Afronding renovatie Wanningflat gevierd

Zwolle – Na een jaar van groot onderhoud staat de Wanningflat aan de Wanningstraat in Holtenbroek er nu prachtig bij. Dit werd vrijdagavond op gepaste wijze gevierd.

15-10-2010_oplevering_wanningflat_1.jpg

De officiële opleveringshandeling werd verricht door Gedeputeerde Theo Rietkerk, Tweede Kamerlid Eddy van Hijum en Wethouder Eric Dannenberg.

15-10-2010_oplevering_wanningflat_4.jpg

15-10-2010_oplevering_wanningflat_2.jpg

15-10-2010_oplevering_wanningflat_3.jpg

Artikel delen:
Reacties 18
 1. ziet er wel gezellig uit, maar de omwonenden hebben ook een jaarlang met enige regelmaat in het stof en lawaai gezeten. vind dat die ook wel een uitnodeging hadden omgen krijgen, of op zn minst een bloemetje.


  ⚠️ Meld

 2. @ Miranda, en als er dan weer wat gebeurd. Iemand maakt een keuze.
  Hoe vervelend wat mij betreft hoeft dat een feest dat op gepaste wijze wordt gehouden niet afgelast te worden.


  ⚠️ Meld

 3. Wat er gebeurd is, is uiteraard niet leuk. Maar, dat het feest niet is afgelast heeft te maken met de agenda’s van diverse personen. Heeft al moeite genoeg gekost om allerlei personen op deze dag te kunnen ontvangen en dan stond er nog ergens iemand in de file en kon dus niet komen. Maar na intensief overleg is er gekozen voor een aangepast feest.

  en de herrie, denk de bewoners van de flat en medewerkers er meer last van gehad hebben dan omwonenden. Overdreven is ook een vak 😉


  ⚠️ Meld

 4. Dat was niet overdreven Piet. Van de achtste verdieping af werden er materialen naar beneden gegooid in een container. Vaak.

  Uiteraard hebben de bewoners zelf vele malen meer hinder ondervonden van de werkzaamheden. Maar geloof me, de mensen die erachter woonden hebben er ook behoorlijk wat last van gehad.


  ⚠️ Meld

 5. Miranda leven en laten leven,ik vind het voor de bewoners fantastisch geworden en ook voor de omgeving waar jij dus ook van profiteerd.Gebouwd wordt er altijd en overal,behalve op de Mookerheide.


  ⚠️ Meld

 6. De man woonde niet in de flat!
  Er is met de bewoners overlegd!
  Conclusie door laten gaan.
  Bewoners konden zo ook met medebewoners de schok verwerken.
  Triest maar het had ook volgende week kunnen gebeuren en overal eigenlijk. Dan kun je niets meer organiseren.  ⚠️ Meld

 7. Het ‘feest’ is idd op gepaste wijze doorgegaan na zeer veel en lang overleg gehad te hebben met alle betrokkenen. Idd als het nu niet gebeurd was was het ergens anders of op een later moment gebeurd en op zo’n kort moment zijn er ook dingen die je niet meer af kon zeggen. En wat die herrie betreft, idd wij als bewoners hebben ruim een jaar in de herrie gezeten en wat betreft materialen naar beneden gooien in de containers gebeurde alleen in het allereerste begin, dat was als dingen gesloopt werden idd. En idd, ook de omwonenden profiteren nu van een mooier aangezicht dan dat het was. Overdrijven van sommige mensen is ook een vak!


  ⚠️ Meld

 8. Waar hebben we het over!!
  het was nog maar een kind!
  Dan moeten er geen “feestjes” gevierd worden.
  Een leven zegt toch wat meer dan een geslaagde renovatie.
  En inderdaard gebeurt het helaas vaker, maar op de plek des onheils heb je niets te vieren dan alleen maar te gedenken.  ⚠️ Meld

 9. Ria, als je er bij was geweest en alles had meegemaakt praatte je echt wel anders!! Je hebt geen enkel idee wat er precies gespeeld heeft en wij wel!


  ⚠️ Meld

Reageer