Salverda BV is nieuwe Hoofdsponsor SVI

Zwolle – Nadat in de voorbereidingsperiode van dit seizoen onderhandelingen zijn gevoerd met Gert Winkelaar, adjunct-directeur bij Salverda BV, heeft v.v. SVI op 11 september jongstleden een intentie-overeenkomst gesloten met Salverda BV voor het hoofdsponsorschap. Op zaterdag 25 september jongstleden is deze intentieovereenkomst omgezet in een definitieve sponsorovereenkomst.

svi.jpg

Salverda BV is de komende drie seizoenen de hoofdsponsor van SVI.Het logo van Salverda zal op diverse plaatsen bij SVI te bewonderen zijn: op de kleding van SVI 1, op reclameborden aan het hoofdveld en aan het Henk Eenkhoornplein, op de vlag in top bij thuiswedstrijden van SVI1, in de presentaties in het sponsorhome en op de glaswand van het sponsorhome, enzovoorts.

spelers.jpg

 

Wij zijn als vereniging zeer content met Salverda BV en Gert Winkelaar als nieuwe hoofdsponsor en zien onze samenwerking met veel vertrouwen en perspectief tegemoet. Salverda BV is immers reeds jaren als sponsor actief bij SVI en Gert Winkelaar is persoonlijk zeer betrokken bij onze vereniging. Het hoofdsponsorschap is een mooie uiting van deze betrokkenheid.  

Op onderstaande foto’s neemt Gert Winkelaar de wedstrijdbal en het wedstrijdshirt in ontvangst van aanvoerder Martijn Riphagen.

bal.jpg
Artikel delen:

Reageer