Gezellig weerzien op reünie In den Herbergh

Zwolle – Zondagmiddag herleefden oude tijden tijdens de reünie van bar-dancing "In den Herbergh" in café Bloopers, het voormalig pand van "In den Herbergh" aan de Voorstraat.  Het was de eerste bar-dancing in Zwolle, geopend op 4 Oktober 1966.

09-10-2010_reunie_in_den_herbergh_5.jpg
Moeder (86 jaar) en zoon Kamphuis geven nog een dansje weg…

Vanaf 16.00 uur konden medewerkers en klanten van weleer elkaar weer ontmoeten tijdens een gezellig samenzijn waar muziek uit de 60-er en70-er jaren weer uit de speakers knalden. De belangstelling voor de reünie was van het begin tot het einde goed. Verder werden er film en foto’s op beeldschermen vertoond en was er een hapje en een drankje. Het feest was bedoeld als een hernieuwde kennismaking voor iedereen die zo’n 40 jaar geleden Zwolle als uitgaansstad had.

09-10-2010_reunie_in_den_herbergh_2.jpg
De sfeer zat er gelijk goed in…

09-10-2010_reunie_in_den_herbergh_3.jpg
Het stel Holsappel heeft elkaar In den Herbergh leren kennen en zijn nu 40 jr getrouwd…

09-10-2010_reunie_in_den_herbergh_4.jpg
Het koppel Huisman ook 40 jr getrouwd…

09-10-2010_reunie_in_den_herbergh_1.jpg

Bar-Dancing "In den Herbergh" was eigendom van de Hr Herman Kamphuis.

Het personeel wat er toen werkte waren o.a.
Bertus Opdam, Jaap Lafaille, Jaap v.d.Bend, Jos Kamphuis, Ida Kamphuis, Diny v Brussel, Tonny ten Bokkel, Johnny Content, Willem Diender, Freddy Docter, Trijntje Eizinga, Frans Huibers, Hans Koldewee, Wout Kuperus, Rinus Nuis, Leen Ripke, Tonny de Ruiter, Dick Schipper, Rene Smit, Koos ter Steege, Piet v Unen e.a. en niet te vergeten diskjockey Bert Vaatstra.

Artikel delen:
Reacties 29
 1. Jos, potverdeurie. Moest gewoon 3x kijken. Met die bril ziet ie er toch heel anders uit als toen we 1 seizoen balden met Tandarts Ton, gewezen huisarts Cees, pa Bouwmeester, Willem Kreule en andere notabelen….toen al naar Jos’s Kroegje….Wanneer regelen Willem en lieftallige vrouw toch eens die reunie naar die tent van Jos?

  Nee, volgens mij hoeft Jos dat toch niet te weten; verrassing 😉

  Na dat seizoen kwamen mijn kwaliteiten wel bovendrijven. Of misschien door dat seizoen 10-dubbeltellende levenservaring :D:D:D
  ——

  Is dat Gerard D. met de beentjes van de vloer? Op foto 2 en Wichert, lopen er niet meer WVFgezichten tussen?


  ⚠️ Meld

 2. Ongelooflijke looser dat ik ben in namen >:(>:(>:(>:( Haal ik ze nog steeds door elkaar. Ze lijken absoluut niet op elkaar. Mijn moeder heeft nog op ze allemaal (op Marcel na) gepast 😀 Ken jij zus Riet eigenlijk ook? Da’s al erg lang een hele lieve collega van mij.

  Henk’s zoon Ferdy is een uitstekend fotograaf. Oa. bij René en mijn samen-50 spectakel. Bij René’s bruiloft…..echt uniek geweldige foto’s en hier is ie al geprezen om een mooie prijs. Zal nog wel met zijn uiterst charmante dame in de HeinekenMusicHall werken.

  Henk ziet er, als gewoonlijk, goed uit! 😉


  ⚠️ Meld

 3. hallo harry klooster
  zou graag willen weten of de fotos die er niet opstaan op de site ook te
  bestellen zijn .
  ik weet dat ik er een paar keer op sta.


