Algemeen Log 182

Dit is een Algemeen Log. Wil je iets kwijt wat niet van toepassing is op een van de vele nieuwsberichten, dan kan dat hier.

De redactie probeert dit Algemeen Log na ongeveer 250 reacties van een vervolg ( Algemeen Log 183 ) te voorzien. Dus, heb je een tip, nieuws of iets anders dat je kwijt wilt: ga gerust je gang!

Artikel delen:
Reacties 305
 1. he da’s heel raar, mijn vorige reactie was 1.04 uur en zie dat de anderen om 1.03 uur nog een reactie hebben gegeven echter staan deze in de nieuwe log??HUh?? Wie kan mij dat uitleggen?
  Typisch een gevalletje van belangenverstrengeling?


  Maak melding

 2. Nachtbroeder, geheimhoudingsplicht? is het niet zo dat dit alleen geld voor namen en niet voor de plaatsen. Dan heeft mijn vrouw een ander contract.


  Maak melding

 3. Ik ben toch echt niet de boel aan het flessen, je hebt zo ook je nachtelijke looprondes. Zo weer even een bakkie leut, laatste voor deze nacht en ik kan weer de nodige uurtjes vooruit.


  Maak melding

 4. Nachtbroeder een ronde van 17 minuten? D’r ligt vast niemand uit Hattem bij je op de afdeling want alleen daar ben je al minstens 30 minuten mee bezig;):D

  Baluwtje:D leuk om te onthouden


  Maak melding

 5. Ach Eva, heb het ochtendritueel al achter de rug. Zit alweer in de trein. Tegen allemaal slapende mensen aan te kijken. Dat dan weer wel.


  Maak melding

 6. Admin was vanacht bij het openen nog niet zo wakker, ze hebben het nieuwe alg.log nog niet opgenomen als je links bij alg.log klikt.
  Dat openen midden in de nacht is dus voor niemand goed:).
  Overigens Bernarrd,Blauwtje en Koko gefeliciteerd.


  Maak melding

 7. @ Wichert, zie de suggestie niet zitten. Hou niet van telefonische verkoop en niet van schooien. Zal daar dan ook een ander niet mee lastigvallen. We doen altijd wel mee met alle deurcollectes en andere goede doelen (o.a. via abonnement).


  Maak melding

 8. dick…heel makkelijk via google terug te vinden, de jaarsalarissen van menig ?goede doelen? bobo…ik weet niet of je dan nog wat geeft aan collectes.Ik in ieder geval niet meer.
  Wat is er overigens overgebleven van het goeie ouwe ?helpt elkaar, koopt neederlansche waar?…


  Maak melding

 9. Vet punt QM; die salarissen. Toch moeten daar natuurlijk wel goede mensen zitten……Dat spreekwoord was toch vrogger

  Voor Katholieken ?helpt elkaar, koopt Katholieke waar?…
  Voor Hervormden helpt elkaar, koopt Hervormde waar?…
  Voor Gereformeerden helpt elkaar, koopt Gereformeerde waar?…
  Voor Communisten helpt elkaar, koopt Communistische waar?…
  Voor Liberalen helpt elkaar, koopt Liberale waar?…
  Voor Socialisten helpt elkaar, koopt socialistische waar?…

  ?


  Maak melding

 10. Goedemorgen mensen!:D de week is weer doormidden 😀

  Om nog even op de tosties van Tim en Nachtbroeder terug te komen, een tostie is niet vetter dan een gewone boterham ham/kaas, alleen als je m warm maakt, komt het vet eruit 😉


  Maak melding

 11. Bericht door Eva, op 6 oktober 2010 om 06:32
  Kom op mensen…
  WAKKER WORDEN!!!! HET IS TIJD OM OP TE STAAN, HOOR!!!!

  Op dat tijdstip was ik alweer onderweg naar het werk 😉


  Maak melding

 12. Ik heb mensen gekend in Putten die een winkel hadden en zondags achterin de kerk gingen zitten en als iedereen ze gezien hadden er weer uit gingen .Klanten doe je alles voor.


  Maak melding

 13. Ik wist het eerst niet hoor Tim, hoor het van een dietiste laatst…

  Zo en nu ff gauw stofzuigen! Trouwens ik moest ook wel lachen om het verhaal van Eva wat er bij de rijdende rechter gebeurde, beetje triest haha;D


  Maak melding

 14. :)die spreekwoorden zijn van ver onze tijd.

