Hardrockband UFO exclusief naar Hedon Zwolle

Zwolle – Woensdag 20 oktober betreden de heren van de Britse classic- hardrockformatie UFO het Zwolse poppodium Hedon voor een exclusieve show in Nederland. De band is al actief sinds eind jaren zestig en kon begin jaren zeventig rekenen op een grote doorbraak in zowel Japan als Duitsland. Vorig jaar stond in het teken van alweer het twintigste studioalbum, The Visitor. Voorprogramma voor deze avond wordt verzorgd door rockformatie Lick.

Met maar liefst 20 albums, waarvan het meest recente werk The Visitor uit 2009 dateert, bewijst de Britse hardrockformatie UFO zeker een lange adem te hebben. Opgericht in 1969 hebben de heren wereldwijd voor massapublieken gestaan en kent de band inmiddels een flinke schare trouwe fans. Naast Phil Mogg, Paul Raymond en Andy Parker (al present sinds de originele bezetting), is de zeer talentvolle Vinnie Moore met zijn meesterlijke gitaarsolo’s aan het drietal toegevoegd. Een herzien van één van dé grootste classic hardrockbands aller tijden.

Lick

Onder invloed van Rock ’n Roll creeerden de jongens van Lick een volle, authentieke sound die een tinteling doet opwekken die sinds de jaren ’80 niet meer is gevoeld. Rauwe gitaarlicks, beukende drums en een zanger die nog het meest doet denken aan Steven Tyler in zijn jonge jaren. 

UFO


support: Lick
  
Locatie                        : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer                    : Woensdag 20 oktober
Open                          : 20:00 uur
Aanvang                     : 20:30 uur
Entree                         : € 25,00  

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl, Plato en VVV te Zwolle en indien niet uitverkocht op de avond aan de kassa van Hedon.

Artikel delen:
Reacties 10
 1. Dit was een geweldig optreden, ondanks dat de heer Krebbers van de Stentor meent te moeten stellen “sympathiek maar een tikje saai”. Dat doet geen recht aan het goede optreden van de goed bij stem zijnde zanger Phil Mogg en de degelijk drummende oudgediende Andy Parker.
  Paul Raymond die een aangepaste linkshandige gitaar bespeelde maar dan wel met de hoge snaren boven en de lage onder, alsof je een rechtshandige gitaar gewoon omdraait, opmerkelijk!
  Repertoire was goed gekozen en natuurlijk kreeg het publiek waar voor zijn geld omdat de tijdloos goede klassiekers als “Rock bottom”, het ietwat symfonische “love tot love” en het epische “Rock bottom”niet ontbraken. De ballade “Try me” was een mooi rustpuntje in het optreden van de heren.
  Jammer dat het bier te lauw was, maar dat kan ik de heren van UFO niet verwijten.;)


  ⚠️ Meld

 2. Mijn haardacht ( of wat er van over is, het is het enige wat met het klimmen der jaren dunner is geworden;)) staat het headbangen in de weg Dick!


  ⚠️ Meld

 3. un zweetbantie dah, nep-tattoo’s of wat is den tendens? Leer’n jack’s met aluminium vervaarlijk uitziende poes’tn dr op?

  Ie waar’n toch niet int ros? 😮


  ⚠️ Meld

Reageer