassendonkse Heerenzitting, gaat definitief door op vrijdag 12 november. Tijdens de afgelopen weken bleek de animo voor het evenement bijzonder groot. Inmiddels zijn er nog 20 extra kaarten verkrijgbaar voor de zitting en is het programma uitgebreid.

Was het aanvankelijk nog onzeker of er in Zwolle genoeg belangstelling zou zijn voor een Dameszitting, inmiddels is alle twijfel uit de lucht. Organisatoren Nanja Schorel en Britt Jurgens: ‘We zijn overweldigd door de reacties. Dames én sponsors staan in de rij om deel uit te maken van de zitting.’ Tijdens de allereerste editie van de Zwolse Dameszitting treffen de dames elkaar in eetcafé de Casteleyn voor een aperitief, om vervolgens bij Las Rosas het hoofdgerecht te nuttigen en elkaar beter te leren kennen. Mizu vormt het decor voor de afterparty. Tussen de drie locaties zal een rode loper van maar liefst driehonderd meter worden neergelegd.


Modeshow

Het programma van de avond is uitgebreid met een spetterende modeshow die tijdens de afterparty plaatsvindt. Schorel: ‘Van exclusieve kleding tot de hipste accessoires, modieuze kapsels en mooie brillen, het wordt genieten. Op een ladies night mag een mode-aspect eigenlijk niet ontbreken.’ Ook wordt er een workshop verzorgd door Peter Vader Producties. Non-verbale communicatie, het leggen van contact met elkaar en humor vormen hierbij de rode loper.

Nu de partnersponsoren bekend zijn is de organisatie van de Zwolse Dameszitting nog op zoek naar backgroundsponsoren. Voor 100,- wordt het logo duidelijk zichtbaar gemaakt op alle drie de locaties, en de naam op de website www.zwolsedameszitting.nl vermeld. Via deze website kunnen dames en sponsoren zich tevens aanmelden, of terecht voor meer informatie.

Artikel delen:

Reageer