Stairway to Hedon

Zwolle – Beginnende bands kunnen zich tot 20 oktober 2010 aanmelden om deel te nemen aan Stairway to Hedon. Na een voorronde op verscheidene locaties vindt de finale plaats in Hedon te Zwolle. De winnende band krijgt een coachingstraject met bekende artiesten.

Hedon.jpg

De wedstrijd is niet opgezet voor bands die al veel podiumervaring hebben, maar juist voor beginnende bands die ervaring willen opdoen. De gezelschappen krijgen twintig minuten om te laten horen waartoe ze in staat zijn. Het is de bedoeling dat de band overwegend eigen werk brengt, al is het niet erg om ook een cover te spelen. Stuur een link mee waar de organisatie naar de muziek van je band kan luisteren of stuur een cd naar Hedon onder vermelding van Stairway to Hedon, Burg. Drijbersingel 7, 8021 DA Zwolle.

De voorrondes hebben plaats op vier podia: in Popfront (5 november), Het Vliegende Paard (12 november), ’t Ukien in Kampen (19 november) en jongerencentrum Level Z (26 november). Voor elke avond is de entree gratis. De deuren gaan om 20.30 uur open. De uiterlijke inschrijfdatum is 20 oktober.

Voor wie net een band is begonnen: geef je band op en maak kans op een finaleplek in Hedon. Dit  project wordt gesteund door de Provincie Overijssel.

Artikel delen:

Reageer