Workshop ‘model worden in Zwolle’

Zwolle – Model worden? Dit is jouw kans! Neem een kijkje in de keuken van de modellenwereld. Ben je tussen de 14 en 28 jaar (m/v) en zie jij jezelf al als aankomend model en ben je nog niet ontdekt, dan is dit dè uitgelezen kans kennis te maken met diverse facetten van het modellenvak.

Modellenbureau Sooner probeert deze branche transparanter te maken, geeft advies en vertelt jou de do’s en don’ts. Sooner.nl organiseert modellen workshopdagen ModelbySooner op diverse locaties in Nederland. Zondag 14 november is the place to be in Zwolle bij DIFF Dance Masters in Fitplaza in de wijk Holtenbroek. Wie kun je verwachten; Mariana Verkerk model en o.a. bekend van Benelux Next Top Model, zij leert jou de catwalk lopen. Mauritz Briët was o.a. 7 jaar lang het gezicht voor “Between Sheets’ van Van Gils, he knows everything you want to know about modeling and the industry.

Otto van der Toorn model, scout en modelfotograaf tevens bekend van ‘Model in 1 dag’ hij leert jou het opbouwen van een goede portfolio. Roberto Dresia is een autoriteit op gebied van make-up, styling en hair. Freelancer voor Tv-producties, megafestaties, fotografen, modellenbureaus, BN’ers en schrijft columns voor diverse nationale en internationale magazines.

Ron Stam is fotograaf, zijn werk is een reis in de mode … van de catwalks naar stedelijke stijl, van haute couture naar glamour en werkte o.a. voor Calvin Klein en Triumph. Cees de Kuyer, fotograaf, schiet elk moment…vreugde overwinning, emoties, hoogtedieptepunten, schoonheid, passie, momenten om te delen… Anouska Wink internationaal topmodel dat op haar 15e al begon. Ze heeft een internationale modellencarrière gemaakt en geniet tegenwoordig bekendheid als presentatrice. Ze maakt jou graag deelgenoot over haar levensweg in deze wereld.

Als ‘klap op de vuurpijl’ maak je kans om gespot te worden voor de ModelConvention van Model Scouts Network. Een enorme happening die een keer per jaar plaatsvindt. Ben je op de MODELbySOONER gespot dan krijg je een uitnodiging voor de ModelConvention waar je je mag presenteren aan circa 50 nationale en internationale scouts. Dé kans om een internationaal contract in de wacht te slepen! Wie tref je hier; o.a. FORD MODELS USA, STORM LONDON, SWITCH JAPAN, JILL MODELS ANTWERPEN, HOUSE OF ORANGE, NAME, SKIN, FRESH, MAX MODELS, TOUCHE, TJARDA, EGO MODELS, 020MC en… Benieuwd naar het programma, hoe in te schrijven, data en diverse locaties, ga naar www.sooner.nl / www.modelbysooner.nl en wordt vrienden van: Modelbysooner.hyves.nl

Artikel delen:

Reageer