Lego World Zwolle verwacht stormloop op kaarten

Zwolle – In de herfstvakantie, van woensdag 20 tot en met woensdag 27 oktober 2010, vindt het evenement Lego World plaats in de IJsselhallen Zwolle. Lego World is inmiddels uitgegroeid tot het bestverkopende meerdaagse kinderevenement van Nederland. Voor de tiende achtereenvolgende keer zijn er ruim 50.000 kaarten verkocht en naar verwachting zal dat aantal de komende dagen verder oplopen.

Doordat het evenement 2 dagen langer geopend is worden bezoekersaantallen nog beter verspreid. Dit houdt in dat je meer ruimte hebt om alles goed te bekijken en mee kan doen aan allerlei leuke activiteiten! Tijdens het evenement zijn er ook kaarten verkrijgbaar aan de kassa. Aangezien de kaartverkoop nog steeds doorloopt en de organisatie de laatste dagen een stormloop op kaarten verwacht wordt wel aangeraden vooraf even op www.legoworld.nl te kijken of er op de dag zelf nog steeds kaarten verkrijgbaar zijn.

Openingstijden en kaartverkoop

LEGO WORLD is in de herfstvakantie geopend van woensdag 20 oktober tot en met woensdag 27 oktober tussen 10.00 en 17.00 uur. Kaarten (€ 18,50/kinderen tot en met 2 jaar gratis) zijn verkrijgbaar via www.legoworld.nl , de speelgoedwinkels van Intertoys en tijdens het evenement aan de kassa.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer