Het weer: fris

Zwolle – Donderdag is er opnieuw veel bewolking. In de kustprovincies kan een spat regen vallen. De temperatuur blijft steken rond 12 graden. De wind draait naar het noorden en is zwak tot matig van kracht. De avond en nacht naar vrijdag verlopen bewolkt, bij minima rond 9 graden. Het blijft nog vrijwel overal droog.

13-10-2010_weerfoto_stadshagen.jpg
Stadshagen

Vrijdag kan overdag uit de bewolking al lokaal en spat regen vallen. De temperaturen liggen daarbij rond 12 graden. Met name laat in de middag en in de avond en nacht gaat er vanuit het noorden meer regen vallen. Zaterdag is het wisselend bewolkt en er valt van tijd tot tijd wat regen. De temperaturen liggen opnieuw rond 12 graden. De noord- tot noordoostenwind trekt wat aan en wordt meest matig, tot lokaal vrij krachtig. De dagen daarna komen we in een zuidwestelijke stroming. Het weerbeeld is erg wisselvallig, met zo nu en dan wat regen. Overdag ligt het kwik rond 12 graden. In de nacht wordt de kans op vorst groter.

Artikel delen:
Reacties 12
 1. Haha, mijn wijk :D, ben jaloers op de mensen die daar wonen, mooi uitzicht. Al hebben wij boven het winkelcentrum Stadshagen ook niets te klagen, balkon op het zuiden is ook niet verkeerd 😉


  ⚠️ Meld

 2. Stadshagenees jij zit toch OOK (net als (T)ja) niet met een telescooplens te gluren….geen probleem hoor maar uh: jij zou w?l bij ons naar binnen kunnen gluren 😮


  ⚠️ Meld

 3. 😉 Zag je aan voor iemand die zou happen op een geintje….Maar denk (dacht al eerder) dat jij aan de kant woont waar de fietsenmaker, cd/filmzaak, dierenzaak en snackbar oa zitten?


  ⚠️ Meld

 4. Oq sorry, omgekeerde…..nee denk dat de mensen die dat echt doen……dat ook in de oorlog gedaan zouden hebben om daarna hun observaties zsm naar de vijand door te sturen.


  ⚠️ Meld

 5. Dick, ik kijk uit op het water aan de achterkant van het Winkelcentrum, ik woon in Amber om precies te zijn in een erg prettig en ruim appartement, 2 verdiepingen en 186 vierkante meter groot. Geen klagen dus en het uitzicht is ook mooi. Al ben ik erg blij dat de spreeuwen eindelijk hun heil elders hebben gezocht 🙂


  ⚠️ Meld

 6. Ok Stadshagenees, da’s om het hoekje van ons uit gezien. Kijk

  2 verdiepingen en 186 vierkante meter groot

  Ben eens met mijn dochter helemaal bovenin geweest. Een heel sympatiek gepensioneerd stel had iets van haar gevonden. Geweldig uitzicht idd!

  Ach ja spreeuwen zijn ook nooit tevreden……ze kunnen al vliegen, wat menigeen zou willen……….gaan ze toch Rogier (en vriendin) een beetje lopen irriteren. Was er hagel voor nodig om ze weg te krijgen?


  ⚠️ Meld

 7. Ik heb hier wel foto’s van, alleen niet skerp genoeg :D. Die beesten vliegen ook zo verrekte snel, moeten we dus weer een jaar op wachten.


  ⚠️ Meld

Reageer