  Eigenlijk bedacht ik me dat het veel zinvoller is in het klein in je omgeving iets met je (klein)geld te doen, dan het af te storten en maar te hopen dat er ver weg iets goeds mee gebeurt…
  En door de goede doelen berichtgeving van de laatste tijd zal ik wel niet de enige zijn die er zo over denkt…:)


  Maak melding

 15. Pfff. Mn eerste bakkie pleur na al wakker te zijn sinds 05.15 uur…
  Ik was al wat aan het knikkebollen…
  Nou is 05.15 uur meer regel dan uitzondering, maar ik lag er erg laat in vannacht…


  Maak melding

 16. Burgemeester HJ Meijer heeft vanmorgen de eerste paal geslagen ism Wim Rave van Driezorg en de Artsen,Apotheker en Fisio.Het werk kan beginnen na lange harde strijd.Alle complimenten gaan uit naar deze mensen die er keihard voor geknokt hebben om een financier te vinden nadat SWZ was afgehaakt.Vooral Rave heeft zich onderscheiden door zijn doorzettingsvermogen tot op de laatste dag.Hartelijk dank namens alle ouderen in Westenholte die gebruik gaan maken van dit mooie complex.


  Maak melding

 17. Een grote, hij is van Podium Hardenberg (tenminste toen) ze hadden destijds belangstelling voor de X-Ray…maar deze Jan was niet zo gezellig als onze gewezen Roterdamse Jan. Deze hield ook niet van bitterballen 😮


  Maak melding

 18. @Wichert; De enige inschrijving waar ik op dit moment druk mee doende ben is solliciteren voor mezelf en uitzoeken op welke basisschool mn dochtertje het beste af is over een jaar.

  Das toch allemaal wel heel andere koek.


  Maak melding

 19. X-ray???????

  Hihihihi… das wel HEEL lang geleden….
  Dat stamt nog uit de tijd dat ik heel jong, onbevangen, naief en vrijgezel was….


  Maak melding

 20. eva, da’s een hele kluif, die schooluitzoekerij…veel succes ermee! Voor mij was de gedrevenheid van het lerarenteam altijd een breekpunt, want je hebt hier ook scholen…na ja, daar hangen ze als lamme zandzakken tegen elkaar en ‘moeten’ ze lesgeven, weetjewel…heel erg aaaaarrrggghhh:o


  Maak melding

 21. @QM; klopt!
  Man, man, wat een gedoe. Nou zijn er wel rapporten van de onderwijsinspectie die je kan inzien, ook online, maar van de scholen die ik het hoogste op de lijst heb staan, zijn de rapporten van 2005 en 2007… en die rapporten waren niet heel erg goed.
  Maar goed, veel kan veranderen in 3 en 5 jaar, dus ik wil wel graag weten hoe het nu met ze gaat…


  Maak melding

 22. Ik denk dat het goed is een school eens zo binnen te lopen zonder dat je een afspraak hebt. Dan zie en ervaar je pas goed wat de sfeer op een school is.


  Maak melding

 23. Eva ik neem aan dat je ej kind in Westenholte op school doet??! 1openbare ,1 cristelijke en 1 roomse.Verder is er vlak onder de tunnel ook nog een school in Stadshagen.Goed idee van Ingrid loop er eens binnen proef de sfeer en kijk wat het beste bij je past.Ja en met solliciteren wens ik je ook veel succes.


  Maak melding

 24. Het zijn exact die 3 scholen die bij ons op het lijstje staan…
  En ik had in de planning om te bellen en een afspraak te maken. Maar zo even binnenlopen is ook een goed idee.
  Aan de andere kant… zou ik het als ouder ook weer geen prettig idee vinden, dat iedereen zomaar binnen kan stappen…


  Maak melding

 25. @ Eva, daar heb je gelijk in dat je dat niet prettig vind, maar meestal zit bij de ingang wel een kamer van de directeur, of een conciërge.
  Je loopt binnen en gaat al zoekende de school in, je weet dan gelijk hoe ze met “vreemdelingen “in de school om gaan. En je ziet hoe het er toe gaat en hoe de sfeer is.


  Maak melding

 26. of hahahaha, eva, je wacht tot 5 december, trekt baard en tabbert aan…zak vol strooigoed op de rug et voila,je bent overal van harte welkom!

  aan de hand van hoe ‘sint’ behandeld word bepaal je de school…en dat kan van hele triviale dingen afhangen…wel/geen koekje bij de koffie, hoe je onthaalt word…noemmaarop.

  😀


  Maak melding

 27. QM op alle scholen in Westenholte al eens gedaan jaren geleden.
  En ik kan je vertellen dat je goed wordt ontvangen,maar een Sint met een zak op de rug???Daar had ik toch echt mijn Pieten voor,dus Eva laat je niets wijs maken door die Achterhoeker.er zijn net als Ingrid aangeeft hopelijk nog wel concierges die je hartelijk ontvangen,want zo maar een school inlopen zou ik ook niet gauw doen.


