Opening World Press Photo Zwolle

Zwolle – Dinsdagavond werd in de Grote Kerk van Zwolle de World Press Photo tentoonstelling geopend. Kunstencentrum Muzerie heeft opnieuw de World Press Photo tentoonstelling 2010 georganiseerd. De fotoexpositie is in Zwolle van 6 tot en met 28 oktober 2010.

img_9451_copy.jpg

Voorafgaand aan en tijdens deze tentoonstelling zette de Muzerie in de gemeenten Zwolle, Kampen, Dalfsen, Ommen en Hardenberg diverse activiteiten uit. Eén daarvan was een fotowedstrijd onder de titel ‘Beeld in Overijssel’. Beeld in Overijssel bood fotoliefhebbers uit de gemeente Zwolle de gelegenheid deel te nemen aan een fotowedstrijd met het thema: Aarde, Lucht, Water, Vuur. Een vakkundige jury beoordeelde per gemeente het ingezonden werk dat in een voorronde te bezichtigen was. De jury koos per gemeente 3 winnaars in de categorie jongeren en volwassenen. In de periode mei/juni werd de fotowedstrijd, voorronde en selectie gehouden. Gelijktijdig met de World Press Photo tentoonstelling werden de winnende foto’s – prachtig uitvergroot – in de Grote Kerk in Zwolle gepresenteerd.

img_9414_copy.jpg
Wethouder Nelleke Vedelaar opent de fototentoonstelling…

img_9444_copy.jpg

img_9459_copy.jpg

img_9477_copy.jpg

img_9491_copy.jpg

img_9441_copy.jpg

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Hai Frank,
    Wat een mooie foto’s zijn het geworden! Zie niet dat het licht niet goed was!!!! Voor de een na laatste is heel goed!!
    Leuk hoor 🙂


    ⚠️ Meld

  2. Interessant, ik ga zeker kijken. Jammer dat er geen vooraankondiging op het blog is gedaan, ik was zeker even bij de opening gaan kijken als ik de kans had gehad.


    ⚠️ Meld

Reageer