Social Media Award voor ‘sociaalste’ ondernemer

Zwolle – Sociale media zoals Twitter en LinkedIn worden steeds vaker ingezet als nieuwe marketing tool. Een trend of de toekomst? Tijdens Zakenvloer, het nieuwe zakenevenement van Zwolle, wordt dieper op dit fenomeen ingegaan. Zo wordt voor de eerste keer de Zakenvloer Social Media Award uitgereikt.

De winnaar wordt 18 november tijdens Zakenvloer bekend gemaakt en krijgt naast de titel Winaar Social Media Award 2010 ook een Apple iPad. Daarnaast komt BOB TV een promotionele webclip in de winnende onderneming opnemen. Ondernemers uit Overijssel of Gelderland die het afgelopen jaar optimaal gebruik hebben gemaakt van de ‘nieuwe (sociale) media’ kunnen zich tot 22 oktober via www.zakenvloer.nl aanmelden. Een professionele jury met mensen uit het communicatie- en marketingvak beoordeelt de inzendingen. Hun shortlist wordt gepubliceerd op de Zakenvloer website, waarna het publiek mag stemmen.


Zakenvloer verbindt persoonlijk contact met sociale media. “Tijdens het evenement wordt er getwittert via een groot scherm en wordt het evenement live gevolgd door TV camera’s”, legt Annet van Limburg, een van de organisatoren, uit. Deelnemers en bezoekers kunnen tips en aanbevelingen met elkaar delen of contactverzoeken live de zaal in zenden. “Zo geven we aandacht aan sociale media en willen we ondernemers stimuleren elkaar te helpen in en gebruik te maken van deze nieuwe ontwikkelingen.”

Meer informatie, aanmelden voor de Social Media Awards of als vloerhouder? Kijk op www.zakenvloer.nl of neem contact op met Zakenvloer via info@zakenvloer.nl.

Artikel delen:

Reageer