  Maak melding

 28. wichert, luister; dat strooigoed is een afleidingsmanoevre, zodat gisse zwollenaeren zich niet gaan afvragen wat die sint doet en of ze ‘m uberhaupt wel uitgenodigd hadden…

  gewoon de zut overrompelen, in een vaartje alle klassen door en wegwezen…moet lukken.


  Maak melding

 29. Ik denk, dat ik ze morgen maar eens ga bellen voor een afspraak op een maandag. Dan is het pappadag. En aangezien mamma tegenwoordig alle dagen thuis zit, kunnen we alle drie op pad. Of we “parkeren” ons meissie even bij oma…
  Weten jullie trouwens of het tijdens zo’n orientatie verstandig is, of juist niet, om je kind mee te nemen???????


  Maak melding

 30. Onder de jurk zit schimmel tussen de benen. Dus idd liever geen strooigoed van onderuit de jurk… Zeker niet als deze wit en slijmerig is…..
  Oei, 18+.


  Maak melding

 31. Eva je kunt toch eerst zelf eens kijken en dan later met je dochter.Eerst je eigen indruk en kijk je later zonder iets te zeggen tegen die kleine wat haar reactie is.Misschien lijkt ze wel op haar moeder,alhoewel die laatste wel heel scherp was 18+


  Maak melding

 32. @ Natascha, dit poste ik vanmorgen met 2 links (09:25 politieke log):

  * vast teams uit de gevarenzone idd. Maar het probleem is structureel als hier niet snel wat mee gedaan wordt:

  Gemeenten mist in met verboden staatssteun betaald voetbal
  Gemeenten hebben nauwelijks zicht op de financiële situatie van clubs, ook al hebben ze deze met veel geld gesteund

  Gemeenten met een betaald voetbalclub hebben nauwelijks zicht op de financiële situatie van die clubs, ook niet als ze daar financieel bij betrokken zijn. Uit een enquête van de NOS onder de sportwethouders in de 33 betaald voetbalsteden blijkt dat de helft zijn club op een of andere manier steunt. Dit terwijl staatssteun aan het profvoetbal verboden is.

  De uitkomsten van de enquête van de NOS zijn anoniem. Van de 27 wethouders die de enquête invulden, zeggen er 16 dat ze hun club het afgelopen seizoen ondersteunden.

  Slechts zes van de wethouders houden toezicht op het geld, bijvoorbeeld via regelmatige rapportages, een zetel in de raad van commissarissen of een prioriteitsaandeel, waardoor ze medezeggenschap hebben. De meerderheid van de gemeenten heeft dus geen inzicht, laat staan dat ze iets te zeggen hebben.

  Lees verder bij de NOS: Nauwelijk controle op steun profclubs  Maak melding

 33. BeeldBuisBode

  EénVandaag (N1, 17:59)
  – Interview Ina Post
  – Gebruik anabole steroïden neemt toe
  – Het Icesave-drama

  Uitgesproken (N2, 20:25)
  – Joop Linthorst (UWV) spreekt zijn bezorgdheid uit
  – Is Mark Rutte er wel klaar voor?
  – Hans Wiegel over het akkoord

  Nieuwsuur (N2, 22:00)
  – Akkoord verdeling departementen
  – Ina Post vrijgesproken

  Pownews (N3, 22:50)
  Latenightnieuws van de omroep PowNed

  FILM: Juno (RTL5, 20:25)
  Bijzondere, innemende komedie over het 16-jarig meisje Juno McGuff (een fantastische Ellen Page in haar doorbraakrol) dat ongewenst zwanger wordt van haar vriendje Paulie Bleeker (Michael Cera), maar daar nu eens – hoe verfrissend – geen probleem van maakt. Opgeruimd gaat ze op zoek naar adoptie-ouders. Het script werd geschreven door voormalig stripper Diablo Cody. Ze kreeg er een Oscar voor

  DOCU: Over de streep (N3, 20:25)
  Het Amsterdamse IJburgcollege nam deel aan een uit Amerika overgewaaide methode om pesten om school tegen te gaan: Challenge Day. Doel: creëren van onderling begrip. Leerlingen verzamelen zich achter een witte streep. Er wordt gevraagd over de streep te stappen als er in de eigen thuissituatie problemen met
  alcohol of drugs geweest zijn. Een paar leerlingen steken over

  HUMOR: Toren Seoul (N3, 21:20)😀
  Ze hadden het zelf ook niet verwacht, vertelden de actrices en schrijfsters van Toren C een aantal weken geleden in De wereld draait door: Maike Meijer en Marg?t Ros hebben in Zuid-Korea een Seoul Drama Award voor ??beste actrices?? gewonnen. Daarna ontstond op internet discussie over de echtheid van de prijs. Verslag vanuit Seoul ?? dat is zéker echt

