Verkeersmaatregelen door werkzaamheden Rieteweg

Zwolle – Aan de Rieteweg in het gedeelte tussen de viaduct A 28 en de kruising met de Willemskade vinden van maandag 11 oktober tot en met woensdag 20 oktober onderhoudswerkzaamheden plaats.

Aannemersbedrijf Schagen gaat in opdracht van de gemeente Zwolle de rijbaan opnieuw asfalteren en de fietsstroken herstraten. Om de overlast voor het verkeer zo beperkt mogelijk te houden, zijn de werkzaamheden gefaseerd over een aantal dagen. Gedurende de werkzaamheden aan de fietsstroken, van woensdag 13 tot en met woensdag 20 oktober, ondervindt het verkeer hinder in verband met een halve rijbaanafzetting. Van maandag 11 oktober tot en met woensdag 13 oktober, is de Rieteweg tussen 19.00 uur en 06.00 uur geheel afgesloten voor al het verkeer wegens asfalteringswerkzaamheden. Er staan tekstborden die de omleidingroutes aangeven. De omleiding is via IJsselallee – Westenholterallee – Blaloweg vv. De duur van de werkzaamheden wordt onder voorbehoud gegeven.

Artikel delen:
Reacties 4
 1. Inderdaad, word er ook nog eens het verkeerde asfalt in gemikt. Dat niet tegen vorst en/of regen kan. Kunnen ze weer. Als de overheid geen “aandelen asfalteerders” heeft, begrijp ik niet ‘waarom niet’. Bijkomend voordeel, bij al die wegwerkzaamheden en die aangepaste snelheden is het makkelijker bekeuren >:(


  ⚠️ Meld

 2. Het houdt niet op met asfalteren? Ik lees in het bericht ‘herstraten van de fietsstroken’. Gingen ze die fietsstroken daar maar eens asfalteren. Rijdt voor geen meter die dwarsgelegde klinkers. Ik neem daar dan ook met alle plezier gewoon de rijbaan in plaats van die wannabee fietsstrook.


  ⚠️ Meld

 3. Bericht door WFvN, op 8 oktober 2010 om 23:06
  Het houdt niet op met asfalteren? Ik lees in het bericht ‘herstraten van de fietsstroken’. Gingen ze die fietsstroken daar maar eens asfalteren. Rijdt voor geen meter die dwarsgelegde klinkers. Ik neem daar dan ook met alle plezier gewoon de rijbaan in plaats van die wannabee fietsstrook.

  Daarom neem ik daar altijd de Kamperweg aan de andere kant het spoor. 😛


  ⚠️ Meld

Reageer