Lustrumfeest Winkelcentrum Holtenbroek

Zwolle – Winkelcentrum Holtenbroek viert zaterdag 16 oktober haar vijfjarig bestaan met de bewoners van de Zwolse wijk Holtenbroek. Met dit initiatief willen de winkeliers van het winkelcentrum laten zien dat ze trots zijn op de wijk. Ze hebben samen met het Deltion college en PBN Music een programma voor jong en oud in elkaar gezet. Het feest vindt in en nabij Winkelcentrum Holtenbroek plaats.

De feestelijke dag start met een bezoek aan verzorgingshuis Fermate door Rob van Schubert, voorzitter van de Winkeliersvereniging Holtenbroek en de lokaal bekende zanger Harm Wolters. De bewoners van Fermate worden getrakteerd op een kop koffie, een petit four en een optreden van Harm Wolters. De petit fours zijn gemaakt door studenten van de opleiding Bakkerij van het Deltion College.

De officiële opening wordt verzorgd door de Antilliaanse drumband ‘de Zwolse panters’. Na dit optreden staan er diverse kinderactiviteiten, onder begeleiding van studenten van de opleiding Sport & Bewegen van het Deltion College op het programma. Van een Zumba workshop tot een bungeejump trampoline er is voor een ieder wat wils. Tijdens de kinderactiviteiten brengen Harm Wolters en Rob van Schubert een bezoek aan Verzorgingshuis Havezathe. Ook de bewoners van Havezathe worden in de watten gelegd door de winkeliers van winkelcentrum Holtebroek en Harm Wolters.

Om 16.00 uur is het tijd voor de finale van ‘Holtenbroek heeft talent’, een talentenjacht onder bewoners uit de wijk Holtenbroek. Tijdens de voorronde in het wijkcentrum zijn de finalisten geselecteerd. Deze finalisten gaan zaterdag 16 oktober de strijd aan om de titel ‘Talent van Holtenbroek 2010’.

Na deze eigentijdse optredens zijn de bewoners uitgenodigd voor een barbecue op het winkelcentrum van Holtenbroek. Hier kunnen ze tegen een gereduceerd tarief barbecueën en ondertussen genieten van optredens van MAM-LU-EWAV, Diferentes, DJ Robbie, de Deltion band Footprints en om 21.00 uur volkszanger Jannes.

Het vijfjarig bestaand wordt gevierd op zaterdag 16 oktober vanaf 14.00 uur in en nabij Winkelcentrum Holtenbroek te Zwolle. Het feest wordt mede mogelijk gemaakt door Wijkvereniging Holtenbroek NU, de winkeliers van winkelcentrum Holtenbroek, PBN Music en studenten van de opleiding Beveiliging, Artiest, Sport & Bewegen en Bakkerij van het Deltion College.

Artikel delen:
Reacties 2

Reageer