Cursus Stresshantering in De Zonnesteen

Zwolle – Speciaal voor mensen die met kanker te maken hebben biedt de Zonnesteen de cursus Stresshantering aan.
Bijna iedereen die met kanker te maken heeft ervaart spanning, pijn en vermoeidheid. Tijdens de cursus onderzoek je hoe je daar zelf invloed op uit kan oefenen. Het doel is dat je je ervan bewust wordt wat er gebeurd in je lichaam en geest bij stress. Je leert je reacties en klachten herkennen en ontwikkelt een houding en aanpak om jezelf te ondersteunen. Daardoor ervaar je meer rust en ruimte. In de cursus doen we eenvoudige oefeningen en meditaties en is er alle ruimte om ervaringen uit te wisselen. Je krijgt praktische tips en opdrachten om thuis mee te oefenen.  De cursus bestaat uit zeven bijeenkomsten.


Op maandag 11 oktober om  2 uur is er een informatiemiddag in de Zonnesteen. Je kunt dan kennismaken met de docent en meer informatie krijgen over de inhoud van de lessen. Daarnaast kun je even rondkijken in de Zonnesteen, de sfeer proeven en geheel vrijblijvend meer horen over andere activiteiten en mogelijkheden.
De cursus Stresshantering  start  bij voldoende opgave op de maandagmiddag in november aan de Koestraat nummer 4 in Zwolle.

Kijk voor meer informatie en aanmelding op www.zonnesteenzwolle.nl.

Artikel delen:

Reageer