Weerman Piet Paulusma verrast v.v. SVI

Zwolle – Woensdagavond was de beroemde weerman Piet Paulusma bij voetbalvereniging SVI in Zwolle Zuid voor opnames voor het SBS6 tv-programma Hart van Nederland. Zijn bezoek was mogelijk gemaakt door De Grote Clubactie.

piet_1.jpg

Vanwege het feit dat de leden van SVI ware topverkopers zijn van loten voor de Grote Clubactie zijn ze benaderd om gastheer te zijn voor het Weerbericht. Een mooie gelegenheid om heel Nederland te laten zien dat v.v. SVI een boeiende en bloeiende vereniging is! Daarnaast kon SVI laten zien wat zij gaan doen met de opbrengst van de Grote Clubactie. Rond 19.30 uur was Paulusma aanwezig. Heel wat SVI jeugdteams die rond dat tijdstip trainen waren aanwezig voor een massaal ‘Oant Moarn’.

piet_2.jpg

piet_3.jpg

piet_4.jpg
Foto’s: Gerjan Apperloo

Artikel delen:
Reacties 16
 1. Haha Ingrid, alleen dat eigen bloed is belangrijk. Die ander is nogal omhoog gevallen (vind ik). Zijn dochters voorspellen nu ook al het weer bij Giel.


  ⚠️ Meld

 2. Dick ,Piet zijn intervieuws zijn geweldig he.Jullie willen zeker mooi weer ,Ja wie niet.Hoe lang bestaan jullie,50 jaar dan willen jullie zeker wel mooi weer he.etc.Lachen toch, slechter kan haast niet


  ⚠️ Meld

 3. @ Wichert 😮 is het zo erg? Tenenkrommend, maar het spreekt de massa blijkbaar aan en dat is het belangrijkste voor SBS. Zelf erger ik me meer aan die kwast dan dat ik er om moet lachen.
  Dan zag ik nog meer in wijlen Kleusien uut Zalk.

  Wel leuk dat SVI hem als publiekstrekker gebruikt. Zo kunnen we hier ook nog eens over de sympatieke club aan de andere kant van Zwolle lezen.


  ⚠️ Meld

Reageer