  Tijd voor Max (N2, 17:35)
  Joost Prinsen, presentator Met het mes op tafel

  De wereld draait door (N3, 19:30)
  Tafeldame: Katja Römer-Schuurman
  – Kyteman
  – Benidorm Bastards
  – Nico Dijkshoorn dicht
  – Muziek is er van Houses

  Moraalridders (N2, 21:20)
  – Henk Vreekamp, theoloog
  – Wim van der Meeren, topman CZ

  MaDiWoDoVrijdagShow (N2, 21:20)
  – De Benidorm Bastards

  Pauw & Witteman (N1, 23:00)
  – Joep Dohmen, NRC-journalist schreef boek over misbruik binnen katholieke kerk
  – Ernst van de Wetering, Rembrandtkenner
  – Ina Post en haar advocaat Geert-Jan Knoops

  BeeldBuisBodeBeschouwingen:

  Hans Beerekamp (NRC Handelsblad) zag de eerste aflevering van Modern Family (dinsdag, RTL 5, 21:30, 462.000 kijkers): ??De met zes Emmy??s onderscheiden komische serie markeert de terugkeer van Al Bundy, althans acteur Ed O??Neill (64), van wie sinds het einde van Married??with Children (1987-97) weinig meer vernomen werd. De politiek incorrecte en misantropische schoenenverkoper heeft plaatsgemaakt voor de nauwelijks minder geborneerde Jay Pritchett. (…) Modern Family laat het Amerikaanse publiek wennen aan veranderende mores. Jay belt altijd op voordat hij zijn zoon bezoekt, om niet onverhoeds te worden geconfronteerd met ⤽dat homogedoe⤝. Er is geen lachband en de humor is veel subtieler dan in Married??with Children. Het zal dus nooit even succesvol worden.??

  En wederom was Henk Bleker op televisie, in De wereld draait door (dinsdag, Nederland 3, 19:30, 926.000 kijkers), zag ook Jean-Pierre Geelen (de Volkskrant): ??Hetzelfde bruingrijze pak, hetzelfde witte openstaande hemd, en dezelfde mooie noordelijke barse gezichtsuitdrukking met wallen onder de ogen. Het was voor het laatst, verzekerde de waarnemend CDA-voorzitter, dat hij zo intensief met de partij bezig was. En dat hij hier aan tafel zat. Dat waagde presentator Mathijs van Nieuwkerk te betwijfelen. Gingen immers niet de geruchten dat Bleker ministeriabel was? Inderdaad verraadde zijn houding en voorkomen afgelopen weken een zeker genot van het schijnwerperlicht.

  Latersssss 😀


  Maak melding

 34. Bericht door QuestionMaster, op 6 oktober 2010 om 16:46
  Ook zo een hekel aan agenten die zelf alle regels aan hun laars lappen en denken boven de wet te staan???

  vanaf nu is daar een website voor;
  info@politiegeflitst.nl, daar kun je oa ook foto’s naartoe sturen van vastgelegde misstanden.
  Prima alternatief omdat de burger zelf geen bonnenboekje heeft.

  Ik zie geen site hoor alleen een emailadres Jij copy/paste ook snel 😮

  Kijk http://www.politiegeflitst.nl/ is puur voor de verkoop om hits te krijgen enzo de prijs op te drijven. Tsssssssssss


  Maak melding

 35. Weten jullie trouwens of het tijdens zo’n orientatie verstandig is, of juist niet, om je kind mee te nemen

  Wij hebben het destijds wel gedaan. Uiteindelijk werd onze keus voor een belangrijk deel bepaald door de wijze waarop de school met hem omging: op de ene school geen of in ieder geval weinig oprechte aandacht, terwijl hij bij de andere school centraal stond. Ook kijk je anders met je kind bij je, dan zonder. Mijn advies is: neem de kleine meid mee.


  Maak melding

 36. Bericht door Koko Hattem, op 6 oktober 2010 om 20:14
  Waar blijft die felicitatiedienst?

  Niemand even overgenomen? Nouja zeg ……… is onderweg  Maak melding

 37. Wij van de felicitatiedienst feliciteren;

  bernard met zijn 6de goudenplak 😀 😀 😀
  En natuurlijk blauwte met dr 2e en Koko Hattem wederom

  Eregalerij:

  met 2: blauwtje

  met 3: JanD, Verdieping en Plantje

  met 5: Wim

  met 6: Gezellig, Natascha, ja-tsja, Appie, Eva en bernard

  met 7: Koko hattem

  met 8: drama en ingrid

  met 10 :Tim

  met 12: Derk

  met 15: Joppuh

  met 17: Assendörper

  :D:D:D


  Maak melding

 38. Eljero Elia heeft het trainingskamp van het Nederlands elftal verlaten. De aanvaller van Hamburger SV kampt met een hielblessure. Bondscoach Bert van Marwijk roept vooralsnog geen vervanger op.
  ———
  Jammer voor de komende 2 potjes. Mag hem altijd graag zien spelen.


