Controle fietsverlichting aan Burgemeester Drijbersingel

Zwolle – Bij een verlichtingscontrole op de Burgemeester Drijbersingel werden op donderdagavond 15 oktober 9 fietsers staande gehouden die de verlichting niet in orde hadden. Alle fietsers kregen een proces-verbaal opgemaakt.

politie_logo_4.jpg

Artikel delen:
Reacties 11
 1. ik kom oorspronkelijk van het platteland daar vind ik het erg gevaarlijk, in deze bijna overal goed verlichtte stad merk ik die noodzaak een stuk minder. knap waardeloze bekeuringen dit..


  ⚠️ Meld

 2. De stad is niet overal goed verlicht! Fietsers zonder licht komen overal uit het donker schieten. En als automobilist heb je er maar overal rekening mee te houden.

  Absoluut zinnige bekeuringen! Schijnbaar is het inderdaad nodig mensen met dit soort bekeuringen tegen zichzelf te beschermen. Daarom moeten ze ook veel meer gaan bekeuren voor het niet dragen van de gordel!


  ⚠️ Meld

 3. ja, inderdaad goed werk. je moet ook als fietser je zaakjes goed voor elkaar hebben ! want stel dat ze onder mijn hummer komen? dat overleven ze niet.


  ⚠️ Meld

 4. idd goed werk en niet alleen bekeuren met de verlichting maar wat te denken van geen hand uitsteken bij het afslaan, of door rood rijden.

  En uiteraard de nodige overtredingen bij andere weggebruikers  ⚠️ Meld

 5. doet een automobilist er vaak niets mee!

  Huh?!?
  Hoezo “doet” een automobilist er niets mee? Wat moet ie er mee doen dan?

  Andere vraag: heb je zelf een rijbewijs? En als je een rijbewijs hebt…zit je dan ook regelmatig in de auto?
  Als ik zie wat voor toeren sommige fietsers zonder licht uithalen, dan hou ik mijn hart vast! Als blijkt dat veel fietsers zelf niet inzien hoe gevaarlijk het is om zonder licht te fietsen moet er maar bekeurd worden!


  ⚠️ Meld

 6. ’s Morgens tuur ik het fietspad af of er niet weer eentje zonder verlichting aankomt, en dan heb ik het over kruising landsheerlaan en burg vos van steenwijklaan. Ook deze wegen zijn verlicht, echter onvoldoende om fietsers zonder verlichting tijig waar te nemen.
  Eindje verder, in de kuyerhuislaan, moet ik alert zijn op een krantenbezorger die links en rechts de weg op schiet zonder op of om te kijken, ook hij is zonder verlichting.
  Dit maakt mij als motorrijder erg kwetsbaar!


  ⚠️ Meld

Reageer