Aftrap samenwerking Hedon en Studentertainment

Zwolle – Zaterdag 16 oktober trappen Hedon en Studentertainment de nieuwe gezamenlijke programmering groots af. University of Dance vindt dan plaats in Hedon. De line-up is eveneens groots te noemen met de komst van Sunnery James & Ryan Marciano, J-Skills, Lithium, Mark LaRocca en MC Spyder (UK). University of Dance is een initiatief van Hedon en Studentertainment, waarbij Dirk Deluxe de programmering verzorgt. Op vertoon van je studentenpas krijg je het eerste drankje gratis!

Sunnery James & Marciano (SJRM) zijn twee opvallende verschijningen die staan voor een energieke House sound die je gedurende de nacht maar niet los laat. SJRM zijn bezig met een indrukwekkende opmars binnen de internationale dance scene, want ze staan zowel op alle grote internationale als nationale events: van de Miami Winter Conference tot de Creamfields in Leeds en van Mysterlyland tot Sensation.

Lithium staat bekend om zijn subtiele mix van house en electro. Zonder angst en met veel techniek maakte Lithium naam tussen internationale iconen als Benny Rodrigues, Chuckie en Don Diablo. J-Skills doet zijn naam eer aan, want weinig DJ’s beschikken over zijn mix en effects kwaliteiten. Verwacht van J-Skills een herkenbare House sound met opzwepend randje, waarbij hij voortdurende interactie zoekt met de dansvloer. Mark LaRocca zal als Zwols DJ talent de avond muzikaal openen.

Alle DJ’s worden op de avond vocaal ondersteund door de Britse MC Spyder. Het VJ duo de Wonderboys monteren de avond visueel aan elkaar en staan zowel binnen als buiten de dance scene bekend als grafische duizendpoten met een eigenzinnige visie.

Ook zijn de kappers van Hairtoday aanwezig zodat je nog tijdens de avond een nieuwe hairdo kan laten aanmeten. Tot slot geven de heren van de online fashionstore Dressnocode tijdens de avond ‘gratis’ officiële Sunnery James & Ryan Marchiano shirts weg!


UNIVERSITY
OF DANCE

Line-up: Sunnery James & Ryan Marciano / J-Skills / Lithium / Mark LaRocca / MC Spyder
  
Locatie                        : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer                    : Zaterdag 16 oktober
Open                          : 23:00 uur
Aanvang                     : 23:00 uur
Entree                         : € 7,50      

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl, Plato en VVV te Zwolle en op de avond aan de kassa van Hedon.

Artikel delen:

Reageer