  Maak melding

 39. Bericht door Eva, op 6 oktober 2010 om 20:57
  Derk…
  Kijk ff naar het lintje… die doet het niet!!!!

  ???¿¿¿¿ oh die van politiegeflitst/ Tja…………………. Zoals ik al zei, eigenaar van het domein kan nu claimen dat er al zoveel bezoekers geweest zijn om die domein naam zo duur mogelijk te verkopen. google voor de gein eens op dat email-adres dan kun je zien hoe druk die er mee is.


  Maak melding

 40. Nou PE, het begrip ‘cliffhanger’ is jouw zeer welbekend, zo te lezen. Zorg wel dat het geen anticlimax wordt door te grote voorspelbaarheid.


  Maak melding

 41. PE maar de (anti)climax ook wel voor zichzelf houden wat mij betreft.
  Ben wel benieuwd naar de schaakresultaten de laatste tijd. PE, heb nog een meer dan geweldige openklapbare cd-hoes met geen onbelangrijk schaakstuk voorop “De Koningin”. Van Lichterlaaie’s super-cd “Zoenen met de Koningin” :-*:-*:-*

  Vind “Overleven” (track 5) het best. Maar die is helaas niet digitaal. Deze wel Mooie Planeet


  Maak melding

 42. Het was erg gezellig Koko en jammer dat jij er niet was. Drama en ik hebben het bokbier opgedronken en de mosselen voor jou bewaard. Helaas zijn ze blijven liggen.


  Maak melding

 43. De Spiegel vanavond Benieuwd hoe het was[/url] Vind ze steengoed, vooral live….Bevrijdingsfesitival nog van de aanstekelijke energie van de heren mogen genieten. In goed gezelschap vlak bij het podium 😀


  Maak melding

 44. Nou PE, voor ik ga slapen wil ik wel weten of je ‘iets um ut lief’ hebt of dat je aan het lijntrekken bent (hoop het niet) of wat je anders aan het doen bent.:)


  Maak melding

 45. PEDV in zijn spiegeltje waar hij aan vraagt, wie is het mooiste in ons land. En ondanks dat vrouwen niet mijn voorkeur hebben zag ze er goed uit tijdens het gala in haar zwarte leren jurk. Dat vond Alex vast ook. En ondanks dat Maxime dan een man is val ik zeker niet voor hem,al was hij de enige man op de wereld.


  Maak melding

 46. Je hebt al zorgen genoeg, Dick, dus goed dat je deze er niet bij hebt. Hoewel ik – als ik eerlijk ben – denk dat we langs elkaar heen praten. Ik bedoel dat ik je met je posting van 20:47 geen bevestiging leest van je posting van 22:44. Snapt oe het nog?
  M.a.w., niet eens. Heerlijk om samen met enkele anderen nieuwsgierig te zijn naar tijdsbesteding PE.


  Maak melding

 47. Bedankt voor het meeleven Dame, als je zorgen over hebt kun je gerust bij mij terecht….Anders ook natuurlijk 😉

  Succes met je nieuwsgierigheid, want zonder uitkomst kun je vast ook niet slapen. Gecompliceerd leven lijkt me 😮


  Maak melding

 48. Wie van de nachtbrakers doet om 11.59 uur de dagsluiting voor vandaag. Nachtbroeder,blaauwtje Koko. Ik wacht er niet op maar verwacht wel een mooie overweging waar in dan morgenochtend de dag dan wel mee begin. Weltrusten allemaal.


  Maak melding

 49. Dagsluiting.

  blind vertrouwen
  vertrouwen
  heb ik nodig
  vertrouwen
  moet ik krijgen
  omdat
  zonder dat vertrouwen
  ik zal blijven zwijgen

  vertrouwen
  zal ik vragen
  vertrouwen
  zal ik geven
  omdat
  zonder dat vertrouwen
  ik niet echt kan leven

  vertrouwen
  zal ik zoeken
  vertrouwen
  zal ik vinden
  omdat
  zonder dat vertrouwen
  de angst mij zal verslinden

  vertrouwen
  zal ik koesteren
  vertrouwen
  zal ik schenken
  want
  zonder dat vertrouwen ??
  ?? ik moet er niet aan denken  Maak melding

 50. Ik denk dat PE in mijn dromen zijn geheim zal onthullen. Als dat zo is, dan zal ik het hier morgen verklappen, als dat dan nog nodig is.;)


  Maak melding

 51. @ Dame; Da’s dan wel weer mooi. Iets om naar uit te zien…maar uh, hoop niet dat hij in (zoals hier vermoed) ontklede staat zijn geheim zal onthullen. Zou wel eens tot blijvende slapeloosheid kunnen lijden. Slaap zacht en droom prettig!


