Winkelcentrum Holtenbroek viert eerste lustrum

Zwolle – Winkelcentrum Holtenbroek vierde zaterdag haar vijfjarig bestaan met de bewoners van de Zwolse wijk Holtenbroek. Met dit initiatief wilden de winkeliers van het winkelcentrum laten zien dat ze trots zijn op de wijk. Ze hadden samen met het Deltion college en PBN Music een programma voor jong en oud in elkaar gezet. Ondanks de frisse wind was er veel belangsteling voor de activiteiten op het winkelplein van de Zwolse wijk.

dsc02913.jpg
De Deltion coverband Footprints… 

De feestelijke dag startte met een bezoek aan verzorgingshuis Fermate door Rob van Schubert, voorzitter van de Winkeliersvereniging Holtenbroek en de lokaal bekende zanger Harm Wolters. De bewoners van Fermate werden getrakteerd op een kop koffie, een petit four en een optreden van Harm Wolters. De petit fours waren gemaakt door studenten van de opleiding Bakkerij van het Deltion College. De officiële opening werd verzorgd door de Antilliaanse drumband ‘de Zwolse panters’. Na dit optreden waren er diverse kinderactiviteiten, onder begeleiding van studenten van de opleiding Sport & Bewegen van het Deltion College. Van een Zumba workshop tot een bungeejump trampoline er was voor een ieder wat wils. Ook de bewoners van Havezathe werden in de watten gelegd door de winkeliers van winkelcentrum Holtenbroek en Harm Wolters.

dsc02778.jpg
De opening met de Zwolse Panters…

dsc02791.jpg

dsc02825.jpg

Daarna was het tijd voor de finale van ‘Holtenbroek heeft talent’, een talentenjacht onder bewoners uit de wijk Holtenbroek. Tijdens de voorronde in het wijkcentrum waren de finalisten geselecteerd. Deze finalisten gingen zaterdag de strijd aan om de titel ‘Talent van Holtenbroek 2010’.

dsc02806.jpg

dsc02826.jpg

Na deze eigentijdse optredens werden de bewoners uitgenodigd voor een barbecue op het winkelcentrum van Holtenbroek. Hier konden ze tegen een gereduceerd tarief barbecueën en ondertussen genieten van optredens van MAM-LU-EWAV, Diferentes, DJ Robbie, de Deltion band Footprints en als publiektrekker volkszanger Jannes.

dsc02871.jpg

dsc02896.jpg

Artikel delen:
Reacties 2

Reageer