Voorbeschouwing FC Zwolle – Sparta Rotterdam

Zwolle – Het is ‘super friday’ in de Jupiler League. Alle titelkandidaten treffen elkaar op dezelfde avond. Koploper RKC Waalwijk gaat op bezoek bij SC Cambuur en periodewinnaar FC Zwolle ontvangt in eigen huis Sparta Rotterdam.

Jan Everse staat voor een bijzondere terugkeer. De trainer van Sparta Rotterdam was zeven seizoenen eindverantwoordelijk bij FC Zwolle, de club waar hij vanavond op bezoek gaat. ‘Of je wilt of niet, raar wordt het wel’, aldus de oefenmeester. ‘FC Zwolle blijft voor mij een speciale club. Ik heb het er zes jaar naar mijn zin gehad en een seizoen niet. Vrijdag zit ik in de andere dug-out, maar doe dat met alle plezier. Ik ben nu trainer van Sparta en ik moet zeggen dat me dat uitstekend bevalt.’ Zijn collega Art Langeler heeft de nodige personele problemen. Zo kan de oefenmeester niet beschikken over Gieljan Tissingh en is het meespelen van Eric Botteghin en Sjoerd Ars onzeker.

Artikel delen:
Reacties 7
  1. Wie waren die LOSERS die het nodig vonden om een fiets te gooien en vervolgens ook nog een aantal stoeptegels moesten breken, bij het Ceintury building. Stom capuchon petjes volk. Heel stoer .

    3-1 🙂 Woohooo

    Groetjes,

    Een normale supporter


    ⚠️ Meld

Reageer