  Maak melding

 52. Ik vind deze ook zo mooi,staat in de top tien voor mij.

  geplukt
  jij ruimt het sop uit stille waters
  wringt het vocht uit lichaamstaal
  maar je verdrinkt in lege dromen
  en plukt de boom des levens kaal

  ik scherp mijn geest aan botte bijlen
  punt de grens van mijn geloof
  maar wat ik ook de spiegel toe roep
  op schreeuwen na ben ik al doof  Maak melding

 53. Zoooo, koffie is op, overdracht is voorbij we gaan mooi de nacht weer in. Het is wel goed dat we tl verlichting hebben. Zeker nu we meer en meer achter in het jaar zitten worden de aantal zonuurtjes flink minder.
  Ik ga morgenochtend in het schermer naar bed en sta bij wijs van spreke weer in het donker uit bed. Je zou er depressief van kunnen worden. Ach, daar kun je je voor laten behandelen!
  Toch maar even een 2e bakkie leut er achteraan. Doe es gek


  Maak melding

 54. Hoi Derk,

  Dat hoop ik aan de ene kant ook. Anderzijds gaat de nacht wel veeeel sneller als je regelmatig je benen uit je lijf loopt/rent


  Maak melding

 55. Ingrid, zal ik dan maar later op de avond de afsluiting doen? Doe ik het zoals vroeger bij mij is aangeleerd > De fabeltjeskrant!


  Maak melding

 56. Hmm heeft ook een keerzijde, voor jou gaat de nacht sneller maar voor je “klanten” een lange en zware nacht. 😉 Sterkte met je nachtdienst ik ga ook de nachtdienst in nl naar boven en lekker slapen, morgenvroeg mag ik weer aan het werk!


  Maak melding

 57. Anderzijds heb ik nog wel een idee echter laat deze weblog Zwolle nog geen videoopnames toe. Had ik even een slaapliedje gezongen :):)
  De kans is dan wel reel aanwezig dat ik dan word opgegeven voor Voice of Holland.;)


  Maak melding

 58. Heb vanavond een indrukwekend tv programma gezien: Over de streep. Indrukwekkend hoe Jessica Villerius met haar team zo’n mooie docu kan maken.
  Het laat je ware ik zien, met alle kwetbare kanten erbij


  Maak melding

 59. Als ik beroemd zou zijn dan had ik beter naar mijn oud collega Edwin Evers moeten kijken. Die gaf alles voor de muziek. Ik ook….echter vond ik de meisjes en het sociale netwerk in de kroeg ook belangrijk. En kijk, ik ben absoluut niet ongelukkig met een paar miljoen salaris minder dan Edwin wat hij afgelopen jaren heeft opgebouwd.


  Maak melding

 60. Wie is er niet opgegroeid met de ??Fabeltjeskrant?? vlak voor het slapen gaan? Bijna ieder kind ging naar bed met de legendarische, afsluitende woorden van Meneer De Uil ??En dan nu maar knus naar jullie warme nestjes?? en denk erom: oogjes dicht en snaveltjes toe’.
  Dus voor alle Weblogvrienden draag ik dat dan nu ook op!

  Dan kruip ik in de huid van Meneer De Uil, en houdt de wacht in de nacht!


  Maak melding

 61. Op onze werkcomputer staat een “ouderdomsfilter” kunnen dus niet op de website van omroep Max komen. :(:(:(
  Ach, wij hebben voor de patienten een brainbrakerspel als testmiddel. Maar ja, ken alle anwoorden al. Dan maar eens opgeven voor Lingo! Oh nee, da’s weer van de buis


  Maak melding

 62. Cup a soup? Ja natuurlijk het is 4.00 uur geweest.
  Kijk maar uit met die verbrande tong, voor je het weet moet je naar het ziekenhuis;)


  Maak melding

 63. 7.00 uur overdracht, 7.15 uur auto in, 7.45 uur rol mn bed in.
  Mag er nog 1 en dan weekend t/m maandag. Je hoort mij niet klagen. In totaal deze week dus 4 n8-jes werken


  Maak melding

 64. Oke Tja mooi dat de nachtdienst ook bij jou niet tot probleem behoort. Collega van mijn vrouw die kon er echt niet tegen, maar dan ook echt niet. Gelukkig voor haar hebben ze een andere oplossing gevonden en doet zij weer meerdere korte diensten die een ander weer liever niet deed.


