Berover pizzakoerier aangehouden

Zwolle – Een 24-jarige man uit Eindhoven kon op maandagmiddag 11 oktober op de Handellaan aangehouden worden. Hij wordt ervan verdacht op 10 oktober een pizzakoerier te hebben overvallen op de Bachlaan.

Door een alerte getuige en een daarop volgend kordaat optreden van de politie, kon de verdachte een dag na de beroving al aangehouden worden. De man werd ingesloten op het bureau.


Eerder verschenen bericht

Zwolle – Omstreeks 19.30 uur op zondag 10 oktober werd een pizzakoerier op de Bachlaan (in de nabijheid van de Klooienberglaan) overvallen. Hij werd tot stoppen gedwongen door twee onbekende mannen. Vervolgens moest hij onder bedreiging van een mogelijk vuurwapen zijn geld en goederen afstaan, waarna de daders ervandoor gingen. De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen van de overval of personen die even daarvoor of daarna iets opvallende hebben gezien op de genoemde locatie. Het signalement van dader 1 luidt als volgt: 1.60 m. lang, kaal hoofd, donkere huidskleur, gouden tanden en een normaal postuur met buikje. Dader 2 ziet er als volgt uit: 1.60 m. lang, korte dreadlocks en had donkere kleding aan. Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844. Een anonieme melding kan gedaan worden via Bel M. 0800-7000.

Artikel delen:
Reacties 5
  1. :D:D:D Door een alerte getuige en een daarop volgend kordaat optreden van de politie, kon de verdachte een dag na de beroving al aangehouden worden. De man werd ingesloten op het bureau.    ⚠️ Meld

Reageer