Overval op pizzakoerier aan Bachlaan

Zwolle – Omstreeks 19.30 uur op zondag 10 oktober werd een pizzakoerier op de Bachlaan (in de nabijheid van de Klooienberglaan) overvallen. Hij werd tot stoppen gedwongen door twee onbekende mannen. Vervolgens moest hij onder bedreiging van een mogelijk vuurwapen zijn geld en diverse goederen afstaan, waarna de daders ervandoor gingen.

De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen van de overval of personen die even daarvoor of daarna iets opvallende hebben gezien op de genoemde locatie. Het signalement van dader 1 luidt als volgt: 1.60 m. lang, kaal hoofd, donkere huidskleur, gouden tanden en een normaal postuur met buikje. Dader 2 ziet er als volgt uit: 1.60 m. lang, korte dreadlocks en had donkere kleding aan. Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844. Een anonieme melding kan gedaan worden via Bel M. 0800-7000.

Artikel delen:
Reacties 14
 1. Tjongejonge! Vanochtend nog op de radio dat in de donkere maanden het aantal overvallen weer zal toenemen!

  Er is toch bekend, dat pizzakoeriers niet veel geld bij zich hebben?!? >:(

  Het schijnt allemaal niets meer uit te maken.


  ⚠️ Meld

 2. Heftig

  onder bedreiging van een mogelijk vuurwapen

  Redelijk goede signalementen….laat ze maar met de compositietekeningen naar RTV Oost (of verder) gaan….Ook bij berichten als deze (en in de Stentor bijv.) mogen best 2 compositietekeningen.


  ⚠️ Meld

 3. @ Admin, volgens mij is dit hier on-topic…..Politiebericht en ook ivm opsporingsgericht denken: Misschien is het een idee als we (bijvoorbeel 1 uurtje) al dan niet live, vragen mogen stellen aan de Politiewoordvoerder in Zwolle?
  ——————————————————–
  Denk dat dat erg verhelderend kan werken. Beeldvorming en vooroordelen kan wegnemen en we zouden eens over werkelijke gegevens kunnen beschikken. Ook het zwaarder straffen zou dan eens besproken kunnen worden en de lange weg naar een wetswijziging. Vraag mezelf af waarom al die politici die er de mond over volhebben niet beginnen met een wetswijziging?


  ⚠️ Meld

 4. Het is g.v.d. toch te zot voor woorden met dat tuig
  De hele maatschappij gaat naar de kloten met dat tuig
  >:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(
  en je mag het dan weer niet zeggen, dat het weer een bepaald type persoon is, maar het komt altijd wel uit die hoek.:o:o:o


  ⚠️ Meld

 5. Wat een prutsers zeg, een pizzakoerier overvallen waarvan iedereen in Nederland weet dat die lui maar een paar knaken op zak hebben.
  Misschien is dat ook het probleem, dat die overvallers nog maar net in NL. zijn en denken dat ze hier net zo aan kunnen kloten als thuis op Curacao………….kansloze figuren!:(


  ⚠️ Meld

 6. Beste Kameraad afgelopen nacht om 0:15 overvallen door 2 duistere types. 1 stond op de dijk bij de klooienberglaan in het donker en de ander op de busroute Twistvlietbrug. ??40 plus telefoon en zelf z’n fiets gestolen. Alles is goed afgelopen maar wel een middag naar de knoppen op het politieburo.
  >:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(


  ⚠️ Meld

 7. Oei, ik woon in de Klooienberglaan.
  De afgelopen jaren was de reputatie van Holtenbroek weer iets gestegen, maar nu moet ik zeker ophouden met hardlopen in het donker en ’s avonds alleen naar huis fietsen?
  Te gek voor woorden.


  ⚠️ Meld

 8. Bericht door rodeparaplu, op 11 oktober 2010 om 22:03
  Oei, ik woon in de Klooienberglaan.
  De afgelopen jaren was de reputatie van Holtenbroek weer iets gestegen, maar nu moet ik zeker ophouden met hardlopen in het donker en ’s avonds alleen naar huis fietsen?
  Te gek voor woorden.

  Inderdaad! Ik zou zo graag zeggen, dat je er niet aan toe moet geven. Maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan!


  ⚠️ Meld

Reageer