  Maak melding

 65. ik ga nog even de laatste voorbereidingen treffen voordat de eerste collega’s binnedruppelen. Allemaal een goede morgen en een fijne zonnige dag! Ga straks weer heerlijk slapen.
  Tot vanavond laat!

  Laterrrr


  Maak melding

 66. Loesje
  W: 270px

  Fokke & Sukke
  Voor Fokke & Sukke hier[/url] klikken.

  Sigmund
  Voor Sigmund hier klikken.

  Garfield
  Voor Garfield hier klikken.

  Indien comics het niet doen, probeer het dan later nog eens, de data is dan nog niet geupdate
  ++++++

  Maar bovenal…

  GOEDEMORGEN, ZWOLLE!


  Maak melding

 67. @ Tim, grote dank weer voor de OchtendService! Sigmund is helaas niet klikbaar. Kan het ook niet vinden in de nieuwe opzet van VK-Opinie. Heb je em nog?


  Maak melding

 68. :D:D:D Ingrid, Goeiemorgen. Ophangen doe ik ook. Vond deze Loesje ook goed, net als Fokke & Sukke. Heb er hier al veel Loesjes en andere teksten (en foto’s) hangen en sowieso nog wat over. Kan ik wel eens bij de SV achterlaten 😉 Fleurt lekker op en staat gelijk vrolijk!

  Tip: ga eens naar een Loesje-schrijversbijeenkomt. 1x in “Het Paard meegemaakt en een keer met een collega in Groningen (voor het personeelsblad (;)…..Erg inspirerend.


  Maak melding

 69. ff Dör harken dan! Dacht dat r een nij log an zat te komm-n, maar 182 stiet nog agees niet op de hoofdpagina en ook niet op de Algemen log pagina! Zwachhhh!


  Maak melding

 70. Cubaans = spaans Dick. Si, hablo un poco Español tambien, gracias a mi mujer con quien yo soy completemente enamorado! Rrrrroekoeeeeeee:o


  Maak melding

 71. goed idee, bloeddonor bernard.
  zodra we verhuisd zijn geef ik me ook op…bloedgroep 0, zijn ze heel blij mee, want zeldzaam.
  Ik vind het wel jammer, bij veel plaatsen word mobiel getapt maar hier niet.:(


  Maak melding

 72. Eens Ingrid (9:49) wat een teksten en wat lijkt hij mij een sympatieke man! Tijdens de herdenking van de gevallenen in Indonesië had hij ook een aangrijpend betoog…

  ‘Avond’ nog vergeten op te noemen en zo veel meer. Onnavolgbaar


  Maak melding

 73. Zeker QuestionMaster.
  Bloedgroep 0 en als de resusfactor dan ook nog eens negatief is vinden ze je “bloedmooi” !
  Maar met mijn bloed zijn ze ook blij hoor (0+)!


  Maak melding

 74. @ bernard….de vampiers 8:00 >:(>:(>:(

  Laatste keer dat wij (vriendin en ik) er waren mochten we niet geven omdat we beiden te kort geleden naar een (ander) buitenland waren geweest.


  Maak melding

 75. Volgens het bericht op Spitsnieuws…zelfmoord. Ze draaien nu op radio 2 zijn plaat. Dacht dat ze altijd zo gelukkig waren, zo kwam het tenminste over. 44 pfff.


  Maak melding

 76. @ Ingrid, zie dat het bericht op Spitsnieuws inmiddels is aangepast

  Zijn management meldt enkel dat Kamerling is overleden. Niet dat hij zelfmoord heeft gepleegd.

  Is toch ook wat, dat ze dan schijnbaar zo maar van zelfmoord uitgaan.


  Maak melding

 77. Goeden morgen,

  Dick zo goed ging het niet met hem hoor, hij zat financieel aan de grond, in Amerika kwam die niet aan de bak en hier ging het ook slecht.

  RIP


  Maak melding

 78. De Nederlandse acteur en zanger Antonie Kamerling is overleden. Kamerling maakte zelf een einde aan zijn leven. Dat heeft zijn zwager, Albert Verlinde, zojuist bevestigd.

  “In de namiddag van woensdag 6 oktober heeft Antonie besloten zijn leven te beeïndigen. In diverse interviews liet hij eerder al doorschemeren aan depressies te lijden”, aldus Verlinde in een reactie die hij samen met Kamerlings vrouw, actrice Isa Hoes opstelde. “Helaas heeft de geboden hulp niet mogen baten.”

