CD presentatie theatergroep Wanrooy

Zwolle – Zondagmiddag presenteerde de Zwolse theatergroep Wanrooy de cd: ‘Waar de horizon breed is’ in de Proosdij. Aan wethouder cultuur Nelleke Vedelaar werd de eerste cd overhandigd.

img_1257_copy.jpg

Na een succesvolle theatertournee door Nederland en België werd besloten om een album uit te brengen met hoogtepunten uit het theaterprogramma: ‘De liefde op alle wegen’ waarin Wanrooy verschillende aspecten van de liefde op een poëtische en soms confronterende wijze belicht. Speerpunt Ronald Wanrooij en de vijfkoppige band weten met tekst en muziek de luisteraar in hart en ziel te raken en dingt niet voor niets mee naar de prestigieuze Annie M.G. Schmidtprijs 2011. Het theaterprogramma is ook dit seizoen nog te bewonderen in verschillende schouwburgen in Nederland en België, waaronder die in Arnhem, Deventer, Tilburg en Antwerpen.

img_1149_copy.jpg

img_1242_copy.jpg

img_1222_copy.jpg

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Graag contact over een mogelijk optreden van Wanooy tijdens ons huiskamerfestival ‘Gast in Zutphen’ van 29 mei 2011. Het gaat om vier optredens van 30 minuten voor kleine groepen bezoekers. Het optreden zal plaats vinden in een geschikte locatie. Dat kan zijn: een huiskamer, toren, kelder of boot. bij belangstelling graag een vrijblijvende prijsindicatie.

    Vriendelijke groet/John Lith/tel: 0575 544821


    ⚠️ Meld

Reageer