  ⚠️ Meld

 4. Ja, toen ze daar woonden. Lachen met die man van Riet ook. Heb haar vanmorgen de foto van Henk gemaild. Vond ze erg leuk. Maar ze is wat ouder; kwam daar niet.


  ⚠️ Meld

 5. Hallo Allemaal,
  Ik heb gisteren helaas verstek moeten laten gaan omdat ik vandaag
  drie examens heb moeten af leggen en morgen nog eens drie.
  Ik heb intussen wel contact met mijn zwager Theo Van Krevel gehad en heb begrepen dat het een hele leuke middag is geweest, en voor herhaling vatbaar.
  Mocht het een jaarlijks gebeuren worden dan wil ik mij zelf graag aan melden als vrijwilliger om dit tot een groot succes te maken.
  Vanuit Andijk de vriendelijke groeten van eens de jongste medewerker van de Herbergh.
  Martin de Velde ( toen 15 jaar )


  ⚠️ Meld

 6. henk huisintveld, ook bedankt voor de zeer geslaagde dag.
  wat betreft de herhaling hiervan, schrijf mij maar vast in, maar geen jaren wachten want anders staat de voorstraat vol met rollators.
  mensen welke foto’s hebben gemaakt, a.u.b sturen naar bovenstaand e-mail adres. groeties


  ⚠️ Meld

 7. henk je hebt het geweldig gedaan het was een top middag en heerlijk
  om al die mensen weer tezien.
  komen al die foto’s hier ook op de weblog???
  of alleen op hyves.


  ⚠️ Meld

 8. Ik zet vanavond nog meer foto’s op de hyves van In den Herbergh.

  Gisteravond was ik al aan het uploaden maar ja je moet ook soms naar je mandje om tot rust te komen.

  Maar we gaan vavavond aan de gang en als het niet allemaal lukt dan gaan we na de voetbal verder.

  Gr Henk Huisintveld

  PS welke Dick heeft de foto’s er op gezet ik dacht dat die van Harry waren.


  ⚠️ Meld

 9. Henk Huisintveld zoals ik je al complimenteerde op de Hyvessite van In den Hergergh, doe ik het hier nogmaals. Je had het geweldig voor elkaar en hebt ons een onvergetelijke reunie bezorgd.
  Ik heb gisteren ook wat foto’s op de Herbergh site geplaatst. Duurde nogal lang voordat ze over kwamen. Hoop niet dat je site in de stress is geraakt.:)

  Groet, marcel sleurink


  ⚠️ Meld

 10. het was een gezellige middag, alleen erg jammer dat Bert Vaatsta en Bertus, Jaap, Diny en de anderen die er toen werkten er nu niet waren.


  ⚠️ Meld

 11. Hallo Lucy,

  Alle personen die U noemt waren persoonlijk uitgenodigd, van Bert wist ik dat zijn boekingbureau hem had geboekt voor een optreden in België,
  Bertus zat op het terras van Stapp’s Inn kwam mij ten hore en ben toen naar hem toegestapt waarom hij niet aanwezig was, hij vertelde mij dat hij geen uitnodiging had gehad en dat is niet waar, deze heb ik ook persoonlijk bij hem in de Hoekstraat in de briefenbus gedaan dus dat vondt ik niet leuk dat hij dat zei en dat heb ik hem verteld, maar er klonk wel enige wrang uit zijn antwoorden waaruit ik opnam dat er iets van het verleden zit waar ik nog part of deel aan heb.
  Dineke v Brussel kon ook niet op de 10e en van Jaap die ik ook een brief in de Botlek heb gestopt heb ik ook niks meer vernomen.

  Tot zover mijn verhaal over de personen die jij miste.( er waren wel meerdere die afgezegd hebben)

  gr Henk Huisintveld.


  ⚠️ Meld

Reageer