  Over de verdere omstandigheden rond de dood van de 44-jarige Kamerling is vooralsnog niets bekend.

  Hij laat zijn vrouw Isa Hoes en twee kinderen achteren.  Maak melding

 79. Ach de blaadjes beginnen weer te vallen en dan al in een depressie zitten. Echt triest voor zijn vrouw en kinderen
  Ga naar mijn werk tot vanavond.


  Maak melding

 80. Ingrid.

  Hij leed al tijden aan een depressie,vindt het persoonlijk een nogal belerende uitspraak om het te relateren aan de vallende herfstblaadjes.


  Maak melding

 81. Zwolse het is toch bekend dat voor dergelijke personen dit een tijd is waar veel van die gevallen voorkomen.Ik merk het aan mij zelf .Tegen deze tijd moet ik altijd op mij tellen passen,dat heb ik gelukkig geleerd van vroegere nare ervaringen.Najaar en voorjaar oppassen.Niet iedereen is daar jammer genoeg tegen bestand en het is heel triest wat er gebeurd is.Ingrid heeft jammer genoeg wel gelijk en bedoeld daar niets verkeerds mee dat weet ik zeker


  Maak melding

 82. Wichert.

  Ik vind het nogal te gemakkelijk om een oordeel te geven over een persoon die dan landelijke bekendheid geniet,maar dat is het dan ook.
  De enigen die hier over kunnen oordelen zijn ,is zijn naaste omgeving..

  Net zoals jezelf aangeeft,oordeel je ,naar aanleiding van eigen ervaring.


  Maak melding

 83. @Zwolse ; ’t is maar net wat jij wilt lezen…
  Als er iemand hier over dit onderwerp en de reacties daarop, oordeelt, dan ben jij het wel.


  Maak melding

 84. Drama.

  Probeer alleen aan te geven,dat volgens mij er te makkelijk geoordeeld wordt om zulke trieste gebeurtenissen.

  Blijf erbij dat zijn eigen omgeving het beste weten wat er omging bij deze man.


  Maak melding

 85. Het gaat volgens mij om de (in mijn ogen goed bedoelde) intentie waarmee hier gereageerd is (posting van ingrid, 11.05).

  Jij wilt daar blijkbaar een oordeel in zien; waarom eigenlijk?  Maak melding

 86. Drama.

  Nee dat wil ik juist niet.
  Ik ben van mening dat het gepaster is om hier geen oordeel over vellen,omdat je als lezer te weinig weet(is ook niet nodig).
  Dit zijn trieste gebeurtenissen die in principe de nabestaanden aangaat

  Ben er ook van overtuigd dat Ingrid dit goed bedoelde,daar twijfel ik geen moment aan.
  Het enigste wat ik aankaarte en waar ik het niet mee eens ben,dat het gerelateerd werd aan vallende herfstblaadjes.


  Maak melding

 87. In 1990, ik was 14, keek ik naar de allereerste aflevering van Goede Tijden, slechte tijden. Ik had meteen een warm hart voor Peter Kelder. De jaren gingen voorbij, ik bleef Antonie Kamerling, voor mij allang geen Peter Kelder meer, in ieder televisie-interview en alle series en films, volgen. In het theater heb ik hem nooit gezien. Zo idolaat was ik nou ook weer niet. Bij het 20 jarig bestaan van GTST kwam hij weer voorbij… Leuk! Hoe zou het toch met Antonie gaan…

  Vanmorgen kreeg ik bij toeval even tijd om Koffietijd te kijken. Rosalie in bad en ik heel even tijd voor mezelf…
  Ik schrok. Om 10.20 uur vertelde Loretta dat ze net van het nieuws hadden gehoord dat Antonie Kamerling was overleden en het totaal ongepast vonden om verder te gaan met de geplande onderwerpen van Koffietijd. Er kwam na die mededeling een “Even geduld scherm” in beeld en eigenlijk toen pas, terwijl ik minuten lang perplex naar dat beeld keek, zonk het tot me door…

  Hij is er niet meer.

  De man, die jaren worstelde met zn emoties, depressies had en knokte om daar weer bovenop te komen. Die zich besefte dat er andere mensen zijn die het veel slechter hebben dan hij en daarom vrijwilliger werd bij de Voedselbank, waar hij echt keihard voor werkte.

  Hij is niet meer.

  Mijn dag draait gewoon door. Ik ga leuke dingen doen vandaag. Toch zullen in mijn achterhoofd de gedachten blijven hangen. Naar Antonie, naar Isa Hoes en naar die 2 leuke, jonge kinderen (die ik nog zie spelen in de tuin tijdens een interview).


  Maak melding

Reageer