Gemeente Zwolle organiseert kavelinfo-dag

Zwolle – Op eigen stuk grond een droomhuis bouwen? Voor degenen die hier altijd van hebben gedroomd organiseert de gemeente Zwolle aanstaande zaterdag 9 oktober een kavelinfo-dag. Op deze dag vertellen medewerkers van de gemeente vrijblijvend alles over de kavels die te koop zijn in Zwolle. Iedereen is van harte welkom. De bijeenkomst vindt plaats op het plein Achter de Broeren en duurt van 11.00 tot 15.00 uur.

 

Op verschillende plaatsen binnen de gemeente Zwolle zijn nog kavels te koop. Tijdens de kavelinfo-dag zet de gemeente een aantal locaties in de spotlights. De Oude Mars (Zwolle-Zuid) is de eerste locatie waar nog kavels te koop zijn. Op deze locatie is het exclusief wonen in een unieke landgoedsfeer. Het Nieuwe Ambacht (Stadshagen) combineert juist stad en platteland. Hier is het mogelijk te wonen en op dezelfde locatie een bedrijf te bouwen. Het Rozenpad in Westenholte biedt de mogelijkheid om een eigen vrijstaande woning te bouwen. Aan de Voorsterweg in Westenholte zijn nog een aantal woon/werk kavels en vrijesectorkavels beschikbaar. De locatie Werkerhoven / Lindenhorststraat (Stadshagen) biedt de mogelijkheid van het wonen in een hof. Het is gericht op ontmoeten en spelen. Werkerhoven-Noord en Werkerbrink in Stadshagen bieden de mogelijkheid van twee-onder-één-kap woningen en vrijstaande woningen in een groene omgeving.


Inspirerende presentaties en workshops

De kavelinfo-dag biedt de kans om vrijblijvend informatie in te winnen over beschikbare kavels in Zwolle. Bezoekers kunnen bovendien meedoen aan de korte workshop “Creëer uw eigen woonsfeer”, waarbij een sfeercollage voor het eigen interieur wordt gemaakt. Ook geeft een interieurstylist verschillende inspirerende presentaties. Bezoekers maken kans op een culinair verwenarrangement in Bilderberg Grand Hotel Wientjes in Zwolle. Ook voor kinderen zijn er een aantal leuke activiteiten georganiseerd.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Zwolle – Op eigen stuk grond een droomhuis bouwen? Voor degenen die hier altijd van hebben gedroomd organiseert de gemeente Zwolle aanstaande zaterdag 9 oktober een kavelinfo-dag.

    voor wie is dit tegenwoordig nou nog weggelegd?
    ik kan het zat betalen, daar gaat het niet om , maar er zijn er genoeg die dat niet kunnen.


    ⚠️ Meld

  2. Ik ben benieuw of ze er dan ook bij vertellen dat het bestemmingsplan voor Werkerhoven-Noord / Werkerbrink nog altijd niet is goedgekeurd. Terwijl de eerste kavels van dit plan al in juni verkocht zijn…. Op die manier is een bouwvergunning voor je kavel ineens een hele uitdaging (26 weken i.p.v. 8 weken).


    ⚠️ Meld

Reageer