Prijsvraag Luister!

Zwolle – In de landelijke Week van de Jeugdzorg 2010 – 13 tot 20 november – vinden er verschillende leuke, interessante en leerzame activiteiten plaats waarbij jeugdzorg centraal staat. De Luister! Prijsvraag in Overijssel is er daar één van. Blik terug op een te gekke groepsactiviteit, bedank jouw gezinsvoogd/mentor voor zijn/haar hulp. Of … Kun je het méér dan goed vinden met jouw pleegzus of -moeder? Gaat het bij jou thuis weer beter? Heb je veel steun aan andere jongeren om jou heen? … Vul maar aan!

De prijsvraag Luister! is uitgeschreven door Trias Jeugdhulp en Bureau Jeugdzorg voor kinderen en jongeren die te maken hebben met jeugdzorg en jeugdhulpverlening. Schrijf een kort verhaal of een gedicht over een positieve gebeurtenis. Jonge kinderen mogen hun woorden ook verbeelden in een tekening. Er zijn veel prijzen te winnen! Winkelbonnen van 25,- tot 75,- Euro. In drie categorieën: 6-9 / 10-14 / 15-18+.

De jury wordt gevormd door de Zwolse kinderboekenschrijfster Tanneke Wigersma, Erna van den Berg (Trias Jeugdhulp) en Erie Merkus (Steunfractie Jeugdzorg Overijssel en kunstschilder). Kijk voor alle informatie op www.triasjeugdhulp.nl ; voorwaarden, prijzen, wijze van inzending en deadline. Of mail: redactie@triasjeugdhulp.nl . Meedoen kan tot 5 november 2010.

Artikel delen:

Reageer