Cursus zelfmanagement bij armlymfoedeem

Zwolle – Huidtherapeutisch Centrum ’t Loo organiseert in samenwerking met De Zonnesteen een cursus zelfmanagement bij armlymfoedeem. De Zonnesteen is een inloophuis voor mensen die met kanker te maken hebben. De zelfmanagement cursus is bedoeld voor mensen met een risico op lymfoedeem in de arm en mensen die hiervoor worden behandeld of behandeld zijn. Het doel van de cursus is de zelfredzaamheid te verhogen.

Tijdens de cursus wordt geleerd hoe lymfoedeem voorkomen kan worden, hoe de eerste tekenen van lymfoedeem kunnen worden herkend en wat je zelf kunt doen als de arm toch dik wordt. De cursus zelfmanagement bij armlymfoedeem vindt plaats op 2, 9, 16, 23 en 30 november van 19.00 – 20.30 uur aan de Koestraat 4. Aan de cursus zijn voor de deelnemers geen kosten verbonden.  Kijk voor aanmelding en meer informatie op www.zonnesteenzwolle.nl.

Ontspanningsmassage in De Zonnesteen

Ben jij toe aan een ontspannende massage en heb je te maken met kanker? Dit is je kans! Vanaf 1 november worden bij De Zonnesteen speciale ontspanningsmassages aangeboden door een huidtherapeute van Huidtherapeutisch Centrum ’t Loo. De huidtherapeute  heeft ruime ervaring in het behandelen van mensen met kanker. Ook heeft zij ruime ervaring in het behandelen van mensen die last hebben van de gevolgen van medische ingrepen (zoals lymfeoedeem of littekenweefsel).

Wil je kennismaken met deze speciale massage, maak dan gebruik van de introductieprijs van 15 euro voor 30 minuten. Je kunt kiezen uit een gezichts-, decolleté- , of rugmassage. Deze kennismaking is geheel vrijblijvend. Ben je enthousiast geworden door de introductiemassage, dan kan je een nieuwe afspraak maken. Na de introductie zal de prijs per massage 28 euro per 30 minuten zijn. De massages vinden plaats in De Zonnesteen aan de Koestraat  4 (tegenover Odeon). Meld je nu aan via www.zonnesteenzwolle.nl.

Artikel delen:

Reageer