KNKV verrast G-korfballers met aanmoedigingscheque

Zwolle – Dinsdagavond werden de G-Korfballers van Oranje Zwart verrast door het KNKV met een aanmoedigingscheque van 350 euro. Namens het Nederlands korfbalverbond kwam Job van Eunen de sporters en begeleiders verrassen.

Korfbalvereniging Oranje Zwart is al enige tijd bezig met de ontwikkeling van een eigen G-korfbalteam. Op dit moment telt Oranje Zwart 7 fanatieke G-korfballers. Marco Luten, coördinator en trainer G-korfbal hierover: "Wij hopen binnenkort nog minimaal 3 à 4 G-sporters te verwelkomen bij onze club, hierdoor kunnen we ons ook inschrijven voor wedstrijdkorfbal met onze fanatieke groep. De financiële ondersteuning motiveert ons extra en zal besteed gaan worden om de huidige sporters extra te faciliteren alsmede in de werving van nieuwe leden".

Sporters die belangstelling hebben voor G-korfbal kunnen contact opnemen met Jolanda Nijman onder telefoonnummer 06 – 30 76 97 07. De G-korfballers trainen vanaf dinsdag 2 november ’s avonds in de gymzaal van de Twijn aan de Dr. Hengeveldweg 2 in Zwolle. Oranje Zwart maakt onderdeel uit van de Stichting Samenwerkende Sportclubs De Pelikaan waarmee zij de NOC*NSF proeftuin status bezit. Dankzij deze status en ondersteuning van bond alsook lokaal van Sportservice Zwolle heeft G-korfbal een definitieve plek verworven binnen Oranje Zwart.

Artikel delen:

Reageer