Succesvol muziekfeest

Zwolle – Zaterdag 9 oktober vond in Multi Functioneel Centrum De Bolder in de Aa-landen het muziekfestival Muzikaalanden plaats. Aa-landse musici presenteerden zich op een groot podium aan het publiek. In het middagprogramma, dat om 14.00 uur begon was er ruimte voor klassiek door strijkensemble Mirecourt, pop door de beide Meander bigbands, easy listening en chansons door Martin Bastiaan en Henk Gunneman and friends en folk en fiddle door de Dobbe Pickers.

img_0556_-_kopie_copy.jpg
Meander Bigband

s’Middags kwam het publiek in grote getale naar de Bolder. Na de korte etenspauze was het wat rustig toen het avondprogramma een aanvang nam met jongerenband Incendia gevolgd door rap van MC Shout. Funk en soul werd gebracht door zangeres Lenca da Costa Gomez gevolgd door Almost Acoustic met pop. De gezellig sfeer kwam tot een hoogtepunt met het optreden van Nathanaël Bos die nederlandstalig repertoire ten gehore bracht. Als afsluiter de Neighbours Blues Band voor een nog steeds redelijk gevulde zaal. Opvallend was de hoge tot zeer hoge kwaliteit van de optredende Aa-landers, kortom een geslaagd debuut voor de organisatie.

img_0302_copy.jpg
Martin Bastiaan

img_0510_-_kopie_copy.jpg
Volle zaal

img_0795_-_kopie_copy.jpg
Lenca da Costa Gomez

Meer foto’s bij lees verder…..

img_0257_-_kopie_copy.jpg
Mirecourt

img_0424_-_kopie_copy.jpg

img_0428_-_kopie_copy.jpg
Henk Gunneman

img_0706_-_kopie_copy.jpg
Dobbe Pickers

img_1084_copy.jpg
Neighbours Blues Band

img_0958_copy.jpg
Neighbours Blues Band

img_0914_copy.jpg
Voetjes van de vloer

img_2896.jpg
MC Shout

img_2992.jpg
Nathanaël Bos

Artikel delen:
Reacties 5
  1. Gevarieerde muziek! En ja hoor dé Henk Gunneman is onze muziekleraar op de MAVO….leerde me de ‘gele onderzeeert’ van The Beatles kennen 😀 Een erg lieve man, misschien komt hij 30/10 ook wel op de reunie?


    Maak melding

  2. @Dick: Het wás ook heel gezellig! En Henk Gunneman (met vrienden) had in no-time de hele zaal mee!

    @Drama: Goed gezien, eigen blazer Gerd (wel buurman uit de Aa-landen) was gewond aan zijn lip en kon niet spelen, vandaar!


    Maak melding

Reageer